Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Panowie gdzie Fanek, taka dysputa s największego klapiszona brak.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie w szkole.

Opublikowano

Resetuje download na demku uncharted hd

Opublikowano

Panowie gdzie Fanek, taka dysputa s największego klapiszona brak.

mendrek i yeti to najwięsze klapiszony, fanek to dziecko marketingu ps4 

Opublikowano

Nie zapominajmy o panu tabelce.

Szanujmy Klapy swoje, tak szybko odchodzą.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Sylwan nazwał fanka - frankiem xddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Nie zapominajmy o panu tabelce.

Szanujmy Klapy swoje, tak szybko odchodzą.

pan od elasto(nene)y też był dobry

Opublikowano

Elasto(nene)y xd

Ten transhumanizm. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

"zostawcie mnie xbockie pomioty, najgorsze forum, odchodze, nie ma dla was ratunku, w hewy rejn pada desz, nara"

tak było

Opublikowano

TO BYL FAN TRANSHUMANIZMU!!!!! WY NIE OGARY 

Opublikowano

No przecież napisałem, Rzodkiewko.

Opublikowano

nazywajmy rzeczy po imieniu. kolo zalajkował sztuczną (nene)ę na yt manekinowi przebranemu za chińską dziewczynkę. to jak by zoofil tłumaczył się z nagrań ze interesuje się gastroskopią i kolonoskopią u piesków.

Opublikowano

Swoja droga pad od ps4 cos mi sie psuje, znów będę to badziewie naprawiać dam, bo boje sie wysyłać to do "serwisu" thisIsWaiting

Opublikowano

Ja już się nauczyłem, że pad od ps4 jest tylko do ps4. Jak leży u mnie praktycznie nieużywany to jest ok, jak miałem jeden podpięty pod pc to posypał się po miesiącu grania

Opublikowano

@Bluber

A no to sorki. Lubię sobie czasem popłynąć głównym ściekiem tego tematu.

Chodzi o to, ze grałem w obie wersje RDR, GTA IV oraz GTA V i tak stare gry od rockstara to guwno rozmazane, krawędzie jak bochny chleba a i framerate był niższy GTA V miało lepsze tekstury podłoża, ale co z tego skoro wersja PC zjada dupom obie. 

Bardzo śmieszny był San Andreas na PS2, pokaz slajdów gorzej niż kilzone 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Swoja droga pad od ps4 cos mi sie psuje, znów będę to badziewie naprawiać dam, bo boje sie wysyłać to do "serwisu" thisIsWaiting

Ale do U4 to weź go napraw. :lapka: 

Opublikowano

Suciu mam drugi takze dont worry my friend, Full Control my friend.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ty się lepiej określ czy będziesz z nami eksterminował klapy w analo 5 na premierę Sutek. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ty się lepiej określ czy będziesz z nami eksterminował klapy w analo 5 na premierę Sutek. :lapka:

No przeciez Ci mowilem na grupie ze biore z odbiorem w empiku takze prosze nie szukac czwartego!

@Starh

:lapka:

Opublikowano

No coś mówiłeś, ale potrzebowałem tego na papierze :isee:

Pozatym byłem wtedy zajęty rozwiązywaniem zagadek w Larze z którymi nie potrafiliście Sobie poradzić. :lapka:

Opublikowano

Powiem Twojej zonie takze sobie nie poruchasz. :cool:

Opublikowano

Ja już się nauczyłem, że pad od ps4 jest tylko do ps4. Jak leży u mnie praktycznie nieużywany to jest ok, jak miałem jeden podpięty pod pc to posypał się po miesiącu grania

Te opowieści o jakości PS4 i akcesoriów do niego robią się już tragikomiczne: trójnóg suszarka; pad rozpadający się w rękach; dedykowany headset za ponad 300 zł z łamiącym się pałąkiem :P

Ale coś o tym wiem, mam Bravię z pół roku i ostatnio sama się resetowała, a jak poszperałem po necie to znalazłem masę tematów, że to częsta wada fabryczna i jak nie poskutkują myki z odłączaniem zasilania, to będzie trzeba wymienić na nowy TV. Niedługo będę resetował po kilka razy jak Ficek połączenie z PSN  :yao:

Jakość Sony  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mi wszystko od sony działa :reggie:

bo markę to trzeba szanować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.