Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Typowy bełkot konsolowego plebsu :

PCtowiec zwraca uwage że na Pc jest w (pipi) gierek lepszych od konsolowego szrotu ( DF, Aurora, rougelike's, Divinity Original Sin, Pillars i w (pipi) innych ) - hurr durr tabelki, gówna w ASCII, grafa jak z 2000 roku 

Pctowiec zwraca uwage że słabe gówna zwane konsolami nie są w stanie pociągnac nawet liniowej gierki w stałych 60 fpsach - hurr durr grafika to nie wszystko !!!1211!!11!

Konsolarze są po prostu upośledzeni na głowie. 

Konsolarze = mendrek? Wtedy sie zgadza. Typowy "konsolarz" jednak nie jest tak uposledzony i zna zarowno dobre jak i zle strony swojego i innych sprzetow.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ALE BEBZON

Opublikowano

Ile im płacicie?

Opublikowano

woot? m8?

Opublikowano

Ile im płacicie?

Mendrek 150zł za godzinę

Opublikowano

Ile im płacicie?

Mendrek 150zł za godzinę

woot? m8?

Dokładnie, mają rozmach skurczysyny, celebryci sie cenią

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

PCtowiec zwraca uwage że na Pc jest w (pipi) gierek lepszych od konsolowego szrotu ( DF, Aurora, rougelike's, Divinity Original Sin, Pillars i w (pipi) innych ) - hurr durr tabelki, gówna w ASCII, grafa jak z 2000 roku 

Pctowiec zwraca uwage że słabe gówna zwane konsolami nie są w stanie pociągnac nawet liniowej gierki w stałych 60 fpsach - hurr durr grafika to nie wszystko !!!1211!!11!

Konsolarze = mendrek? Wtedy sie zgadza. Typowy "konsolarz" jednak nie jest tak uposledzony i zna zarowno dobre jak i zle strony swojego i innych sprzetow.

konsolarze nie równa się mendrek

Opublikowano

Plebejuszem gejmingu można zostać niezależnie od platformy, wystarczy trochę biedy umysłowej lub finansowej. Generalnie nie polecam :]

edit: trochę źle to zabrzmiało więc poniżej schemat:

bieda umysłowa = plebejstwo gejmingu mocno możliwe

bieda umysłowa + finansowa = plebejstwo gejmingu niemal pewne

bieda finansowa = podatność na plebejstwo gejmingowe

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Żarty żartami, nie zaglądam nikomu do kieszeni ile zarabia za pisanie na forumku, ale Lewandowski strzelił dziś 100-tną bramke w Bundeslidze i nikt o tym jeszcze nie napisał!  Bayern wygrał dziś 3:0 z FSV Mainz, dwie bramki Lewandowskiego!

Najładniejsze akcje:

https://www.youtube.com/watch?v=i3ATSKNrfUQ

A tu z EuroSport

https://www.youtube.com/watch?v=xnfzJWppkv0

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ponawiam pytanie: czy ten gruby typ na kanapie to mendrek?

Opublikowano

tak

Opublikowano

mhmm... to troche wyjasnia wszystkie te kompleksy i przyglupie wypowiedzi. wyglada mniej wiecej tak jak pisze

a zeby nie offtopa (offtop w cw ;D ): mam z dwa tygodnie teraz xboxa z forza horizon i od paru dni 6 odslona motorsporta. Odpalilem w przeciagu paru godzin fm:6 a potem driveclub i musze przyznac ze driveclub graficznie chyba jest winnerem. Forza ma 60 fps ktore robia konkretna roznice, tak nawet w przejzdzie bez warunkow pogodowych driveclub gora. A teraz sobie wyobrazmy co bedzie jak juz nie bedzie za pare lat ani x'a ani ps'ow i bedzie tylko pc z obyma uslugami i paroma exami: Ja pyerdole jaka grafike, framerate (120fps+ ?) i inne bajery nas czekaja? :banderas:

Zycze konsolom szybka smierc i czekam na gry jakosci ps4/xone na pc'tach w ktore mozna bedzie zainwestowac wedle wlasnego uznania aby miec wplyw na grafike/performance. Koniec kjurwa z januszostwem...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Beka z klapow, nie maja w co grać to ściągają rejbow sixa co nawet plankton wie ze jest zyebane.

Bansai kiedy bierzesz Xbona, jesteś za dobry na to szambo?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czekam na jakies fajne bundle swiateczne, moze trafia sie konkretne okazje jak w zeszlym roku. Nazbieralo sie kilka fajnych gierek w ktore chce pograc.

Widzieli nowy filmik Scalebounda? :ohboy:

Opublikowano

I tak zawsze będziesz klapem. [*]

Opublikowano

Widzieli.

Jak Japonia to tylko Scalebound :fsg:

Opublikowano

dobry monster hunter na xone? Ciesze sie ze jestem czlonkiem zielonego krolestwa :banderas: Granie na 3dsie w utlimate'a 4'ki bylo ok, ale ta grafika troche mnie odrzucala.

Ninja edit (not)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

dobry monster hunter na xone? Ciesze sie ze jestem czlonkiem zielonego krolestwa :banderas: Granie na vicie w utlimate'a 4'ki bylo ok, ale ta grafika troche mnie odrzucala.

Tr06h1f.gifTr06h1f.gifTr06h1f.gif

Opublikowano

Ocelot idź poszukaj sobie czy podobnej gry nie ma na steme xDDD.

Kuhwa nawet 3dsa ma lepsze gry no ale 320p bije po oczach nie co otwieranie skrzynek w csie w 4k i 120fps.

Blacha, patologia ktoś tak bardzo gardzę.

Opublikowano

Blacharze...upośledzony i zarazem obłąkany podgatunek podgraczy...W przewodzie pokarmowym niżej znajdują się tylko przedstawiciele nazywani klapoblacharzami vide ś. p. Lem ogrywający Ori na lapciu z Tesco...
Opublikowano

>pisz ze na pc są lepsze gierki

>czekaj aż konsole umrą żeby pograć w Forze na blaszce

XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jesli to odnosi sie do mnie to wymysliles pierwsza czesc. Tak, czekam z niecierpliwoscia na Forzy, Drivecluby i inne ZAYEBISTE gry na pc'tka. Nigdzie jednak nie pisze ze pc ma lepsze gry (ani na odwrot)

Opublikowano

Devi tez pewnie czekają aż skończy się wojna na Ukrainie, wtedy może łatwiej im będzie robic porty na blachę.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.