Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze to niczego. :cool: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dzizas, bundle pack z Lego: Przygoda, Xboxem 500GB i ceną 350$. Chyba najgorszy zestaw jak do tej pory, jaki kiedykolwiek stworzyli.

Xbox%20One%202015%20zestaw%20lego.jpg

No przecież po co taki bundle pack w ogóle?! :/

dla dzieciakow pod choinke cena sugerowana to $350 czyli pewnie bedzie do wyrwania za $300 lub sieci sklepow dorzuca wlasne gry do zestawu

imo dobra opcja dla najmlodszych

co do gierek na ps4 to beka straszna hahaha ladnie was jada bez wazeliny, kiedy kolejna przerwa techniczna ? :yao:

Opublikowano

Najlepsza jest drama, że nie ma asasyna czarnego flaka.

Opublikowano

O kurwa nastepny miesiac i dalej chojowe gierki na tym sprzecie dla podludzi, zeby chociaz krawaciarze mogli ich pocieszyc lepszymi grami w plusie za ten bekowy line up na ten rok, az musze pozyczyc gifa od bizona

comment_BYsvmTRNKKzcngcFc9KrC0zT2eJcmGxb

Opublikowano

Trochę sobie przeczycie. Skoro nie ma gier na PS4 i PSV, to skąd SONY ma je wytrzasnąć do PS+? Zrozumcie, to nie wina SONY.

Opublikowano

Dzizas, bundle pack z Lego: Przygoda, Xboxem 500GB i ceną 350$. Chyba najgorszy zestaw jak do tej pory, jaki kiedykolwiek stworzyli.

Xbox%20One%202015%20zestaw%20lego.jpg

No przecież po co taki bundle pack w ogóle?! :/

A co planujesz powrot do Xboxa ze tak sie zasmuciles judaszu?

Opublikowano

No, chlopaki z sony dostaja dostawe mocarza prosto od szefa zaslepionych - samego mendrka.

Pyerdolone gry warte $1-$5. Nie za takie playstation walczylem. Gardze playstation plusem powoli.

Opublikowano

Jeżeli cię to pocieszy, to kupuję edycję z Halo ;)

Opublikowano

Chariot dali kiedyś za darmo od tak na łoniaku koło lutego xd a na ps4 chariot kartą przetargową ps+

Opublikowano

Jeżeli cię to pocieszy, to kupuję edycję z Halo ;)

nie, wyjdz.

Opublikowano

Dobrze ze kupilem Xbox-a, zamiast psplusa to se wykupie eaacessa i ogram gierki ktore nie zaliczaja sie do gierek na komorke

hahaha beka z psplusa :reggie:

p.s. wooow maciomaniok wrocil?

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

A dzis czytalem w zaleglym PE wywiad Butchera na E3 z Jimem Ryanem. Pytanie o zawartosc plusa bo od paru miechow wieje chu.jem. Odp? "nie moge nic powiedziec ale w przyszlym miesiacu [lipiec] bedziesz zaskoczony".

Moze mial na mysli pazdziernik. :yao:

Opublikowano

brodawa SMB prawilnie sciagniety z torrentow?

Opublikowano

kolejne nietuzinkowe gry dla szlachty w plusie, a przegrywy z drugiego obozu znowu beda sie jarac bo dostali remaster, REMASTER

broken age goty, reszta brecht

SMB - brecht.

:rotfl:

To jest Ficuś, czego sie po nim spodziewasz?

Niczego więcej, niż po Tobie Smyku.

Opublikowano

brodawa SMB prawilnie sciagniety z torrentow?

Prawilnie jest na steamie.

Ale bardzo piecze widzę, bardzo dobrze jednoplatformowcu. :banderas:

@Mejm

Na pewno mówił o tym roku? :pawel:

@Hum

Figaro>Ficek, bo Figaro nie ogranicza się do plejstejszyn i ogrywa japońszczyznę, dla której Ficek niby kupił ps4, a BB nie ograne. :rotfl: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Mejm

Na pewno mówił o tym roku? :pawel:

Na to wychodzi, bo ja co miesiac jestem zaskoczony.

Opublikowano

Dla mnie to jeden grzyb, podobny nick, podobne brednie. :dunno:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

kocham te wypominanie brodawy jak zaczyna go piec do nieprzytomnosci dupa, ze bloodborne ktory mnie nigdy nie jaral tak samo jak ta seria jest ostatecznym dowodem, ze nie gram w japonszczyzne, w zyciu dziecko skonczylem wiecej japonskich gier niz ty sciagnales gierek z torrentow, a teraz siedzisz na konsoli, ktora ma ponoc milion exow gdzie praktycznie grasz w same multiplatformy ale to typowe dla botow ze ich exy sa goty tylko w CW, a potem i tak fifa, cod, destiny i inne multiplatformy

Opublikowano

Jedno jest pewne.

Oferta PS plus co miesiac zwala z nóg :reggie:

Opublikowano

No same multiplatformy, ch*j, że ograłem FH2, Sunseta, 4xHalo, remaster Gearsów, TF i w tym miechu ogram pewnie Ori, Halo 5 na premierę oraz nowego Tomba.  :dafuq:

A co ty ograłeś z exów? Ah, no tak, killzone, infamous, order i lbp3.  

Aż pożyczę coś od ciebie i skomentuję to tak "xDDDDDDDDDDDDD". 

Łazisz po forum i się rzucasz jak guwno w przeręblu. Niech ci żona kupi maść i posmaruje tę czerwoną dupę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zawiodlem sie, ze cale 2minuty zajelo ci odpisanie na moj post, na wszystko co napisze od razu musisz mi odpisac, tak bardzo cie wytresowalem, do nogi brodawo

turbo exy ograne przez suta - remastery halo, remastery gyrosow, dwie gierki z pc, kopia infamous i jedna porzadna fh2 xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dobrze ze kupilem Xbox-a, zamiast psplusa to se wykupie eaacessa i ogram gierki ktore nie zaliczaja sie do gierek na komorke

I co za super gierki są w tej usłudze EA (zaznaczam, że gardzę plusem, ale coś mi się wydaje, że to coś w stylu: zamienił stryjek siekierkę na kijek)

Opublikowano

zawiodlem sie, ze cale 2minuty zajelo ci odpisanie na moj post, na wszystko co napisze od razu musisz mi odpisac, tak bardzo cie wytresowalem, do nogi brodawo

turbo exy ograne przez suta - remastery halo, remastery gyrosow, dwie gierki z pc, kopia infamous i jedna porzadna fh2 xDDDDDDDDDD

Jesteś zyebany jak to twoje plejstejszyn 4. 

A wytresowała to ciebie żonka. :rotfl: 

P.S xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I co za super gierki są w tej usłudze EA (zaznaczam, że gardzę plusem, ale coś mi się wydaje, że to coś w stylu: zamienił stryjek siekierkę na kijek)

https://en.wikipedia.org/wiki/EA_Access#Games_in_the_Vault

30$ rocznie, idealne tytuly do kanapowego-multiplayer

Opublikowano

ficuś weż idź pograj w metala bo ci zaraz dupa eksploduje na cały mordor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.