Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

zrobiłem rewatch tego Ni-Oh, jakie to dobre. BB x Ninja Gaiden :fsg:

W żadną z tych gier nie grałeś, skąd możesz wiedzieć, że są dobre?
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zrobiłem rewatch tego Ni-Oh, jakie to dobre. BB x Ninja Gaiden :fsg:

W żadną z tych gier nie grałeś, skąd możesz wiedzieć, że są dobre?

Ninja Gaiden jedyneczka prawilnie ogrywana na OG Xboxie, a potem na PS3.

Opublikowano

Ogrywana ≠ skończona.

Opublikowano

Nom, jedynki nie udało mi się skończyć. Tak się kończy ogrywanie slashera na xboxowym padzie.

Opublikowano

A jak ogrywałeś na ps3 to też zwalisz na xboxowego pada? 

Opublikowano

Grałem w wersję Black na balonie i pad nie był problemem w odróżnieniu od samej gry. Też nie skończyłem. Mimo, że gra zredukowała mi poziom trudności na ninja-dog  :frog:

Na Vicie mogłeś przejść, infinite życie pozwalało każdemu tego dokonać. No ale znudziło mnie po godzinie.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Wina pada xdddd NG przeszedłem na balonie, ale teraz już bym raczej nie dał rady ukończyć takiej gierki. Ile mi krwi alma, piranie i te ninje z wybuchowymi strzałkami napsuły to moje. Chyba tylko force unleashed na najwyższym poziomie trudności mnie tak wkurwiał jeszcze

Opublikowano

xbox = skill, dlatego klapy pouciekaly do ps3 zeby grac w jakies kapiszony i hewy rejny

Opublikowano

Sutek, na PS3 w jednym momencie gra zaniżyła mi poziom trudności na Ninja Dog i nieświadomy tego grałem tak przez kilka godzin, dumny ze swojego skilla :pawel: A jak się skapnąłem, to zupełnie straciłem zapał. 

Opublikowano

animation3r1s0q.gif

O ku.rwa. Halo 5 gra do samodzielnego wykonczenia? :yao: Co tym razem w edycji kolekcjonerskiej?

farbki-plak.jpg

:dynia:

Opublikowano

niby śmieszne, ale taka edycja z farbkami szłaby jak mario mejker z amibem

Opublikowano

Kolejne targi i kolejna kompromitacja Sony i PS4? No nie powiem żebym był zaskoczony  :reggie:

W ciągu ostatniego miesiąca kupiłem Girsa do multi, mesjasza FM6 i Mario Maker na WiiU. Zastanawiam się skąd wezmę na to czas + Project Zero, Halo 5, Xenoblade i może TR. Klapki na szczęście nie mają takich dylematów :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Konferencja Sony niestety bliska poziomu tego co zawsze u siebie prezentuje Microsoft, choć odrobinę lepiej, bo gry ambitne zapowiedzieli.

Opublikowano

ambitne xD

9/10 gier o biciu żelka małą dziewczynką

Opublikowano

Siedem nowych EXów na PS4 boty zmiażdżone :kaz: na które nie będą musieli długo czekać (pewnie tylko u kitajców)

:yao::dynia::Coolface:

Opublikowano

Nie wiedziałem, że nowe kolory obudowy mogą być exami.

Opublikowano

Ni-oh

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

pierwsze skojarzenie

Opublikowano

Nioh prosze szanowac, podobno insirowane soulsami, a jak wiadomo swieze i nowe pomysly zawsze na propsie.

Opublikowano

ty no co ty

Opublikowano

nioh nioh nioh

Opublikowano

idę do sklepu po mario maker, a nie jakieś guvno-żelki dla vaginosceptyków

Opublikowano

czyli podsumowując nic ciekawego, może za rok będzie lepiej

Nic ciekawego to jest na Xboksie. W kółko ten sam chłam od kilkunastu lat produkowany.

Po dzisiejszym dniu boty na kolanach i z pełnymi ustami. A jak cena zostanie też obniżona na zachodnich rynkach to ta pseudo konsola od Microshitu zostanie po prostu zmiażdżona w rankingach sprzedaży.

:banderas:

Opublikowano

amster na jaki tytuł z dzisiejszej konfy sony czekasz, wymień tak ze 3

Opublikowano

No już już amster... Spokojnie...

Tak tak, my Cię rozumiemy kolego...

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.