Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No wlasnie. RL to przemalowane na nowy silnik supersonic battle cars z 2009.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

World of goo i rocket league nowymi ip tego roku? :notsure:

Blantmanowi chodziło o grey goo

Opublikowano

(pipi)a Grey goo ! :).

Co do rocket league. No ja grałem w tym roku więc dla mnie nowość taka jak dla figaro bloodborne w 2018;)

Her story też fajne no ale wiedziałem że tyle tego było że zapomnę.

Opublikowano

No wlasnie. RL to przemalowane na nowy silnik supersonic battle cars z 2009.

No już bez przesady. Tak to się można do wielu gier przywalać: ori to castlevania, pillars of eternity to baldurs gate, life is strange to cokolwiek od telltale a soma to amnesia

Opublikowano

Life is trange to zupełnie inna gra niż gry telltale. Reszta ok:)

To grey goo

Edytowane przez blantman

Opublikowano

A to nie wiedziałem, czaję się na nią od jakiegoś czasu już. Pewnie po mgs v zakupię

Opublikowano

Serio ori to cv? Ten duszek wywija biczem? Nie wydaje mnie sie. RL to farbowany lis. Po prostu teraz plus do ps4 jest niezbedny stad nagle odkrycie kiedy rzucili za free, w 2009 mialo go wykupionego niewielu i gra przeszla niezauwazona (na forum). Ale to nadal gra o popychaniu pilki samochodami. Teraz tylko na UE4.

Opublikowano

grey goo bardzo dobry rts, troche taki starcraft tylko bardziej przekombinowany, mimo to polecam

Opublikowano

Dobrze my tu gadu gadu ale ja czekam do 18 na odpowiedź figaro. Potem go dodam do ignora jak nie odpowie;).

Opublikowano

A mi właśnie Splatoon uświadomił, jak bardzo pragnę nowych IP. Świeżych pod względem feelingu jak i gameplayu. Mam nadzieję, że jego sukces zachęci Ninny do częstych takich akcji.

Soma, sunset overdrive, life is strange, pillars of eternity, world of goo, zaginięcie ethana cartera, bloodborne, ronin, ori, everyone goes to the rapture, fallen enchantress, captain toad, darkest dungeon, sunless sea, prison architect, rocket league.

To są nowe ip z tego roku które mi się podobały, które skończyłem i niekiedy spędziłem grubo ponad 40 h . Pewnie 1/3 zapomniałem przepraszam.

A ty w jakie nowe ip poza splatoon grałeś w tym roku?

Edycja: Grey Goo (pipi)lem się z tytułem

A więc grałem:

Rocket League

Splatoon

Pillarsy (choc nie skonczylem)

Sunset jest z tego roku?

I gdzie ja napisalem, ze nowe IP nie powstają? Napisalem ino, ze fajnie jakby Ninny zaczelo robic wiecej nowych IP.

Blantman, wszystko w porzadku w domu?

Opublikowano

Gdybys sie zapytal co kupil a nie tylko gral to podejrzewam ze lista bylaby jeszcze szczuplejsza xd

Opublikowano

Mejm, Ori to metroidvania pełną gębą. Polecam zagrać, najlpesza platoformówka w tym roku i na prawdę trudna gra.

Wiem, gralem, wyczekiwalem od pierwszej zapowiedzi :lapka:

Opublikowano

A moglem poczekac do tej 18tej, dalby mi tego ignora i przestalby maniakalnie odpisywac na kazdego mojego posta :/

Opublikowano

Ea+DICE i wszystko jasne :pawel:

i jeszcze te nagrody na gamescomie, ea posmaruje i będzie jak z bf4 dobre ocenki i pól roku patchowania gry 

Opublikowano

No to lecimy

Star Wars Battlefront is “Broken,” According to Alpha Tester

http://n4g.com/news/1795510/star-wars-battlefront-is-broken-according-to-alpha-tester

Czemu mnie to jakoś nie dziwi XD

Ale najsmutniejsze jest to,że choćby nie wiem jakie góvno zrobiło Dice to i tak się to sprzeda bo ma na pudełku magiczny napis "Star Wars".

Opublikowano

ALE TO JEST ALFA, W BECIE NA PEWNO BEDZIE LEPIEJ. - kocham takie komentarze

ale jeszcze wieksza beke mam jak miesiac przed premiera ktos robi "bete" a nie "demo" zeby ludzie mysleli "to tylko beta, do premiery naprawio"

Opublikowano

Niech to EA już umrze, razem z DICE.

Pre Alpha nowego UT działa lepiej niż BF4 działał rok po premierze, chyba nie trzeba nic dodawać.

Opublikowano

A mi właśnie Splatoon uświadomił, jak bardzo pragnę nowych IP. Świeżych pod względem feelingu jak i gameplayu. Mam nadzieję, że jego sukces zachęci Ninny do częstych takich akcji.

Soma, sunset overdrive, life is strange, pillars of eternity, world of goo, zaginięcie ethana cartera, bloodborne, ronin, ori, everyone goes to the rapture, fallen enchantress, captain toad, darkest dungeon, sunless sea, prison architect, rocket league.

To są nowe ip z tego roku które mi się podobały, które skończyłem i niekiedy spędziłem grubo ponad 40 h . Pewnie 1/3 zapomniałem przepraszam.

A ty w jakie nowe ip poza splatoon grałeś w tym roku?

Edycja: Grey Goo (pipi)lem się z tytułem

I gdzie ja napisalem, ze nowe IP nie powstają? Napisalem ino, ze fajnie jakby Ninny zaczelo robic wiecej nowych IP.

''więcej''   xDDD  Nintendo i nowe IP xDDDDDD

Przez 3 generacje wyszedł splatoon, eternal i pikmin....przy ich średniej do inwestowania w nowe IP kolejne zobaczymy w 2020, akurat kiedy figar odkryje wiedzmina3, bloodborna i scalebound.

Splatoon może i fajna popierdółka na chwile ale prawda jest taka że ta gierka gdyby była od MS/Sony/EA/Acti to by wyszła w cyfrowej dystrybucji za 60zł.

Opublikowano

siema hum, suteq pozdro ze zlotu, szkoda ze was tu nie ma - moje i havena kolana sa zasmucone, niech lososiowa pila bedzie z wami

#blackpudding2015 #peterborough #gdziejestkafel #responsywnysystem #kaszanka #przecena #ninokuni #xdddddddd

1MTdSu7.jpg

Opublikowano

Zlot wygnancow? Zerom byl?

Opublikowano

#gdziejestkafel

xDDDD

Opublikowano

kaszanka jako tribue dla ficusia, brakuje tylko harnasia i roweru

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.