Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

xDDDD figaro przeciez broni nintendo bo jest identyczne jak jego gierki, ktore ogrywa - to i to jest melodia przeszlosci

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

xDDDD figaro przeciez broni nintendo bo jest identyczne jak jego gierki, ktore ogrywa - to i to jest melodia przeszlosci

Jakos mi z tym dobrze, biorąc pod uwagę co się dzieje w dzisiejszej branży :)

Poza tym jednoplatformowcy nie mają głosu, także sio do niebieskiej budy. Ale to już, tup, tup!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Daddy dobrze prawi. Stacjonarki N dla normalnego gracza to zwykly kaprys. Sami sprowadzaja sie na margines robiac konsole po kosztach przez co nikomu nie oplaca sie na nie robic gier. Co z tego, ze wypuszcza kilkanascie dobrych exow skoro na pozostale konsole tyle dobrych gier to wychodzi rocznie jak third party ogarniaja juz konkretne systemy.

Opublikowano

Daddy dobrze prawi. Stacjonarki N dla normalnego gracza to zwykly kaprys. Sami sprowadzaja sie na margines robiac konsole po kosztach przez co nikomu nie oplaca sie na nie robic gier. Co z tego, ze wypuszcza kilkanascie dobrych exow skoro na pozostale konsole tyle dobrych gier to wychodzi rocznie jak third party ogarniaja juz konkretne systemy.

To chyba oczywiste, że granie tylko na Nintendo to patologia i trzeba mieć też konsole innych producentów.

Opublikowano

granie na Nintendo to patologia i trzeba mieć też konsole innych producentów.

w końcu napisałeś coś z sensem

Opublikowano

granie na Nintendo to patologia i trzeba mieć też konsole innych producentów.

w końcu napisałeś coś z sensem

Pudelek byłby dumny.

Opublikowano

Nie zebym sie interesowal NFSem ale podobno beta nie laczy sie na ps4, a na Xbonie wszystko ok i teraz mi sie przypomnialo jak Izi pisal ze czesto gramy na tych samych serverach w grach EA czy Acti i dlatego wojna PSN vs Live jest bez sensu i boty gupie bo tak walcza o swojego golda....

...to mam teraz takie pytanko. Jak tam te standardy Izi, czy juz sie zatarly pomiedzy psn i live, czy juz sie zatarly tak mocno jak twoje brwii od trzymania nosa w anusach kitajcow z sony czy jeszcze bardziej?

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

walec.jpg

Opublikowano

obwtroT.png

^_^

Opublikowano

Plusik jest, ale mimo wszystko uwalenie easyego nie jest trudne odkąd wychorągiewił w stronę PS4 xD

Opublikowano

Nie zebym sie interesowal NFSem ale podobno beta nie laczy sie na ps4

Wszystko dziala do momentu patcha 1.01,ktorego tak nawiasem xbone nie dostal ;) Pozniej ludzie mieli problemy,ja osobiscie nie mialem wiekszego problemu z polaczeniem sie z serwerami w solo.

Opublikowano

Patch do bety? :rotfl: 

Opublikowano

Tak,podniosl max level w becie do 25 i poprawil kilka rzeczy. No ale beka bo beta i patchy sie nie wydaje :facepalmz: . Bety Rainbow six siege i Black ops 3 tez mialy patche

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nie miałem żadnych patchy do bety black opsa 3. To chyba tylko posiadacze plejstejszyn są tacy specjalni, że trzeba im patche do bety wydawać. :rotfl: 

Opublikowano

xDDDDDD xone juz tak nikogo, ze nawet gierek w fazie bety lub alphy nie wspieraja, a wy jeszcze tego magnetowidu bronicie

Opublikowano

Nie miałem żadnych patchy do bety black opsa 3. To chyba tylko posiadacze plejstejszyn są tacy specjalni, że trzeba im patche do bety wydawać. :rotfl:

Beta BO3 byla pierwsza na ps4 wiec zeby to naprawic musieli wydac patcha a wam dali bete pozniej i mieliscie to juz naprawione. Tak ciezko pomyslec? :dunno:

Opublikowano

Dobrze słyszeć, że na klapach robią eksperymenty naukowe. :hi:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A boty testuja nam Elite Dangerous :hi:

Opublikowano

Sony testuje czy da się ruchać klapiszczów samym fullhade. Jak widać da się. Po co nam dobre gry, rozdziałka macz important, yebać frejmrejt. Wydamy jeden dobry szpil na rok i tyle wystarczy by nasi niewolnici nas ubóstwiali i krucjate w internetach robili.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xDDDDDD xone juz tak nikogo, ze nawet gierek w fazie bety lub alphy nie wspieraja, a wy jeszcze tego magnetowidu bronicie

A Ty z izim i resztą klapersów codziennie pływacie w gównie po pas a nie, po pas to było w tamtym roku w tym jest już po szyję, mało tego krzyczycie głośno jak poparzeni gdy tylko ktoś obrazi wasz kochane SONY i napiszę wam CZYSTĄ BRUDNĄ PRAWDĘ, że to co wam daje SONY to zwyczajny shit a wy się jeszcze cieszycie xD

Opublikowano

klapy sie jaraja ze maja pacza do bety ja perdole jakie brudasy xdd

Opublikowano

soul chcesz sie napier.dac????jeszcze raz napisz cos zlego o sony to cie znajde i nawet order z ziemniaka najlepszego snajpera halo wsi pod warszawa ci nie pomoze!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie wiem co w tym zabawnego. Moim zdaniem w beta testach o to chodzi zeby wydawali patche w trakcie jej trwania, a nie robienie tego po premierze. Ale co ja tam mogę wiedziec

Opublikowano

Nie wiem co w tym zabawnego. Moim zdaniem w beta testach o to chodzi zeby wydawali patche w trakcie jej trwania, a nie robienie tego po premierze. Ale co ja tam mogę wiedziec

ale tu nie chodzi o paczowanie dla paczowania tylko jest to argument Ps4>xbone xdddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.