Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:pawel:

Szał odbytnicy blachar rozpoczęty, wracaj do tego symulatora kozy, bo NOWA GENERACJA TYLKO U SONY!

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

00101977233862111448.jpg

Dajcie mu wreszcie bana za spoiler.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

< wiecej sprzetów Sony

< wiecej platyn

< wiecej gier ogranych na konsolach Sony

< dluzszy staz gracza konsolowego

< yeti wciaz Cie nazwie blachara bo ktos mu obraza ołtarzyk Sony.

Pewnie jakby mama weszla i powiedziala zebys zostawil te "głupie gierki" podczas gry w U4 to bys jej złamał szczęke w złości z bica :pawel:

Opublikowano

Wiesz, dla YETIego nowa generacja to coś co na PCtach było już 3-4 lata temu. Przecież pastgenowy BS:Infinite czy Metro LL osiągnęły kilka lat temu grafikę i rozdzielczość jakiej PS4 nigdy nie ujrzy.

Nawet mi go żal, narkomania to ciężka choroba i tragedia dla rodziców :(

Opublikowano

jaracie się piątą cześcią kapiszonów? 

nawet mi was nie 

:kaz:

Opublikowano

< wiecej sprzetów Sony

< wiecej platyn

< wiecej gier ogranych na konsolach Sony

< dluzszy staz gracza konsolowego

< yeti wciaz Cie nazwie blachara bo ktos mu obraza ołtarzyk Sony.

Pewnie jakby mama weszla i powiedziala zebys zostawil te "głupie gierki" podczas gry w U4 to bys jej złamał szczęke w złości z bica :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak patrzę na takie Girsy 4 i na U4, to normalnie różnica generacji, z czym do ludzi knurze :kaz:

Yoshida prawdziwy gracz, a nie jak knur spencer pozer.
Opublikowano

GOTY? Te skrypty na kazdym kroku? NOWA GENERACJA? Jakbys moze mogl (pipi) wysiasc z tego jeepa i wybrac wlasna droge do poscigu, albo zrobic cokolwiek po swojemu, to bysmy mieli nowa generacje. A tak to mamy to samo czym nas karmia od kilku lat, ogladanie oskryptowanych scenek w super graficzce.

można wybierać własne ścieżki jeepem. potwierdzili to sami dziennikarze, którzy w nie grali (aux jakiś czas temu wklajał link do ich dyskusji po e3)  :hi:

Opublikowano

Wiesz, dla YETIego nowa generacja to coś co na PCtach było już 3-4 lata temu. Przecież pastgenowy BS:Infinite czy Metro LL osiągnęły kilka lat temu grafikę i rozdzielczość jakiej PS4 nigdy nie ujrzy.

Nawet mi go żal, narkomania to ciężka choroba i tragedia dla rodziców :(

Ten post będzie cytowany niejednokrotnie. :kaz:

Opublikowano

00101977233862111448.jpg

Przeciez ten kadr na trailerach byl :dunno:

Opublikowano

Blacho-boty po materiale z twitchu już dostają szału, co to będzie jak pojawi się materiał w HD i te gify z gafa? Skoki z 11 pietra na :dynia:

Opublikowano

00101977233862111448.jpg

Przeciez ten kadr na trailerach byl :dunno:

Ja nie oglądam trailerów i sygnatura Yetiego zaspoilowała mi najbardziej ikoniczny moment w tyolulce. Domagam się przynajmniej warna!!!

Opublikowano

Domagam się przynajmniej warna!!!

No niech Ci bedzie, to ile chcesz punktow? :Coolface:

Opublikowano

Wiesz, dla YETIego nowa generacja to coś co na PCtach było już 3-4 lata temu.

3-4 lata temu na PC

http://static1.gamespot.com/uploads/original/1535/15353747/2625722-0133219531-oefru.gif

http://4.bp.blogspot.com/-4KrbZ2ONpzk/VYByqGd5LHI/AAAAAAAABDI/S3RTFG3tmtU/s640/CFa5coc.gif

http://1.bp.blogspot.com/-hXn6VgNL-Lg/VYBzBw8jklI/AAAAAAAABDU/cPQj67qtPIo/s640/ImCLEb5.gif

http://i.imgur.com/RyBSqmL.gif

Chciałeś chyba napisać...

ZA 3-4 LATA NA PC

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Colina mam pod reka w party wiec nie fikaj tutaj bo skonczysz jak drzewka banzai pana mijagi. :kaz:

Opublikowano

Yeti, znajdź gameplay fullHD ultra z

Battlefield4

Metro Last Light

Crysis3

Bioshock Infinite.

FullHd wystarczy, żebyś mógł zobaczyć jak powinna wyglądać nowa generacja.

Natywny, nieskompresowany. Na YT to Ty możesz ordera przejść a nie grafikę oglądać.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

czy tylko mnie rozpjerdala to ciskanie się że gra nie zasługuje na mianu nextgena, no bo korytarz panie, a w Cryzysie na pc choye muye dzikie wenże, gdy tym samym typom nie przeszkadzał w 2006 jeszcze większy brak swobody i dropy do 24' fps w jarangu graficzką pierwszych Gyrosów?  :yao:

ofkors genialnej fizyki i animacji każdy stara się nie zauważać. 

hipokryci yebani. :kaz:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Yeti, znajdź gameplay fullHD ultra z

Battlefield4

Metro Last Light

Crysis3

Bioshock Infinite.

FullHd wystarczy, żebyś mógł zobaczyć jak powinna wyglądać nowa generacja.

Natywny, nieskompresowany. Na YT to Ty możesz ordera przejść a nie grafikę oglądać.

Kisssssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnne. Metro, Bioshock... człowieku, nie ośmieszaj się. Z tego twojego postu wynika, że to ty widziałeś DriveCluba czy Ordera co najwyżej na yt.

Uwaga, informacja prosto z gafa, za kilka minut na kanale PlayStation wyląduję nowy materiał z U4, blacho-boty proszeni są o przygotowanie maści na ból dupy.

JEST, MESJASZ 2016

:fsg::obama::banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widzisz, ja tylko ganię największego klapa forum za to, że mimo, że na lewo i prawo rzuca hasłem"blacharze" to sam jest najgorszym z nich. Liczenie pikseli, rodziałka, fpsy. Fun gdzieś na końcu.

Nie ma gorszego Janusza od yetiego. Ja nie wierzę że gość piszący te wszystkie rzeczy mógł wychować się na PSXie/PS2. Z takim podejściem spodziewam się że pierwszy kontakt z grami miał na pc, a jego pierwszą konsolą było PS3 z Move i fifą.

Na przykładzie YETIego napiszę doktorat "Pasy, wyparcie, negacja i inne mechanizmy obronne na podstawie obserwacji klapów."

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Widzisz, ja tylko ganię największego klapa forum za to, że mimo, że na lewo i prawo rzuca hasłem"blacharze" to sam jest najgorszym z nich. Liczenie pikseli, rodziałka, fpsy. Fun gdzieś na końcu.

Nie ma gorszego Janusza od yetiego. Ja nie wierzę że gość piszący te wszystkie rzeczy mógł wychować się na PSXie/PS2. Z takim podejściem spodziewam się że pierwszy kontakt z grami miał na pc, a jego pierwszą konsolą było PS3 z Move i fifą.

A ty nie pojmujesz na czym polega CW, przykro mi.

PS. GAF już robi gify, blacho-boty na kolana i do japońskiej katany!!!

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.