Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To, że futbol amerykanski to sport dla murzynów nie przystoi ogladać/grać w to europejskim białym facetom. 

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Madden zayebista gra. Jak sie poswieci troche czasu zeby zrozumiec zasady to naprawde wciaga. Sam lubie czasem pyknac.

Opublikowano

nie no sportowki powinno sie grac ktore sie lubi ogladac w tv badz grac samemu a nie ze kupujesz maddena potem sie uczysz o co tam chodzi i dopiero moze ci podpasi sama gierka xd

willy to inna bajka bo na wyspach oni sie tym chyba jarają

Opublikowano

To, że futbol amerykanski to sport dla murzynów nie przystoi ogladać/grać w to europejskim białym facetom.

A weganizm jest dla wiesz kogo a jednak uprawiasz :dunno:

To była odpowiedź w twojej konwencji

Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy że trzeba negowac

Aaron Rogers Tom Brady Ben Roth Drew Brees Tony Romo i Jeo Flacco najlepsi QB Ligi są Biali

Rob Gronkowski najlepszy TE Ligi Biały

JJ Watt najlepszy LE Ligi zgadnij co też biały :dunno:

Bartek (pipi)a wie ale się wypowie.

Opublikowano

pudziany fajna gierka w coopie, ale żeby lepsze od Bloodborne aka najlepsze soulsy? niedobory białka zwierzęcego

Widze ze w Dark Souls sie nie gralo.
Opublikowano

grało się akurat w obie, natomiast ty raczej w obie nie grałeś, zatem mój werdykt jest obiektywniejszy

Opublikowano

grało się akurat w obie, natomiast ty raczej w obie nie grałeś, zatem mój werdykt jest obiektywniejszy

Mam calaka w dark soulsach. :lapka:

A BB w marcu sie ogra aczkolwiek nie robie sobie zadnych nadziei ze gra przebije dks.

Tam jest wszystko perfekcyjne oprocz framerate'u.

Opublikowano

Aaron Rogers Tom Brady Ben Roth Drew Brees Tony Romo i Jeo Flacco najlepsi QB Ligi są Biali

hehe ale nadal sport dla murzynów

Opublikowano

a co cie bez ogrania BB na stracie w nim odrzuca, ze z gory prawie dziennie podkreslasz, ze na pewno bedzie gorszy? pytam bo choc jestem laikiem w tym temacie to np kiedys jak jakies soulsy wyladowaly w plusie to na drugiem koncie (by potem nikt mi w CW nie wytykal hahaha) odpalilem je na 2h by zobaczyc co to za legendarna gierka, framerate i powolnosc/majestatycznosc ruchow i walki mnie odrzucily, znowu w BB fajnie walki przyspieszyli i swietnie gierka prowokuje rozwiazaniami do tego by atakowac, a nie sie caly czas czaic

Opublikowano

A moze willy jest bialym murzynem?

xd

@Ficus

Nie wiem co. Moze to ze bylem zachwycony historia, lore, swiatem. Moze to ze wtedy to byla dopiero druga czesc soulsow a nie 4 czy 5 liczac remaster, a w 2016 kolejna.

No i jak przeczytalem ze Fanek wbil platyne to od razu ma sie wyobrazenie ze to najlatwiejsza czesc.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

w strasznym filmie murzyn sie jaral maddenem i lubial dotykac meskie czlonki wiec to prawda

Opublikowano

&nbsp;

hehe ale nadal sport dla murzynów
a pilka nozna - sport jaki ogladasz i gierki w jakie lubisz grac to sport dla PEDAUOFF i CIOT
Opublikowano

Najpierw pedała w rurkach teraz białego murzyna będzie bronił  :yao:

Opublikowano

Mam calaka w dark soulsach. :lapka:

A BB w marcu sie ogra aczkolwiek nie robie sobie zadnych nadziei ze gra przebije dks.

Tam jest wszystko perfekcyjne oprocz framerate'u.

jakby framerate w dks był betonowy

Opublikowano

No przeciez napisalem ze nie jest.

Opublikowano

Najpierw pedała w rurkach teraz białego murzyna będzie bronił  :yao:

Powiedzial koles w szerokich portkach bluzie krzywo i nejeczkach xDDDDDD

Opublikowano

Demon's Souls > Bloodborne > Dark Souls >>>> Dark Souls 2 :lapka: Chociaz wszystkie gry sa za(pipi)iste takze kolejnosc w przypadku tej serii nie ma zbyt duzego znaczenia.

Swoja droga beka z typow co MGO obrazajo a sami od ponad roku napyerdalaja na multi w same remastery i rzucaja teksty ze na bezrybiu i rak ryba :dynia:

Opublikowano

no ok, źle zrozumiałem

niestety

gadający i chrapiący wąż oraz ludzie-grzyby

skutecznie oddalają tę grę od perfekcji

Opublikowano

No i jak przeczytalem ze Fanek wbil platyne to od razu ma sie wyobrazenie ze to najlatwiejsza czesc.

Zobacz ile ludzi wbiło platyne, ile w ogóle nie ukończyło gry, Fanek goty wiadomo

Opublikowano

Bloodborne xDDDDDDDDDDDDDDD

To niszowe hipsterskie guwno z animacja i frameratem z PSX? :pawel:

To temu sie geyfankowi spodobala - nawiazuje do pierwszych gier jego ulubionej marki plejsztejszyn :pawel:

Opublikowano

no ok, źle zrozumiałem

niestety

gadający i chrapiący wąż oraz ludzie-grzyby

skutecznie oddalają tę grę od perfekcji

Zayebiste motywy. :fsg: 

Opublikowano

A moze willy jest bialym murzynem?

xd

@Ficus

Nie wiem co. Moze to ze bylem zachwycony historia, lore, swiatem. Moze to ze wtedy to byla dopiero druga czesc soulsow a nie 4 czy 5 liczac remaster, a w 2016 kolejna.

Primo BB to nie soulsy secundo gra ma najłatwieszy zestaw pucharków z wszyskich soulsów bo praktycznie nic nie trzeba farmić tak jak w soulsach tylko idziesz i bijesz (no lochy ewentualnie). 

Bloodborne xDDDDDDDDDDDDDDD

To niszowe hipsterskie guwno z animacja i frameratem z PSX? :pawel:

To temu sie geyfankowi spodobala - nawiazuje do pierwszych gier jego ulubionej marki plejsztejszyn :pawel:

powiedział dejw grający w 

tether_strong_attack_x2.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

no na gameboyu to byly fajne gierki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.