Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

NIER to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Ale co mogą wiedzieć o tym casuale zagrywający się w Halo i Forze.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Stworzyłeś już drużynę w wiedźminie? :rotfl: 

Opublikowano

NIER - 68 na MC i wyszla tez na xboxa360

Opublikowano

ahahah jakie kraszery na to ps4 lecoooo

DQH-Screens_12-30-14.jpg

dqb_new3.jpg

co to ku.rwa za chiński minecraft :pawel: 

Star-Ocean-5-2.jpg

płakę xdddddddddddddddddd

NIER to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Ale co mogą wiedzieć o tym casuale zagrywający się w Halo i Forze.

68% na metacritic goty w hui  :kaz:

Opublikowano

Ten glut. XDDDDDDDDD

A się halo czepiają. 

Opublikowano

Powoływanie się na średnią MC :dynia:

I co ma do tego, że wyszła na 360?

Opublikowano

Ten glut. XDDDDDDDDD

A się halo czepiają. 

ambitne giereczki zapowiedzieli na plejstejszon a i tak wszyscy wolą strzelac do groty nestle żeby wypadły buty +3 albo czekają na kapiszoned 4 

:cool: :czesc:

Opublikowano

Remastery gierek z Vity xD

I te podniety w temacie:

Oczywiście 1080p/60fps:

czapki z głów, nadkonsola ogarnie gierkę z Vity w 60fps :obama:

Gusta, guściki. Dla mnie GTA, to jehbana nuda.

Ooo... Czyli nie jestem jedyny.

Dokładnie. Zmuszałem się żeby to (pipi) w ogóle skończyć.

brakuje już tylko wpisu Mendrka

Opublikowano

Powoływanie się na średnią MC :dynia:

I co ma do tego, że wyszła na 360?

a nie sorry jak mówisz ze goty to napewno goty 

:dynia: 

Opublikowano

Japonia ma już całkowicie wywalone na XO

Persona5

Nier 2 developed by Platinum's Bayonetta2 team.

Dragon Quest Heroes

Dragon Quest Builders

Dragon Quest 11

Star Ocean 5

Tales games

Final Fantasy World

NiOh from Team Ninja

Kingdom Hearts 2.8

KOF

Street Fighter V

A to nie jest nawet połowa gier które omijają XO i Sony nie musiało za to zapłacić nawet złotówki.

i tak w żadną nie zagrasz :rotfl: a temacie remastera gravity rush jakieś zboczki sie pałują, że goty gierka a gta to guwno :rotfl:

Na tej liście są prawie same jRPGi, czyli gatunek który zatrzymał się w rozwoju na przełomie generacji PS1/PS2. Na Xboxie z którego tak szydzicie jest wybór w kilku gatunkach.
Opublikowano

z ręką na sercu i z pełną powagą, kupiłbym ps4 jak by były jakieś interesujące mnie gry. Teraz stawiam twierdzenie kupiłbym ps4 jak by były jakiekolwiek gry xdddddddddddd. beka.
w sony chyba sprawdzają jak bardzo można dymnąć klienta tak by ci sie z tego jarali xd. ten rok tragedia dla sony, poza bloodbornem, tytułem dla graczy którzy lubią te mechanike, nic co by urywało dupę sie nie pojawiło i widze nie pojawi do końca roku. sony wtf?

nie wiem co śmieszniejsze umierająca ps vita czy remastery gierek z umierającej konsoli na ps4 po 249zł xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Sony się skończyło na ps2. Nieraz to pisałem. :reggie:

Opublikowano

z ręką na sercu i z pełną powagą, kupiłbym ps4 jak by były jakieś interesujące mnie gry. Teraz stawiam twierdzenie kupiłbym ps4 jak by były jakiekolwiek gry xdddddddddddd. beka.

w sony chyba sprawdzają jak bardzo można dymnąć klienta tak by ci sie z tego jarali xd. ten rok tragedia dla sony, poza bloodbornem, tytułem dla graczy którzy lubią te mechanike, nic co by urywało dupę sie nie pojawiło i widze nie pojawi. sony wtf?

wygrali konfe na e3 to styka

Opublikowano

Jak to przecież jest 200 gier z androida xDDDD

Opublikowano

Boty to naprawdę synonim bezguścia. Podoba mi się jak próbujecie zdyskredytować gry w które nigdy nie graliście. Ale granie przez tyle lat w Forze i Halo musiało odcisnąć swoje piętno.

Opublikowano

No, ale zrobiłeś tę drużynę w wiedźminie czy nie? xDD

Opublikowano

Lepsze Halo i Forza niż gry widmo, jeżeli wam się podobają gry z obrazków załączonych powyżej, to dziękuje Bogu, że mam inny gust.

Opublikowano

Yeti chyba odpoczywa za spoiler z fantom pejna

Opublikowano

o jezu kolekcja netana drejka i tearaway tyle grania do końca roku xd a wy co? dodatek do starcrafta,  forza, halo5, xenoblady, fatal frame? nawet mi was nie żal

Opublikowano

To jest ten gość, któremu nie podszedł W3, bo nie dało się drużyny własnej stworzyć jak w DA?

I on komuś zarzuca brak gustu? :yao:

Opublikowano

boty xd

z sony leje kur.wa kazdy jak widac powyzej i nie ma jakichs rumunskich klapek polystation

no i znowu zarzut "nie graliscie" od typa co sie wstydzi wlasnego psnid, ale to u was normalne

Opublikowano

Boty to naprawdę synonim bezguścia. Podoba mi się jak próbujecie zdyskredytować gry w które nigdy nie graliście. Ale granie przez tyle lat w Forze i Halo musiało odcisnąć swoje piętno.

dziecko kochane ty moje, gdyby to jeszcze byłby pełnoprawny dragon quest to można by było sie jarac a nie jakieś majncrafty czy inne dynasty warriors zreskinowane na dragon questa a reszta to gierki dla podludzi, ktorzy zatrzymali się umyslowo mając lat czternascie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.