Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Serio wstydzisz sie swojego psn id ? :yao: pewnie okaże sie ze w tlou grałes z walkhackiem na easy xD

Ps jak tam przymiarki do ogrywania P5 ? Do 2017 jeszcze troche zostało :yao: x2

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

już mówiłem. najważniejsze są kontrowersje i stały poziom uwagi

Opublikowano

Przepowiedziana europejska premiera p5 w tym roku przez insajdera Figaro, pamiętamy [*]

Opublikowano

Nobody oprócz uncharted ma mój seal of approval dobrego klapa

Opublikowano

Dziękuję. Ja twój gust również zawsze szanowałem. 

Opublikowano

Jak na razie to jest na poziomie lemonki. :rotfl:

już to widzę:

- ej a czemu nie masz żadnych % z gry XYZ xDDDDDDD

- bo grałem w nią u ziomka na chacie

- taaa akurat xDDDDD

- hehehe masz ogranych tylko XYZ gier?

- mam 20% więcej, ale nigdy nie dostały trofeów, albo pozbyłem się ich przed dodającą je aktualizacją

- taaa i co jeszcze :yao:

NIE POZWOLĘ SIĘ WAM OCENIAĆ KANALIE :wujaszek:

No i utrzymuję atencję swojej osoby. To jest najważniejsze.

Spoko lemonka.

Opublikowano

Nie rozumiem jakim cudem, nawet po tych listach prawdy, xboty dalej walczą o swoje. W szaleństwo popadają już wszyscy zieloni bracia. Teraz przeczytałem, że termit chce najpierw kupić Tomb Raidera, a nie Fallouta 4, bo ładnie zmontowali trailer...

Opublikowano

Nie wrzucaj wszystkich do jedneg wora. Ja ograłem mgsa, F4 będzie preorder bliżej premiery, a TR kupię jak ogram F4. 

Opublikowano

Nie rozumiem jakim cudem, nawet po tych listach prawdy, xboty dalej walczą o swoje. W szaleństwo popadają już wszyscy zieloni bracia. Teraz przeczytałem, że termit chce najpierw kupić Tomb Raidera, a nie Fallouta 4, bo ładnie zmontowali trailer...

TR 10h i nara, F4 zajmie mi jakies 200h wiec to przemyslana kolejnosc

a ty w jakiej kolejnosci ograsz? xddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Sutek dobrze mówi, tylko nintendofagi można wrzucić do jednego wora. Wora z napisem "zyeby"  :kaz:  :rose:

Opublikowano

jo tych pederastów to do gazu 

Opublikowano

TR 10h i nara, F4 zajmie mi jakies 200h wiec to przemyslana kolejnosc

a ty w jakiej kolejnosci ograsz? xddddddddddddddddddddddddddd

Ja tak samo:). Czysta ekonomia. Z tym że kupuje obie na premierę ale f4 poczeka aż skończę tomb raidera i wystawie na pchlim. f4 to gra która starczy na ponad 100 h i i tak cena spadnie ale tomb raider zarobi na następną grę; )

Opublikowano

czyli bez zmian, my gramy wspierając branże a figaro dalej zbiera odpady i odkrywa hity z 2007

Opublikowano

Po co Wy się w ogóle tłumaczycie temu teoretykowi?

Opublikowano

czyli bez zmian, my gramy wspierając branże a figaro wygrywa życie

dokładnie termit, dokladnie.

Ja ogrywam hity, wy ogrywacie Tomb Raidera ze 199 zł. 

Opublikowano

jo bych temu paciulokowi tak nadupcyl za to co godo ze by przez caly fajrant nie umiol siadac na zyci, a zymle lub krupnioka musiolby cyckac

Opublikowano

Potwierdzam, PC MASTER RACE > BOTY > GUWNO OBSPERMIONE > KLAPY

Opublikowano

Figaro a Some kupisz dziś na premierę aby wesprzeć dobre niezależne produkcje?:)

Opublikowano

Potwierdzam, PC MASTER RACE > BOTY > GUWNO OBSPERMIONE > KLAPY

Nientendozboczki oczywiście poza skalą, nirvana, gdzieś ponad podziałami

Opublikowano

a nintendałny?

Opublikowano

Preordery na Lare i Mesjasza 4 juz dawno złożone. Na pierwszy ogień idzie Pani Croft, a później setki godzin w posapokaliptycznych klimatach :banderas: Obym się tylko wyrobil przed premiera Deus Ex i Quantum Fucking Break :obama:

Opublikowano

Nie no, grac w grafike 3d w 2015r. na sprzecie o mocy SATURNa, to trzeba miec juz naprawde nasrane.

2d to co innego.

Opublikowano

Jak dobrze, że ja nie mam takich problemów i skończę jak skończę. :obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.