Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No nie, lepiej jezdzic w te i z powrotem na koniku po tej samej sciezce naciskajac guziczek zeby szybciej patatajal xD

red-dead-o.gif

umrzyj  :shotgun:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na tory go.

Opublikowano

RDR-screenshot-1.jpg

53PwR2K.jpg

beka z lamusów :cool: :czesc: seby jeżdzące autami w kołko pozdrawiam xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

(pipi)a nic dziwnego że jesteśmy wymierającym gatunkiem jak sebixy wolą jeździć samochodzikami w kółko i obrażają rdr.

Opublikowano

Pustynia była ładna, gra trwała 2 godziny, sterowanie nie wku,rwiało.

No ten fantom pejn ladna chvjnia.

Opublikowano

(pipi)a nic dziwnego że jesteśmy wymierającym gatunkiem jak sebixy wolą jeździć samochodzikami w kółko i obrażają rdr.

i jeszcze kupują konsole co robi brum brum xddd

Opublikowano

Problem RDR polegał na chuyowym sterowaniu Marstonem i lekko odtwórczymi misjami. Spoko gra.

Opublikowano

Problem RDR polegał na chuyowym sterowaniu Marstonem i lekko odtwórczymi misjami. Spoko gra.

Jakoś w RE4 drewniane sterowanie nie przeszkadza w Wiedzminie 3 też nie ale nagle w mesjaszu przeszkadza? 

Opublikowano

Obecnie bijatyki absolutnie nikogo.

to dlaczego MKX jest najlepiej sprzedajaca sie gra na swiecie pierwszego polrocza 2015?
Wiedzmin 3 Ci cos mowi?
Opublikowano

Obecnie bijatyki absolutnie nikogo.

to dlaczego MKX jest najlepiej sprzedajaca sie gra na swiecie pierwszego polrocza 2015?
Wiedzmin 3 Ci cos mowi?

MKX tylko w United States of Hamburger 

Opublikowano

Jakoś w RE4 drewniane sterowanie nie przeszkadza w Wiedzminie 3 też nie ale nagle w mesjaszu przeszkadza?

Wiedzmin 3 tez ma chuyowe poruszanie postacia.

RE 4 ma swietne sterowanie.

Opublikowano

Nie ma.

Ale jest akceptowalne i do przyzwyczajenia.

Opublikowano

Tak piękne sterowanie postacią jak kartonowym autem xD

Opublikowano

Wiedzmin 3 tez ma chuyowe poruszanie postacia.

RE 4 ma swietne sterowanie.

Nie prawda, zresztą po którymś patchu można włączyć alternatywne sterowanie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Które nadal jest chuyowe xd

Opublikowano

Piehdolisz, jest w chuy lepsze od standardowego.

Porównywanie sterowania w tegorocznym mesjaszu do sterowania w RE4. :yao:

W dodatku przez gościa, który w Wieśka 'grał u kumpla'. :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mi najbardziej w konsolach podoba sie ta roznorodnosc. Jak chce pojezdzic samochodzikiem w kółko to na przestrzeni ostatnich lat byłem rozpieszczany nowościami, az nie wiedzialem za co sie zabrać :Coolface:

forza-3-bundle-xbox-360-elite_0901F40000

image-12792-500x500.jpg

xbox%20360%20250gb%20forza%20horizon_000

xbox_one_bundle.jpg

$_86.JPG

en-INTL-L-XboxOne-Raptor-Console-KF6-000

Opublikowano

No sterowanie w w3 jest spyerdolone, co prawda jest ogromna poprawa w stosunku do w2 ale i tak sztywniak, a porównanie figaro? Ten człowiek jara się grą w której dzieci zamieniają się w jakieś kałamarnice.

Opublikowano

Veliusie nie bylo bundle z FH2, wiec to fejk. Za to na PS4 jest super roznorodnosc z bundle- de order,call of duty black ops 3, star wars battlefront,killzank,destiny ;)

Opublikowano

Mogl byc tylko z taka nakladka a kod w srodku. Sam tak mam bundla z W3. Normalne opakowanie xboxa po zdjeciu tekturowej nakladki.

Opublikowano

Veliusie nie bylo bundle z FH2, wiec to fejk

był dla tesco

Opublikowano

nie bylo bundle z FH2, wiec to fejk. 

raczej były, może nie u nas ale np. w uk sprzedawali te bundle w tesco. paka zawierała bonusowe auto Audi RS4 Avant 

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Sterowanie w RE 4 jest przynajmniej praktyczne, w W3 i RDR to mix realizmu z grą, jakby twórcy nie wiedzieli co chcą zrobić

Ku,rwa 2015 rok a tworcy dalej nie ogarniaja czegos co ogarnal miyamoto w 1996 roku xd sterowanie w mario 64 głębsze i bardziej skomplikowane od waszych 80 hour long blockbuster cinematic experiences, sp.ierdalajcie klikac x dla szybszego biegu żal mi was bardzo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.