Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No przeszedłem z kumplem w coopie jak był darmowy weekend na steam, sam kiedyś doszedłem chyba do połowy i dalej nie dałem rady. Takie 5, może 6/10 max.

Kiedy ja grałem w MGS V to Karolek grał w moha z ps2. Perełka jak uj. :obama: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

spoko mendrek wygrał mgs v na ps3 też nie długo będzie grał. 

Opublikowano

To już wiadomo, że na ps3, a nie na ps4?

W sumie jest przyzwyczajony do grania w 20fps. :teehee:

Opublikowano

Do czego to doszło, żeby Karolek razem z resztą forumka w tym samym czasie ogrywał jeden z kandydatów do gry roku... [emoji14]roblem:

Opublikowano

The Last Guardian pojawił się na TGS!!!

:dynia:

Opublikowano

Wyglada fajnie.

Opublikowano

Na 55' yetiego będzie wyglądać oszałamiająco.

Opublikowano

Każdy kto jeszcze wierzy w stek bzdur i idealistyczny świat kreowany tu przez pctowców, to niech wierzy i będzie naiwny dalej. Albo niech odwiedzi jakiegoś złomiarza co to chwali swojego pc i każcie odpalić mu coś więcej od pulpitu na Windowsie. No może poza paroma grami, które zostały akurat źle sportowane z konsol i nie chodzą dobrze lub wcale. Bo to by było za łatwe i nieetyczne śmiać się z niepełnosprawności growej.

Tak jak np. ja odwiedzam. Kiedyś Wiesławę, niedawno Orzeszka (dobrze że ma kozackie Wii U bo bym mu współczuł). I PC to wieszające się, kiepsko zoptymalizowane kuwno. Wieszał się i miał problemy wszędzie tam gdzie przychodziłem w gości. Ot taka jego natura. Z czystej litości nie byłem jeszcze u Czezkiego, bo by znowu musiał zmieniać obóz.

Także (jeśli jeszcze się wahacie) zróbcie to co świat już generację temu i przesiądzćie się na konsolę, liczby nie kłamią. No chyba że chcecie grać w klikadła, mieć garba i prowizoryczną platformę, która do grania nigdy nie była stworzona.

Ps. U Orzeszka pograliśmy jednak. W stare, dobre Heroes 3 HD. Oczywiście te fanowskie, bo te od Ubisoftu ponoć zgodnie z obecnym trendem, są kiepsko zooptymalizowane na PC. Tak, nawet gry z tabletów są źle portowane na PC ;)

Co ty typie w ogole piszesz tutaj? To jakas slaba prowokacja czy rzeczywiscie istnieja tak ograniczeni ludzie?

Mam ps4, xboxa, wiiu i PC. Kazda platforma ma plusy i minusy - mowic jednak ze na PC sie wszystko wiesza, to tak jak mowic ze na ps4 kazda gra ma 20fps jak w wiedzminie. Ogarnij sie. Jesli masz choc IQ doniczki i w miare dobrego kompa bez wirow bo chodzisz po stronach o niskiej reputacji, to nic Ci nie chrupie, ba, nawet osiagasz wiecej fpsow niz potrzeba (60+++). Przykladem tego jest wiele ostatnich gier jak wczesniej wymieniony Wiedzmin. Wspominasz o zle portowanych grach na PC - takie rzeczywiscie sa, potwierdzam. Co jednak z tymi grami ktore chodza o wiele lepiej niz na konsolach (czy to w kwestii grafiki czy wydajnosci fpsow itd). Lubie czytac CW dla jaj miedzy klapami i botami do ktorych sie zaliczam ale ty przebiles wszystkie bariery dobrego gustu (albo slaba prowokacja na ktora dalem sie nabrac).

Opublikowano

On tak na ma serio, podobno.

Tak czy siak beka z Karolka co od rana lata po forum z piekącym odbytem i sieje Swój lewacki bełkot.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

a z kinecta była beka.

wezyr, jeszcze exacta [*] bym dopisał. 

Opublikowano

Jaką serię skopiował Tomb Raider?

BTW czy dzisiaj wychodzi TR DE w ramach GWG?

Ostatni TR podobał mi się dużo bardziej niż Uncharted. 

Opublikowano

Wrzesien sie zaczal i w CW pustynia.

Opublikowano

ja tu widze botów i blacharzy, więc klapy mają przyre

Opublikowano

Dostanie niespodziewanego prezentu, a żebranie o prezent to dwie różne rzeczy. :reggie:

No ja się obudziłem rano, a obok mnie leżało pudło Wii U. Nie do końca było to spodziewane.

A później rodzice wmawiali Ci, że to od Św. Mikołaja?
Opublikowano

Po skończeniu mgsa chciałem kupić mad maxa, ale chore ceny i chyba żadnej używki jeszcze nie ma. :frog: 

Opublikowano

ja ci sprzedam jak mi sie znudzi

Opublikowano

No a kiedy Ci się znudzi? 

Opublikowano

nie wiem, calkiem fajnie sie w to gra :/

Opublikowano

:reggie:

Opublikowano

Jeszcze masz GoW do przejścia :lapka:

Opublikowano

No, ale to jestem zależny od Twojej dyspozycji. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.