Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Da się zauważyć, byle jaka gra wyjdzie na XOne z gorszą optymalizacja, to już atak że to zyebane gry.

Zapewne jakby, to na ps4 była ta sama gra z gorszą grafiką itd, to gra już cacy, bo na XOne działa lepiej i nie ważne że gra z(pipi)ana :-D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach najbardziej narzekaja boty, ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Gorsze multiplatformy na xboxie ale 900p w battlefieldzie i battlefroncie łykasz aż miło (season pass kupiony?), chodzącego w 20 fpsach Wiedzmina grałeś aż platynkę wbiłeś, project cars, który nawet po patchach nie trzyma 60 fpsów wychwalałeś pod niebiosa a swoją drogą dodzwoniłeś się do cenegi? Gorzej chodzące multiplatformy na ps3 jakoś nie przeszkodziły ci wychwalać tej konsoli przed premierą ps4 xD wtedy nagle xbox ch,uj bo nikt nie grał w halo na twojej liscie znajomych.  

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach najbardziej narzekaja boty, ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Gorsze multiplatformy na xboxie ale 900p w battlefieldzie i battlefroncie łykasz aż miło (season pass kupiony?), chodzącego w 20 fpsach Wiedzmina grałeś aż platynkę wbiłeś, project cars, który nawet po patchach nie trzyma 60 fpsów wychwalałeś pod niebiosa a swoją drogą dodzwoniłeś się do cenegi? Gorzej chodzące multiplatformy na ps3 jakoś nie przeszkodziły ci wychwalać tej konsoli przed premierą ps4 xD wtedy nagle xbox ch,uj bo nikt nie grał w halo na twojej liscie znajomych.  

No wiadomo:

MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce

Ale BF w 900p ostry jak żyleta na jego PS4 ;)

Opublikowano

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach narzekaja glownie posiadacze Xbox Ona!, a to ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Co kur.wa? XD

W dodatku cod ma niską rozdziałkę na obu sprzętach geniuszu. 

Opublikowano

no wyobraz sobie ze nawet w 900p jednak nie myle przeciwnika z drzewem.

Jedyny argument i najwieksza karta przetargowa - Wiedzmin na bagnach w 20fpsow i ciagle przypominany, jakby ta gra przez 200h tak chodzila. (pipi) - to teraz niech sobie boty wyobraza, ze 90% pozostalych multiplatform chodzi tak wlasnie na x korkim. Project Cars rzeczywiscie nie zawsze trzyma 60 fposow - przy 45 autach i zmiennych warunkach pogodowych chrupnie czasem do 48 xD

Na reszte nie bede odpisywal, bo jak zwykle wyssane z palca bzdury Blubera.

Opublikowano

easy taki purysta rozdziałki i framerate'u a gra na zapierdziałym ps4 nie rozumiem takich ludzi.

Opublikowano

Wieslaw, kasztany to wy wpi.erdalacie ale prosto z odbytow seryjnych producentow kasztanow az wam uszy sie trzesa. Juz niedlugo partia 6 i 7. :lapka:

6 partię już gram (Forza Motorsport) i 7 zamówię w pierwszy dzień jak pojawi się preorder  :lapka:

Takie kasztany to ja mogę o każdej porze dnia i nocy.

Opublikowano

easy taki purysta rozdziałki i framerate'u a gra na zapierdziałym ps4 nie rozumiem takich ludzi.

Chocbym odpowiedzial na to pytanie milion razy przez 6 edycji tematu, to i tak zapytasz w 7dmej, wiec jepipi)ac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tłumaczenie z klaperskiego na polski:

900p na Xone = rozmazane jak 720p na X360.

900p na PS4 = obraz jak żyleta preorder day zero.

;)

Opublikowano

Don, nawet nie wiem o jakiej grze piszesz, w zasadzie (pipi)ie mnie to, po prostu smiesznie sie czyta o takich samych multiplatformach, gdzie wiekszosc posiadaczy obu konsol narzeka i multiplatformy kupuje specjalnie na PS4...

