Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

japa boty, ps4 krolestwem racerow, nie od dzisiaj wiadomo ze prawdziwy fan wyscigowy lubo sobie pojezdziec od wiezy do wiezy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ludzie z Ubi nie mają w ogóle pojęcia, co czyni grę zabawną. Zaorać.

Co?

Co co?

Opublikowano

No nie rozumiem. Co czyni grę zabawną?

Opublikowano

Nie to:

to-do-list1.jpg

Opublikowano

No mnie to bawi, jak jest dobrze zrobione. Far Cry 3 i 4 dobrze wspominam, podobały mi się widoczki i wszystko.

Lubię Sony, Nintendo. Nie ma ku.rwa, nie zaszufladkujecie mnie!!!

Opublikowano

Ragus a jak w MH masz liste materialow potrzebna na dana zbroje to jest okej? Prawie kazdy mats osobno trzeba OSTRO grindowac na jakims Quescie. Osobiscie tego nie cierpie ale sama rozgrywka tak zrywa pape z dachu ze czlowiek mimo to z checia robi to samo na okraglo.

Dopoki gameplay daje mi radoche to nie widze problemu z takim systemem.

Opublikowano

Brawo Bansai rozwiązałes zagadkę. To teraz odpal sobie assassina albo far kraja po takim MH i poszukaj tego o czym piszesz.

Opublikowano

A MGSV? Chyba ze nagle wyskoczysz z tekstem ze przez mysl ci mgs nie przeszedl wrzucajac ten obrazek.

Swoja droga jak komus sie podoba gameplay w AC no to... dalej nie rozumiem problemu, co "mi sie nie podoba to innym tez nie moze?" No jest to rak branzy ale masy jednak lykaja i wcale im "to do list" nie przeszkadza, tak samo jak hardkorom (pipi)anie matsow w MH, bo w obu przypadkach kazdy milo spedza czas.

Opublikowano

MGS ma swoje grzeszki, o czym nie zapomnę napisać w odpowiednim temacie po przejściu, a już chyba mało mi zostało.

Opublikowano

Przed Toba najlepsza (wg mnie) misja w grze, 43 :lapka:

Opublikowano

Ale ogólnie po 30 misji wszystko jest jakieś takie żwawsze.

Opublikowano

Lekka poprawunia:

Wyścigi najlepiej sprzedają się na PS4:

Project Cars     4 do 1

xbox one 120 tysięcy

ps4 500 tysięcy

Need for speed rivals  3 do 1

xbox one 570 tysięcy

ps4 1,5 miliona

The Crew 3 do 1

xbox one 460 tysięcy

ps4  1,34 miliona

Driveclub 1 do 0

xbox one 0

ps4 1.7 mln

Forza Motorsport 5 0 do 1

xbox one 2 mln

ps4 0

Forza Motorsport 6 0 do 1

xbox one - póki co brak danych ale patrząc po tabelach rankingowych w grze bańka lekko powinna być - 1mln

ps4 0

Forza Horizon 2 0 do 1

xbox one - 1 mln

ps4 0

sumarycznie wyścigówek na xbox one - 5.15mln, co przy 13.9mln konsol sprzedanych (VGCHartz) daje 37% xboxowców grających w wyścigi

na ps4 - 5,04mln (już jest mniej niż na xbox one), co przy 25.4mln sprzedanych konsol daje 20% klapersów grających w wyścigi

Jak zwykle xbox ps4 na kolanach z pełnymi ustami.

Klaperska bojówka na kolanach po utracie pandy, cytryny i innych.

Jeszcze jeden stat dla Rayofigosa:

Mario Kart 8 - 5.11mln dla 10.3mln konsol, daje prawie 50% para-wyścigowców wśród czerwono-niebieskich pedo-kerbisiów.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CQlb9bgU8AAQ3le.jpg

:daddy:

Opublikowano

no ale uncharted i god of war >>> gears of war i rare play

xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

15349147.gif

kermit piszący riposte.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

dla mnie wiesiek3 to bylby niszczytator wszechswiatow i nie tylko goty ale i jedna z najlepszych gier ever gdyby nie ten cholerny system walki i hitboxy - w tej gierce niesamowicie chlonie sie klimat i historie ale walki....

A skad ty mozesz wiedziec czy wiesiek jest niszczatorem czy nie jak go nie skonczyles?

Tak chlonales historie ze nawet nie odnalazles Ciri czy nie zrobiles glownego questu na Skelige xDDDDD W ogole byles na wyspach?

Ale Batman czy Orderek prawilnie skonczony xDDDDDD

PS4 kupila ci zona za wspolne pieniadze, BB dostales na urodziny, a na kogo czekasz zeby ci skonczyl niszczatora gamingowych swiatow 2015? Uchodzcow z Syrii, ekipe kiboli z Ruchu czy Fanka?

Opublikowano

moze przeszedl na pozyczonym xbonie od kolegi

Opublikowano

Wybieram XO

Opublikowano

Hejwen no nie skończył bo nie wiedział kto Ciri w ogole i pewnie sie dziwił, ze nie można jej poruchać :cool:

Opublikowano

gierki skoncze, przeciez nie odstawilem ich na polke tylko powolutku przechodze, przeciez bylo lato wiec krupniok, harnas i rower mialy pierwszenstwo, bylem w UK w Londynie to sie zalicza do wysp? ogolnie to dzisie sie czemu nie skopiowali z bloodborne pomyslu na rozne bronie w wiedzminie tylko gra sie tylko mieczem - system walk bylby wtedy ciekawszy

Opublikowano

mowie wam ze kazdy ma beke z fanka ale wsród tych klapow to jest najwiekszy pro gamer na ps4

Opublikowano

w wiedzminie tylko gra sie tylko mieczem - 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KURHWA WYJDZ

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No trudno żeby wiedźmin latał z tarczą i maczugą jakąś xDD

Opublikowano

Na brak drużyny też będziesz marudził Ficklapie?

Teraz widzicie do czego prowadzi granie w wieśka bez przeczytania sagi XD

Przecież ten system jest w zasadzie idealnym odwzorowaniem tego jak walki wyglądały w książkach, no ale jemu brak tarczy i kosy. :dynia:

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.