Opublikowano 26 października 20159 l a mi dzisiaj tak karta nie idzie że już się boję odpalać. Velius przyjmuje zamówienie na karty Edytowane 26 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 26 października 20159 l Mysle ze po naszym wiekszym zamowieniu, wtedy bede mial wiecej otwierania a wciaz potrzebuje RS, bo musze miec tego shaymin EX, przewalona karta xD
Opublikowano 26 października 20159 l O jezu Jeszcze basica potrzebuję xD Velius jak mi skombnujesz to dam ci tego Shaymina. edit: chociaż nie, to chyba nie ten shaymin Edytowane 26 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 26 października 20159 l No nie ten sam. Chodzi mi o tego co drawuje karty jako ability, a jako atak wraca do reki...i tak w kolko xD
Opublikowano 26 października 20159 l Panowie skąd brać te tickety na turnieje? Bo na razie gram tylko z challenge.
Opublikowano 26 października 20159 l Można je też kupić na stronie pokemon, ale są dość drogie z tego co pamiętam.
Opublikowano 26 października 20159 l 24 rs, 210 phantom forces, 264 ao, 24 xy, 57 flash fire and 55 pc. 100 dolarów. 600+ paczek Rozumiem ze bierzemy? 634 paczki, 64 grosze za paczke. Edytowane 26 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 26 października 20159 l Kuhwa aż ryknąłem parsknąłem jak znowu zobaczyłem naszego przemytnika w akcji xD Ojciec, BRAĆ! xD
Opublikowano 26 października 20159 l I od razu zapytam dało by się Panie "Capo di tutti capo" ogarnąć tanim kosztem kody na decki (szczegolnie ten z mew two:D)?
Opublikowano 26 października 20159 l "Mamy dobrą wiadomość!Użytkownik seth.beauchamp zaakceptował Twoją ofertę w wysokości US $2,00!" 17 kodów w kieszeni :cebula:
Opublikowano 26 października 20159 l >temat z kartami podświetlony >"no ciekawe co tam nowego, czyżby velius karty wycebulił"? >WCHODZĘ >Velius wycebulił karty
Opublikowano 26 października 20159 l I od razu zapytam dało by się Panie "Capo di tutti capo" ogarnąć tanim kosztem kody na decki (szczegolnie ten z mew two:D)? Chodzi o ten darkrai vs mew deck co wychodzi teraz?
Opublikowano 27 października 20159 l Zgadza się. Tak czytam o nim i wychodzi całkiem ładny zestaw kart.
Opublikowano 27 października 20159 l Narazie drogo chodza i mi osobiscie szkoda kasy, ale bede sie rozgladal. Ten typed od kodów mnie denerwuje bo napisalem mu ze daj paypala to wplacam hajs i sie juz 10 godzin nie odzywa, pewnie uznal ze skoro chce kupic to moze chciec za to wiecej, jak to ludzie No nic narazie czekamy. Ma ktos w grze 1175 coinsów albo ten gengar theme ze sklepu i chcialby go na co wymienic? Nie wiem czy uda mi sie wygrindowac jeszcze 400 coinsów zanim zniknie ze sklepu.
Opublikowano 27 października 20159 l Po 5 dolców stoją te decki w mewtwo czyli cena spoko. Mnie wkurza typek od którego kupiłem 20 x rs. Dwa dni zero kontaktu. Edytowane 27 października 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 27 października 20159 l Ma ktos w grze 1175 coinsów albo ten gengar theme ze sklepu i chcialby go na co wymienic? Nie wiem czy uda mi sie wygrindowac jeszcze 400 coinsów zanim zniknie ze sklepu. Gdybym mógł to na spokojnie byłbym w stanie Ci jeden taki zestaw odpalić, tego co widzę, to wszystko ma status 'trade locked'.