Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chcesz, żeby oprócz brzusia coś innego cie bolało kratosiku? :problem: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

alez DMG CTRL :banderas:

PRAWDA W OCZY KOLE!

TYLKO KANTER, UNREAL, GUITAR HERO, DRIVECLUB I INDYKI NA 8 OSOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

fapowanie do 2 season passow i remastera - ta branza jest zyebana dzieki klapom

co musialo by zjesc sony byscie poczuli to guwno jakim was pokrywa kazdego dnia?

Opublikowano

XBOXa  :daddy:

Opublikowano

Ale używasz już pomarańczowego przycisku w Guitar Hero Dawidku?

Opublikowano

rozmazuja im po policzkach jeszcze cieplego rudego kloca a klapy na to:

"o usprawnili szczelanie, bedzie fajnie na brutalu, ale bede miec fajne swieta :)"

xDDdddddddddddd

gnijcie

Opublikowano

Czytajac temat remastera Drejka mysle ze nawet Natasza z glownego by sie lekko zawstydzila takim loadem prosto na pysk, a klapy biora z polykiem i jeszcze sie usmiechaja xd

co za podludzie japerdole.

Opublikowano

No to już wiadomo dlaczego poprawili celowanie na DS4, dla Headshotów na Brutalu. Będzie wesołe granie na święta, dziękuje Microsoft za tymczasowe zagarnięcie Lary Croft :D

a w temacie remastera uncharted xdddddddddddddd

Takie coś tylko on mógł napisać :P 

Mając takich wyznawców z PS4 będzie tylko gorzej, nic tylko przyklasnąć :)  

Opublikowano

wypowiedzi spencera sa jednoznaczne - xbox, to bedzie za 2-3 lata tylko i az usluga na PC, jak steam.

pozdrawiam

Opublikowano

by docenic driveclub trzeba byc skillowym graczem, nie dziwi mnie, ze boty tego nie widza - ich hamowanie przerasta i dlatego tak wielbia serie gierek z cofaniem czasu

Opublikowano

No to już wiadomo dlaczego poprawili celowanie na DS4, dla Headshotów na Brutalu. Będzie wesołe granie na święta, dziękuje Microsoft za tymczasowe zagarnięcie Lary Croft :D

a w temacie remastera uncharted xdddddddddddddd

Takie coś tylko on mógł napisać :P

Mając takich wyznawców z PS4 będzie tylko gorzej, nic tylko przyklasnąć :)

Nowa lara time ex na XO? Nie ma problemu, my dostajemy w tym roku nowego Drejka na krawedzi zlodzieja, Lara wyjdzie za 3 miesiace i sie ogra ze wszystkimi dlc i wieksza iilosca p na ekranie.

Drejk opozniony? Nie ma problemu, dostajemy kolekcje, a ze bez mutli? Kto by to chcial, przeciez przejscie na kraszing akurat starczy do marca gdzie dostaniemy kombo U4+ nowa Lara.

Nowa Lara na ps4 na Swieta 2016? Nie ma problemu, 3x kolekcja na kraszing, potem kapiszony 4, nastepnie jedziemy na turniej strip fajtera piec, jeszcze miedzy czasie jubileuszowy pacz do DC, battle fucking front, pozniej juz tylko skonczyc Agenta i Last guardian i nastepuje ostateczne rozwiazanie sprawy xbotow za pomoca premiery Rise of Tomb Rajda, Holiday 2016 :banderas:

Tylko klapy potrafia sobie tak tlumaczyc ze jednak nie sa w (pipi)e xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

#oficjalnie #Ficuś #kolana #czezkiego

Opublikowano

na razie to czezky siedzi na moich kolonach bo dopuscilem go do rywalizacjaDC

Opublikowano

master race takie elitarne ze w kolejce czekaja az ich ficek dopusci do drivecrapa xddd

Opublikowano

jaki bol dup.y o najlepszy obok mk8 racer tej generacji i to jeszcze bez jubileuszowego patcha

Opublikowano

Po patchu będzie 11/10

Opublikowano

wydam 1700 zl na ps4, 130zl na dc, 100zl na 1 season pass, 100zl na 2 season pass, 250zl za zapasowego pada, 200 zl na psplus a na koncu ficus mnie nie dopusci i co ja wtedy kur.wa zrobie co

Opublikowano

to bedzie musial wydac opinie hav3n bo on jest ekspertem w ocenianiu gier na playstation, ktorych nie widzial na oczy jak np heavy rain aka "crapiszcze z masa qte" podczas gdy life is strange gra generacji

Opublikowano

@Kermit

Włączysz Halo 5 :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficus jakiego wczoraj dostal ataku macicy bo napisalem cos zle o exie na jego ukochane sony xDDD

Opublikowano

atak macicy czy tam hijad na mnie to razem z colinem mieliscie w temacie forzy6 gdzie napisalem czysta brudna prawde, ze grafika nie robi xDDD

Opublikowano

nie grales nie oceniaj

Opublikowano

Ficus jakiego wczoraj dostal ataku macicy bo napisalem cos zle o exie na jego ukochane sony xDDD

nie grales nie oceniaj

:lapka: 

Opublikowano

Haven, nie opłaca mi sie kupować golda aby pograć z 5 osobami z forumka w jakies multi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.