Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Smiac moga sie tylko ci ktorzy jakies soulsy skonczyli. :wujaszek:

Troche siara z tym 1 bossem. xD Ciekawe ile osob w ogole gre skonczylo.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Forumowa grodzka wie lepiej.

Opublikowano

95% posiadaczy xboxa nie zagra w MGS wiec można powiedzieć że to ex

Więc Bloodborne to nie ex, ze sprzedażą na poziomie jednego miliona na 22 miliony PS4 :reggie:

A dodatkowo widać po aczikach trofeach, że prawie połowa graczy nie pokonała nawet pierwszego bossa. Ta gra nie powinna była wylądować na platformie dla ulungów.

lFiAif1.jpg

85% już nie kłamczuszkuj

Troche siara z tym 1 bossem. xD Ciekawe ile osob w ogole gre skonczylo.

W trofeach pokazuje, że 11% graczy. 

Opublikowano

Nie patrz na statystyki psnprofiles, bo one zawsze będą zawyżone w stosunku do całego PSN.

W trofeach pokazuje, że 11% graczy.

To jest tylko jedno z trzech zakończeń. Dlatego patrz na to ile % zabiło ostatniego bossa przed finałem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nie patrz na statystyki psnprofiles, bo one zawsze będą zawyżone w stosunku do całego PSN.

Tak wiem, tam zlicza 91 tys profili, które grało w BB a na psn tak jak mówisz 71% zabiło kleryka

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ile ubilo Gazownika? Bo w sumie Cleric to jest

kompletnie opcjonalny boss, wiec pierwszy "fabularny" to Gascoigne

Opublikowano

dzięki za spoiler ziooom

Opublikowano

Trzeba bylo nie otwierac tego mega uber spoilera :lapka:

Opublikowano

Dzięki za spoiler Bansai.

Opublikowano

Eee no to nie ma tragedii, chociaz widac ze sporo graczy sie niezle odbilo od tej gry xD

@pawcio

Cicho tam trollu, sciagaj lepiej rocket league :yao:

Opublikowano

Eee no to nie ma tragedii, chociaz widac ze sporo graczy sie niezle odbilo od tej gry xD

Nie tyle co odbili co normalna praktyka graczy, w takim hardlinie prolog przeszło 85% a już pierwsza misje tylko 71%

Opublikowano

A wy co Xboty, dalej kopiecie pilke w FIFIE? NAWET MI WAS NIE ZAL

Opublikowano

na xboxie gramy niczym w matrixie

Kinect-Sports-Rivals-Soccer-1.jpg

a wy bujacie na konio-rowerze w kasku z dildosami

Opublikowano

O dzięki, fajnie to wygląda, wieczorem obadam po pracy.

Opublikowano

a wy bujacie na konio-rowerze w kasku z dildosami

vxapzhN.jpg

gayos.pnggayos.pnggayos.pnggayos.pnggayos.pnggayos.png

O dzięki, fajnie to wygląda, wieczorem obadam po pracy.

Calkiem sympatyczna gierka, do tego ma chyba coop [oczywiscie serwery leza :dynia:] wiec bedzie idealna do wspolnej beki.

Opublikowano

Jest na PC, może oblukam.  :bye2:

Opublikowano

Bloodborne nie jest trudne, wymaga trochę cierpliwości do treningu i ekspowania - dlatego dziwi mnie, że tak mało ludzi skończyło to arcydzieło, przy którym sławne przehypowane TLOU jest co najwyżej hollywood-pif-paf-QTE-playerem.

Wracając do poziomu trudności - dużo więcej nerwów straciłam w Donkey Kong Country Returns na Wii. Gra doprowadzała mnie do rozpaczy i głośnego złorzeczenia kurtyzanie ale skończyłam.

Natomiast przy Bloodborne jak się gdzieś zginie to mówi się - jeszcze tu wrócę, od razu albo jak podpakuję. Przypomina mi ta gra Castlevanie z GBA (wszystkie przeszłam na 200%), dziwię się bardzo, że nikt tego nie zauważył.

Wiem, że przy Dark Soulsach nie będzie już takiego relaksu ale na pewno się nie poddam. Bloodborne 10/10. Klapy frajerzy, że nie grajo.

Opublikowano

Wiekszosc znajomych skonczyla BB za pomoca glitcha, wbijajac max lvl i przechodzac gre jedna reka, wiec akurat zadne wyzwanie to nie było dla nich. Nawet nie wiedza ile frajdy stracili :frog:

Opublikowano
Affected Platforms: PlayStation 4

Affected Services: You may be experiencing issues related to launching games, applications, and/or social features such as trophies, messaging, or friends list. We appreciate your patience while we address this.

Status: Tuesday, July 7th 2015 10:00 am PDT

:facepalmz:

Jaka ta firma jest (pipi)owa.

Tymczasem na steam ktory jest za darmo!

Online on Steam 8,792,417
SteamDB Database Normal (≈1m)
SteamDB Updater Normal (23m)
Steam CMs 100% Online
Steam Store Normal (17m)
Steam Community Normal (1h)
Steam Web API Normal (1h)

@AskPlayStation @PlayStation I am not surprised but PSN is down. Does error code E-820001F7 mean "trade PS4 for an Xbox one"?

:D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No i co z tego skoro na komputerku nie pograsz. Komputery sa do pracy, konsole do gier, wiec co mi po tym ze usluga dziala 24/7 w 100% :newell:

Opublikowano

Wiekszosc znajomych skonczyla BB za pomoca glitcha, wbijajac max lvl i przechodzac gre jedna reka, wiec akurat zadne wyzwanie to nie było dla nich. Nawet nie wiedza ile frajdy stracili :frog:

haha. Jakie frajdy ? gierki dla casuali ?Ty chyba nigdy nie grales w prawilnego next gena i nie zaznales tej rozkoszy. Zdaje sobie sprawe ze Sony nie ma giereczek i musi robic jakies retardowe klony typu Blodborny i inne ch*uje buje czy jakies kolekcje kapiszonow.

Opublikowano

Bloodborne nie jest trudne, wymaga trochę cierpliwości do treningu i ekspowania - dlatego dziwi mnie, że tak mało ludzi skończyło to arcydzieło, przy którym sławne przehypowane TLOU jest co najwyżej hollywood-pif-paf-QTE-playerem.

bo kampania nie jest ciężka. co innego wbijana solo platyna. opcjonalni bossowie dysponują tam zagraniami, które nawet pomimo dopakowania zgarniają 1 hitem. 

Wiem, że przy Dark Soulsach nie będzie już takiego relaksu ale na pewno się nie poddam. Bloodborne 10/10. Klapy frajerzy, że nie grajo.

Najtrudniejsza jest ta odsłona od której zaczyna się pierwszy raz. W Demons, czy Dark magia zbyt ułatwia grę, więc lepiej ją odpuść, bo się zdziwisz. ;>

Opublikowano

ludzie złoci, przecież było uzgodnione, żeby pisać tylko kiedy PSN działa, żeby oszczędzać miejsce na forum

bo kampania nie jest ciężka. co innego wbijana solo platyna. opcjonalni bossowie dysponują tam zagraniami, które nawet pomimo dopakowania zgarniają 1 hitem. 

Najtrudniejsza jest ta odsłona od której zaczyna się pierwszy raz. W Demons, czy Dark magia zbyt ułatwia grę, więc lepiej ją odpuść, bo się zdziwisz. ;>

Zaczęłam kiedyś grać magikiem w Demon's ale mnie nie wciągło. No ale gra czeka w kolejce.

Platyna w BB w singlu to póki co najbliższy cel.

Edytowane przez Wieslawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.