Opublikowano

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach narzekaja glownie posiadacze Xbox Ona!, a to ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Weże się od(pipi)aj odemnie człowieku, nie moja wina że nie masz wyboru i musisz cisnąć w kiepskie multiplatformy które tylko różnią sie otoczeniem xD i jeszcze jakies fanaberie o oglądaniu tv

Wiem że ciezko ci sie z tym pogodzić ale exy na xbox one sa najlepsze w swojej klasie

Opublikowano

Don, nawet nie wiem o jakiej grze piszesz, w zasadzie (pipi)ie mnie to, po prostu smiesznie sie czyta o takich samych multiplatformach, gdzie wiekszosc posiadaczy obu konsol narzeka i multiplatformy kupuje specjalnie na PS4...

Pisał ogólnie o twojej zjebanej logice. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No jak Kubson pisze, ze sa najlepsze to ja mu wierze! xDDD

Kiedys nawet namowil mnie na Titanfalla, ktorego 2 tygodnie po premierze juz mu sie odpalac nie chcialo i wrocil do CODa xD

Zreszta z Toba dyskusja wyglada tak:

'multiplatformy nie maja juz zadnych roznic'

-maja i to spore, wystarczy wejsc do odpowiednich tematow

'wiem że ciezko ci sie z tym pogodzić ale exy na xbox one sa najlepsze w swojej klasie'

xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wieslaw, kasztany to wy wpi.erdalacie ale prosto z odbytow seryjnych producentow kasztanow az wam uszy sie trzesa. Juz niedlugo partia 6 i 7. :lapka:

6 partię już gram (Forza Motorsport) i 7 zamówię w pierwszy dzień jak pojawi się preorder  :lapka:

Takie kasztany to ja mogę o każdej porze dnia i nocy.

Gadalem z baronem xboba. Powiedzial, ze wychodzac naprzod takim godnym pochwaly postawom jak twoja do kazdej nowej partii beda dodawac gratisik:

31g3Jb5adpL.jpg

Opublikowano

Chocbym odpowiedzial na to pytanie milion razy przez 6 edycji tematu, to i tak zapytasz w 7dmej, wiec jepipi)ac

logika easye

900p :banderas: 

720p  ch,uj

30 fps :banderas: 

60 fps - no ku,rwa nie wtrącaj się, gram jak mi się podoba ku,rwa (pipi) pizda

Opublikowano

900p jest do zaakceptowania jeśli w tej samej grze Xbone ma 720p lub chociaż gorszy framerate :kaz:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No czego nie rozumiesz Blubcio ? Ze od zawsze jako podstawowa konsole wybieram ta, na ktorej najlepiej chodza multiplatformy, przy ktorych spedzam 90% czasu ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mejm jak piecze, że gierki od hamburgerów nawet po 10 latach na rynku potrafią trzymać najwyższy poziom w swoich gatunkach. No ale lepiej pewnie jakieś chińskie lolity kupować bo kanji na okładce, od razu +100 do rispektu na forumku. 

Opublikowano

pokazuje twoja podupconą logikę, masz multiplatforme a która wyglada i chodzi jak gów,no masz multiplatforme b, która wyglada troche lepiej niż gów,no i możesz mieć multiplatforme c, która wyglada super i chodzi super ale i tak wybierzesz gre b i będziesz narzekał na a 

Opublikowano

Co wy ku.rwa z tymi lolitami, w BB lolity xD Wy mezczyzni ociekajacy testosteronem jak pudziany w girsach z waszymi wielkimi pistoletami pfiu pfiu w szybkich wyscigowych samochdzikach i kasku jak szef kuchni xD

Opublikowano

Grać w dobie Internetu w multiplatformy na chvjowym PSN to trzeba mieć ostry rak mózgu :defaq: Just klapper things.

@mejm: weebo much? Jaranie się Japonią to synonim przegrywa i często pozbawionej cojones istoty, której bliżej miałkością do kobiety w typie jęczybuły.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

mejm ty w ogole grałeś w bb?

tam przeciwnikami sa wielkie świnie i kosmici żelki

bloodborne_2015040715t2acx.jpg

Opublikowano

mejm gra w 20 letnie indyki z pc

Opublikowano

@mejm: weebo much? Jaranie się Japonią to synonim przegrywa i często pozbawionej cojones istoty, której bliżej miałkością do kobiety w typie jęczybuły.

Chyba w bialymstoku xD

Japonia pozdrawia zjadaczy ekstrementow z kraju hamburgerow:

moogle_by_noodlethug.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.