Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a kiedy wychodzi Playstation 5?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No jak można xbona kupić?  :dog:

Można, a nawet trzeba. Ja to w ogóle po Gamescomie, a najpozniej w okolicach wrzesnia przewiduję masowy Sonyexit klapów :fsg:

Taki sam jaki miał nastąpić przy okazji e3 ? :reggie:

Opublikowano

a kiedy wychodzi Playstation 5?

Mam nadzieje, ze juz nie wyjdzie.

Opublikowano

jestem przekonana, że jeszcze minimum 2 generacje mocnych pudełek będą, ale niekoniecznie 2 generacje płytek w pudełkach z grami

Opublikowano

Observer się obesrał listy exow nie ma ale wrzucam gifa anyway

D3qjEvI.gif

Opublikowano

Nie jestem fanem symulacyjnych ścigałek, ale skoro sam producent samochodowy bierze fotki z gry Driveclub za real life, to ta gra musi nieźle faktycznie miaždżyć graficznie...

https://gamedot.pl/news,nissan-nabral-sie-na-zdjecia-z-driveclub

Niejaki Chris na swoim Twitterze umieścił zdjęcie Nissana, które pochodziło z... DriveClub. Gość pewnie nie spodziewał się, że po chwili zdjęcie skomentuje oficjalne konto Nissana w USA.

Jak się okazuje DriveClub wygląda na tyle realistycznie, że nawet producenci samochodów nie mogą rozpoznać, czy to rzeczywistość a może już gra wideo. A wy się nabraliście? Mieliście podobną sytuację, że zdjęcia z gry zmyliły wasze postrzeganie?

Opublikowano

Ten Chris to jakiś debil jest, serio. 

Opublikowano

Wyzywanie od debili to troche przegiecie,serio.

Opublikowano

Jak Chris z twittera zlozy raport to sie zajme tym postem :lapka:

Ale mnie korci zeby tego gifa macia przerobic na niebieskie klapki, ale nie, nie bede i ja chlopaka dobijal.

Opublikowano

Wyzywanie od debili to troche przegiecie,serio.

Ja nie wyzywam, ja nazywam rzeczy po imieniu. :kaz:

Opublikowano

Jak Chris z twittera zlozy raport to sie zajme tym postem :lapka:

Ale mnie korci zeby tego gifa macia przerobic na niebieskie klapki, ale nie, nie bede i ja chlopaka dobijal.

i tak jest choragiewka, chlopauczynae nawet to nie ruszy

Opublikowano

Wlasnie ogrywam Tomb Raidera na PS4 - koorva, jak to sie rusza i wyglada <miodzio> Tak w sumie... dobry remaster nie jest zly

Opublikowano

Dlatego czekam na nowego Tomb Raidera, nie ma co porownywac Uncharteda do TR,to nie ta liga. No chyba ze jestes casualem i lubisz skrypty na kazdym kroku,mikrotransakcje z ciuszkami za 1,99 euro jak w tej kaszanie jak to sie nazywa .. The last of us ;)

Bida na tym plejaku,jesien bedzie wspaniala dla XOne a wy mozecie co najwyzej przechodzic te gierki na jutubie

Opublikowano

Ale tlou gotg to ty szanuj ziom

Opublikowano

spokojnie, przecież Mroku trolluje

Opublikowano

Nikt jeszcze nie pisał do modów o zamknięcie tematu z graniem u Czezkiego? Przecież to jest jawne szkalowanie konsolowej tradycji. 

Nie mają wstydu, tak dobrze się bawią na blaszaku a przecież to nawet nie grafika, PC nie służy do grania, to same "indyki" a w dodatku na Steamie nie masz tych gier na własność tylko je wypożyczasz. Prawdziwy kanapowy gaming tylko na konsolach, tylko na nich czuć ten klimat dobrej zabawy i zdrowej rywalizacji z ziomkami.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Bida na tym plejaku,jesien bedzie wspaniala dla XOne a wy mozecie co najwyzej przechodzic te gierki na jutubie

No gierki w sam raz do ogrania na jutjub.

Tymczasem hype wyższej klasy na drugi po produkcji From Software Masterpiece a.d. 2015 trwa w najlepsze. :banderas:

DAT klimat, postacie, soundtrack, atmosfera, fabularne nawiązania do trójeczki i przeszło 80h na masterowanie wszystkich misji wraz z multiplayerem. :fsg:

Opublikowano

:pechowiec:

Opublikowano

:s159:

Opublikowano

a tobie chodziło o to że znikasz we wrześniu. no z kwiatami to do moderacji w takim razie  :kaz:

dobry myk z tym wylogowaniem się do życia przez ban btw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.