Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

dynamic resolution, no to suteq by przegral :obama:

Wystarczyłby chyba tydzień, a to ja miałbym perma, a nie lemonka. Klapy nie myślą w ogóle.

Z newsami jesteś równie szybki co z ogrywaniem nowych gier.  :reggie:

Byłem zajęty seksem, pracą, wydawaniem pieniędzy, życiem jako głowa domu, oświecaniem innych towarzyszy swymi mądrościami i takie tam. Mam prawo spóźnić się z newsem.

A wy co, dalej neofag i ppe 24/7?

I co? Myślisz, że tylko ty masz takie zajęcia, a reszta leży odłogiem i gra w gierki 24/7? 

Opublikowano

buttery smooth 60fps, dynamic resolution and low level AF as sacrifice but other wise looking great.

No i takie kompromisy rozumiem. Szkoda, że klapy nie ogarniają i wolą stałe 1080p i plynniutki frejmrejt miedzy 20, a 30 klatek.

Taka jakość w betonowych 60 FPS  :obama:  Piękne czasy nastaną dla tej serii.

Opublikowano
I co? Myślisz, że tylko ty masz takie zajęcia, a reszta leży odłogiem i gra w gierki 24/7? 

A nie? Czyżbyśmy próbowali kogoś oszukać? W sensie samych siebie?

Opublikowano

A nie? Czyżbyśmy próbowali kogoś oszukać? W sensie samych siebie?

Po prostu inni umieją sobie dobrze zorganizować czas, a ty nie. :reggie: 

Opublikowano

buttery smooth 60fps, dynamic resolution and low level AF as sacrifice but other wise looking great.

No i takie kompromisy rozumiem. Szkoda, że klapy nie ogarniają i wolą stałe 1080p i plynniutki frejmrejt miedzy 20, a 30 klatek.

:obama:

podsumujmy

Gears of war - 1080p/60fps

Forza 6 - 1080p/60fps

Halo 5 - 1080p/60fps

meanwhile na chińskim plastikowym guwnie

Driveclub - 1080p i plebejskie 30 fps

Bloodborne - j/w

Shadow fall - 20-60fps

Order 1886 - gdzieś koło 900p

xDDDD a to ps4 miało kosić niby

nawet mi klapów nie żal :cool:

Opublikowano

Ja grałem. :cool: 

Opublikowano

Mi tam się podobał, ale ja lubię tematykę dinozaurów. :lapka: 

Pamiętam, że był dosyć trudny w porównaniu z innymi gierkami, przynajmniej tak ją zapamiętałem. 

Opublikowano

Darkness jest bardzo niedoceniona gra imo, Timeshift jest okej.

Opublikowano

W Darkness jedynkę nie grałem, żałuję, podobno dobra, liczę na BC to wtedy ogram. Dwójkę skończyłem, średnia.

Timeshift ograny. Dla mnie spoko fps(no, ale ja lubię ten gatunek, w końcu xbot hehe), do tego z tego co pamiętam proste zagadki oparte na czasie(spowalnianie, zatrzymywanie, cofanie) tylko to jest gra z 2007 roku więc ogrywanie teraz może trochę boleć. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W Darkness jedynkę nie grałem, żałuję, podobno dobra, liczę na BC to wtedy ogram. Dwójkę skończyłem, średnia.

Timeshift ograny. Dla mnie spoko fps(no, ale ja lubię ten gatunek, w końcu xbot hehe), do tego z tego co pamiętam proste zagadki oparte na czasie(spowalnianie, zatrzymywanie, cofanie) tylko to jest gra z 2007 roku więc ogrywanie teraz może trochę boleć. 

Nie bój się, akurat ja lubię fpsy, te starsze, też z tego okresu 2007 i obok. Czaję też ząbki na Quake 4 - mam słabość do takich fpsów, gdzie po prostu idziesz przed siebie i zabijasz przeciwników na trochę otwartych poziomach.

Chociaż zabawy z czasem ma dość. F.E.A.R też mnie kusi. Trza sprawdzić to słynne AI.

Opublikowano

No kur.wa FEAR to jest świetna gra, bullet-time, dobre strzelanie, klimat horroru, dobre AI, a nie jakieś podrabiańce z mgsa. Polecam, dodatki też. 2 i 3 to już słabizna w porównaniu z jedynką.

Quake 4 dla mnie słaby, ale ja od dłuższego czasu nie lubię takich gierek właśnie co idziesz przed siebie i zabijasz przeciwników bez jakiegoś celu. :P

Opublikowano

No kozacka fabuła czy jakiś system upgradeów, gdzie masz kilka możliwości dojścia do celu (Bioshock, Deus Ex) to wiadomo, że frajda jeszcze większa.

Opublikowano

Brakuje mi takich fpsów jak FEAR czy HL2. :(

Kur.wa jakie to było dobre. :fsg:

Teraz jedyny dobry fps to halo jest. 

Jak tak popatrzyłem te gierki z X360, których jakoś nie ograłem, a byłyby w BC to kilka by się jeszcze znalazło także będzie co ogrywać w 2016 chociaż rekordu z tego roku w ilości skończonych gier już nigdy nie pobiję. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No twórcy mogliby częściej iść drogą HL2. Iluż devów mogłoby się nauczyć od Valve...

Opublikowano

The Darkness ma niestety zwalone celowanie. Coś jest nie tak z różnicą pomiędzy czułością poziomą i pionową oraz przyśpieszeniem obrotu. W opcjach gry można włączyć coś bardzo zbliżonego do auto aimu i niestety jest to konieczne bo z wyłączonymi tymi ''hackami'' celowanie jest jeszcze gorsze. Nie wiem jak mogli zepsuć coś tak podstawowego w fpsie jak celowanie.

Opublikowano

Czy ktoś z was też ma taki fetysz jak ja i lubi stare Delta Force? 

Land Warrior to była jedna z pierwszych gier, które widziałem u kuzyna na PC. Masakra, zakochałem się w tej grze i już od tamtej pory została mi ta "dziwna" miłość. 

Opublikowano

Ja kochałem Delta Force! Ten celownik :D

Super, super gra. A i jeszcze przypomniała mi się taka gra fajna, cholera, jak się to zwało? Takie TPS, co chyba przy tym mogłeś rozkazywać swoim kompanom. Wyszła na Xboxa i PS2 ehh... Była też dwójka. Taki klimat amerykańsko-irakowy. Spać mi to nie da :P Ale była zayebista.

Opublikowano

Full Spectrum Warrior? 

Z DF przeszedłem 1, 2, LW, Task Force Dagger i Helikopter w ogniu. :banderas: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niee, choć FSW bardzo mi się podobało. Się grało na OG Xboxie.

Już mi się przypomniało - Conflict Desert Storm. Cóż to była za gra :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.