Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

NIER to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Ale co mogą wiedzieć o tym casuale zagrywający się w Halo i Forze.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Stworzyłeś już drużynę w wiedźminie? :rotfl: 

Opublikowano

NIER - 68 na MC i wyszla tez na xboxa360

Opublikowano

ahahah jakie kraszery na to ps4 lecoooo

DQH-Screens_12-30-14.jpg

dqb_new3.jpg

co to ku.rwa za chiński minecraft :pawel: 

Star-Ocean-5-2.jpg

płakę xdddddddddddddddddd

NIER to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Ale co mogą wiedzieć o tym casuale zagrywający się w Halo i Forze.

68% na metacritic goty w hui  :kaz:

Opublikowano

Ten glut. XDDDDDDDDD

A się halo czepiają. 

Opublikowano

Powoływanie się na średnią MC :dynia:

I co ma do tego, że wyszła na 360?

Opublikowano

Ten glut. XDDDDDDDDD

A się halo czepiają. 

ambitne giereczki zapowiedzieli na plejstejszon a i tak wszyscy wolą strzelac do groty nestle żeby wypadły buty +3 albo czekają na kapiszoned 4 

:cool: :czesc:

Opublikowano

Remastery gierek z Vity xD

I te podniety w temacie:

Oczywiście 1080p/60fps:

czapki z głów, nadkonsola ogarnie gierkę z Vity w 60fps :obama:

Gusta, guściki. Dla mnie GTA, to jehbana nuda.

Ooo... Czyli nie jestem jedyny.

Dokładnie. Zmuszałem się żeby to (pipi) w ogóle skończyć.

brakuje już tylko wpisu Mendrka

Opublikowano

Powoływanie się na średnią MC :dynia:

I co ma do tego, że wyszła na 360?

a nie sorry jak mówisz ze goty to napewno goty 

:dynia: 

Opublikowano

Japonia ma już całkowicie wywalone na XO

Persona5

Nier 2 developed by Platinum's Bayonetta2 team.

Dragon Quest Heroes

Dragon Quest Builders

Dragon Quest 11

Star Ocean 5

Tales games

Final Fantasy World

NiOh from Team Ninja

Kingdom Hearts 2.8

KOF

Street Fighter V

A to nie jest nawet połowa gier które omijają XO i Sony nie musiało za to zapłacić nawet złotówki.

i tak w żadną nie zagrasz :rotfl: a temacie remastera gravity rush jakieś zboczki sie pałują, że goty gierka a gta to guwno :rotfl:

Na tej liście są prawie same jRPGi, czyli gatunek który zatrzymał się w rozwoju na przełomie generacji PS1/PS2. Na Xboxie z którego tak szydzicie jest wybór w kilku gatunkach.
Opublikowano

z ręką na sercu i z pełną powagą, kupiłbym ps4 jak by były jakieś interesujące mnie gry. Teraz stawiam twierdzenie kupiłbym ps4 jak by były jakiekolwiek gry xdddddddddddd. beka.
w sony chyba sprawdzają jak bardzo można dymnąć klienta tak by ci sie z tego jarali xd. ten rok tragedia dla sony, poza bloodbornem, tytułem dla graczy którzy lubią te mechanike, nic co by urywało dupę sie nie pojawiło i widze nie pojawi do końca roku. sony wtf?

nie wiem co śmieszniejsze umierająca ps vita czy remastery gierek z umierającej konsoli na ps4 po 249zł xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Sony się skończyło na ps2. Nieraz to pisałem. :reggie:

Opublikowano

z ręką na sercu i z pełną powagą, kupiłbym ps4 jak by były jakieś interesujące mnie gry. Teraz stawiam twierdzenie kupiłbym ps4 jak by były jakiekolwiek gry xdddddddddddd. beka.

w sony chyba sprawdzają jak bardzo można dymnąć klienta tak by ci sie z tego jarali xd. ten rok tragedia dla sony, poza bloodbornem, tytułem dla graczy którzy lubią te mechanike, nic co by urywało dupę sie nie pojawiło i widze nie pojawi. sony wtf?

wygrali konfe na e3 to styka

Opublikowano

Jak to przecież jest 200 gier z androida xDDDD

Opublikowano

Boty to naprawdę synonim bezguścia. Podoba mi się jak próbujecie zdyskredytować gry w które nigdy nie graliście. Ale granie przez tyle lat w Forze i Halo musiało odcisnąć swoje piętno.

Opublikowano

No, ale zrobiłeś tę drużynę w wiedźminie czy nie? xDD

Opublikowano

Lepsze Halo i Forza niż gry widmo, jeżeli wam się podobają gry z obrazków załączonych powyżej, to dziękuje Bogu, że mam inny gust.

Opublikowano

Yeti chyba odpoczywa za spoiler z fantom pejna

Opublikowano

o jezu kolekcja netana drejka i tearaway tyle grania do końca roku xd a wy co? dodatek do starcrafta,  forza, halo5, xenoblady, fatal frame? nawet mi was nie żal

Opublikowano

To jest ten gość, któremu nie podszedł W3, bo nie dało się drużyny własnej stworzyć jak w DA?

I on komuś zarzuca brak gustu? :yao:

Opublikowano

boty xd

z sony leje kur.wa kazdy jak widac powyzej i nie ma jakichs rumunskich klapek polystation

no i znowu zarzut "nie graliscie" od typa co sie wstydzi wlasnego psnid, ale to u was normalne

Opublikowano

Boty to naprawdę synonim bezguścia. Podoba mi się jak próbujecie zdyskredytować gry w które nigdy nie graliście. Ale granie przez tyle lat w Forze i Halo musiało odcisnąć swoje piętno.

dziecko kochane ty moje, gdyby to jeszcze byłby pełnoprawny dragon quest to można by było sie jarac a nie jakieś majncrafty czy inne dynasty warriors zreskinowane na dragon questa a reszta to gierki dla podludzi, ktorzy zatrzymali się umyslowo mając lat czternascie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.