Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a kiedy wychodzi Playstation 5?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za 2 lata

:Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No jak można xbona kupić?  :dog:

Można, a nawet trzeba. Ja to w ogóle po Gamescomie, a najpozniej w okolicach wrzesnia przewiduję masowy Sonyexit klapów :fsg:

Taki sam jaki miał nastąpić przy okazji e3 ? :reggie:

Opublikowano

a kiedy wychodzi Playstation 5?

Mam nadzieje, ze juz nie wyjdzie.

Opublikowano

jestem przekonana, że jeszcze minimum 2 generacje mocnych pudełek będą, ale niekoniecznie 2 generacje płytek w pudełkach z grami

Opublikowano

Observer się obesrał listy exow nie ma ale wrzucam gifa anyway

D3qjEvI.gif

Opublikowano

Nie jestem fanem symulacyjnych ścigałek, ale skoro sam producent samochodowy bierze fotki z gry Driveclub za real life, to ta gra musi nieźle faktycznie miaždżyć graficznie...

https://gamedot.pl/news,nissan-nabral-sie-na-zdjecia-z-driveclub

Niejaki Chris na swoim Twitterze umieścił zdjęcie Nissana, które pochodziło z... DriveClub. Gość pewnie nie spodziewał się, że po chwili zdjęcie skomentuje oficjalne konto Nissana w USA.

Jak się okazuje DriveClub wygląda na tyle realistycznie, że nawet producenci samochodów nie mogą rozpoznać, czy to rzeczywistość a może już gra wideo. A wy się nabraliście? Mieliście podobną sytuację, że zdjęcia z gry zmyliły wasze postrzeganie?

Opublikowano

Ten Chris to jakiś debil jest, serio. 

Opublikowano

Wyzywanie od debili to troche przegiecie,serio.

Opublikowano

Jak Chris z twittera zlozy raport to sie zajme tym postem :lapka:

Ale mnie korci zeby tego gifa macia przerobic na niebieskie klapki, ale nie, nie bede i ja chlopaka dobijal.

Opublikowano

Wyzywanie od debili to troche przegiecie,serio.

Ja nie wyzywam, ja nazywam rzeczy po imieniu. :kaz:

Opublikowano

Jak Chris z twittera zlozy raport to sie zajme tym postem :lapka:

Ale mnie korci zeby tego gifa macia przerobic na niebieskie klapki, ale nie, nie bede i ja chlopaka dobijal.

i tak jest choragiewka, chlopauczynae nawet to nie ruszy

Opublikowano

Wlasnie ogrywam Tomb Raidera na PS4 - koorva, jak to sie rusza i wyglada <miodzio> Tak w sumie... dobry remaster nie jest zly

Opublikowano

Dlatego czekam na nowego Tomb Raidera, nie ma co porownywac Uncharteda do TR,to nie ta liga. No chyba ze jestes casualem i lubisz skrypty na kazdym kroku,mikrotransakcje z ciuszkami za 1,99 euro jak w tej kaszanie jak to sie nazywa .. The last of us ;)

Bida na tym plejaku,jesien bedzie wspaniala dla XOne a wy mozecie co najwyzej przechodzic te gierki na jutubie

Opublikowano

Ale tlou gotg to ty szanuj ziom

Opublikowano

spokojnie, przecież Mroku trolluje

Opublikowano

Nikt jeszcze nie pisał do modów o zamknięcie tematu z graniem u Czezkiego? Przecież to jest jawne szkalowanie konsolowej tradycji. 

Nie mają wstydu, tak dobrze się bawią na blaszaku a przecież to nawet nie grafika, PC nie służy do grania, to same "indyki" a w dodatku na Steamie nie masz tych gier na własność tylko je wypożyczasz. Prawdziwy kanapowy gaming tylko na konsolach, tylko na nich czuć ten klimat dobrej zabawy i zdrowej rywalizacji z ziomkami.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Bida na tym plejaku,jesien bedzie wspaniala dla XOne a wy mozecie co najwyzej przechodzic te gierki na jutubie

No gierki w sam raz do ogrania na jutjub.

Tymczasem hype wyższej klasy na drugi po produkcji From Software Masterpiece a.d. 2015 trwa w najlepsze. :banderas:

DAT klimat, postacie, soundtrack, atmosfera, fabularne nawiązania do trójeczki i przeszło 80h na masterowanie wszystkich misji wraz z multiplayerem. :fsg:

Opublikowano

:pechowiec:

Opublikowano

:s159:

Opublikowano

a tobie chodziło o to że znikasz we wrześniu. no z kwiatami to do moderacji w takim razie  :kaz:

dobry myk z tym wylogowaniem się do życia przez ban btw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.