Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pokaz mi kubson konsole, ktora wygladala jak magnetowid skoro niby wyglad loniaka przypomina cudowne lata gejmingu xDDD predzej juz cudowne lata targowisk gdzie od pana juzka kupowalo sie kasety vhs tudziez wypozywalni kaset video

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ficuś nie znudzilo ci się obrażanie xbox one :smutas:

Opublikowano

konsole od zawsze wygladaly jak pstrokate plastikowe zabawki dla dzieci z syrii, xbox one widac ze jest robiony juz do doroslych swiadomych graczy i wyglada jak sprzet rtv klasy premium co potwierdzi kazdy kto widzial go na zywo

Opublikowano

klasy premium lat80 ubieglego wieku, hitachi, funai czy sanyo bylyby zaniepokojone

Opublikowano

No przynajmniej xbone nie jest utożsamiany z odkurzaczem albo startującym odrzutowcem. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wtedy mogles o takich sprzetach pomarzyc tak jak dzisiaj o xbox one, wszystko sie zgadza

Opublikowano

poobrazalbym playstation ale jako posiadacz tylko ich sprzetow bylbym niewiarygodny, obrazanie vity tez juz nie jest modne bo o zmarlych zle sie nie mowi, do tego bojowkarzy sony jest w CW mniej niz jihadistow loniaka
Opublikowano

the-nintendo-64-is-18-years-old-here-are

HI-END

Opublikowano

poobrazalbym playstation ale jako posiadacz tylko ich sprzetow bylbym niewiarygodny, obrazanie vity tez juz nie jest modne bo o zmarlych zle sie nie mowi, do tego bojowkarzy sony jest w CW mniej niz jihadistow loniaka

poobrażaj czezkiego :lapka: 

Opublikowano

przeloguj sie na figusia i pojeździj sam siebie

Opublikowano

Kostka imo ładniejsza

GameCube_Console_lg._V343964787_.jpg

Opublikowano

przeloguj sie na figusia i pojeździj sam siebie

Je.bać Playstation i całe Sory

Opublikowano

zamknij pizde lester

Opublikowano

Pad z kablem, a myślałem, że to wynalazek SONY :/.

Opublikowano

No przynajmniej xbone nie jest utożsamiany z odkurzaczem albo startującym odrzutowcem. :kaz:

Za to jest utożsamiany z rozmazanym kałem.

Opublikowano

Jest 21 wiek a ja dalej wole pady z kablami:)

Opublikowano

To pewnie grasz na PS4.

Opublikowano

zaraportowałem obrazę 

Opublikowano

To i tak lepiej niż ty - kłamcą i tchórzem. 

Opublikowano

To i tak lepiej niż ty - kłamcą i tchórzem. 

Co ten odpad z neło plusa znów bredzi? Idz pograj w najgorszą wersje Wiedzmina przed snem, a jutro o 8 do gimnazjum.

I czopek prawdy na ból dupy botów.

Pamiętam jak wszyscy pisali, że to wina Sony za "zmuszanie" do 1080p a konsola jest za słaba. Na argumenty, że wersja PS4 była szybkim niezoptymalizowanym portem wszyscy fanboje Xboxa krzyczeli, że PS4 jest za słabe. No i co? Po paru miesiącach łatania wychodzi na jaw, że mimo 1920x1080 (44% więcej pikseli) PS4 potrafi zachować taką samą wydajność jak Xbox One który grę renderuje w 1600x900. Ktokolwiek kupił Xboxa jako konsolę do gier multiplatformowych popełnił spory błąd, tę konsolę uratować mogą tylko niesamowite gry ekskluzywne w dużej ilości. Ciekawe jakie oceny zbierze Halo 5.

W tekście jest mały błąd, bo po patchu 1.10 wydajność w W3 na PS4 jest lepsza niż na Xone. Beka z x-dałna od dwóch lat nieprzerwana, o niemal połowę mniej pikseli w 3/4 gier, a eksy wyglądają jak gry z x360 w 1080p.

Remaster na nadkonsole

DHiye3.jpg

najładniejsza gra na podkonsole

g51tpem.jpg

A już niedługo Paryż i San Francisco, pokaz kolejnych gier wyznaczających nowe standardy graficzne, a u was co? Obśmiane przez Digital Foundry strzelanie krasnali po raz piąty?

Xxlf1IY.png\\

ice cold.

Co? Jak to możliwe, że ND robi U4 również na X-korki taczera? Sony straciło najlepsze studio?

:frog:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kasuj konto podludziu. 

Czezky po co wypuściłeś swojego pupilka z kojca? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zacytuje by nie ucieklo

Pamiętam jak wszyscy pisali, że to wina Sony za "zmuszanie" do 1080p a konsola jest za słaba. Na argumenty, że wersja PS4 była szybkim niezoptymalizowanym portem wszyscy fanboje Xboxa krzyczeli, że PS4 jest za słabe. No i co? Po paru miesiącach łatania wychodzi na jaw, że mimo 1920x1080 (44% więcej pikseli) PS4 potrafi zachować taką samą wydajność jak Xbox One który grę renderuje w 1600x900. Ktokolwiek kupił Xboxa jako konsolę do gier multiplatformowych popełnił spory błąd, tę konsolę uratować mogą tylko niesamowite gry ekskluzywne w dużej ilości. Ciekawe jakie oceny zbierze Halo 5.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.