Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Te, które są silne na weaknessy. Psychiczne, ogniste, prąd.

• Odpowiedzi 999
  • Wyświetleń 148,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

Człowiek grinduje te versusy zeby tokeny wpadly na gengara bo dzis koniec promocji i brakuje mi ciagle 300 sztuk, a tu same tickety leca :frog:

Opublikowano

Jakieś wymiany na skrzynki? Czasami wypada z nich 25 albo 50 monet.

Opublikowano

Za 2 winy mam 4 skrzynki, zobacze jaki bedzie drop rate i jak spoko to mozemy sie za cos wymienic

Opublikowano

Jeszcze 35 tokenów. Chyba zdarze :obama:

edit:

Udało sie, Gengar box moj ufffff....:banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Koles sie odezwal. Teraz chce 110$, ale dokłada 50 paczek. W sumie 693 paczki. Bierzemy?

Opublikowano

Tak, teraz jeszcze lepiej bo wychodzi równo po 99 paczek jak się podzieli na 7.

Opublikowano

LISTA AKTYWNYCH GRACZY

Sekmitarz

ping182

xShenx

Tenlove

Carolek

Tiny13

Inuki_PL

Wez te nicki popraw? Tenloves a nie Tenlove, sie dziwie potem ze nikt mnie do listy nie dodaje :shotgun:

I dopisz xtomash'a

Opublikowano

Oczywiście idę do tego.

Don Velio, mi grande famiglia tutti foreva.

Opublikowano

Tylko mowie jak cos to te fisty bym chcial zeby wyrwac seismitoad :P ze 3 sztuki najlepiej

Opublikowano

Wysłałem kolesiowi pieniazki a ten twierdzi ze nic nie ma na koncie paypal :obama:

Zaraz tu na zawał zejde bo to kupa kasy. Ma sie rano skontaktowac z paypalem bo teraz u nich srodek nocy wiec musze czekac, ale caly dzien jak na szpilkach. Raczej nie scam bo konto reddit dawno zalozone, 50+ transakcji i pozytywów. Ehhh....

Przynajmniej to mi wypadlo z paczki za zalogowanie sie 5 dzien z rzedu:

1075183.jpg

Opublikowano

Shen jak masz coś ciekawego na trade to mam 2x seismitoad ex oraz jednego takiego ultra rare ex.

Opublikowano

Velius zalatwi boostery to potem pogadamy. Moze sie wymienimy.

Opublikowano

Dlaczego mi nie nabija lv? Grałem już kilka walk versus a dalej mam  0lv.

Skąd bierzecie inspiracje do decków? Macie jakieś stronki z przykładowymi deckami?

Opublikowano

ja wybralem ulubionego poka, a potem na youtube znalazlem kilka i cos podobnego zmontowalem.

Opublikowano

Tenloves bez s :czesc:

Opublikowano

Znowu zes sie pomylil, zaraz inaczej bedziemy rozmawiac Don Ragus

The-Godfather-007.jpg

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Mam traume po hearthstone. Tam wszystkiego daja prawie nic, wszystko sie grinduje dlugo, leca jakies guwna z ciezko zapracowanych paczek.

Tutaj wchodze na versus, gram kilka godzin. Wpada 700 tokenów, 25 ticketów na turnieje, karty EX, skrzynki z niespodziankami, booster packi za zalogowanie sie albo pokonanie opponenta (tak poprostu). Otwieram paczki to pokemony EX albo cos fajnego. Polecam kazdemu ogrywac Versus, co prawda tylko 2 dni jeszcze do resetu ale mozna zawsze dociagnac do Xerneas EX i zlapac troche tokenow i bonusów, swietna sprawa :obama:

F2P w tej grze mega przyjazne dla biedaka albo kogos kto nie chce nawalac przez rok zeby wkoncu zlozyc jeden solidny deck. Swietna gierka, duzo mozliwosci, duzo strategii :banderas:

Sa tez oczywiscie sytuacje losowe, co jest zrozumiale, jak ta mala (pipi) (pipi)a:

393082.jpg

Wy(pipi)al mi 3 pokemony majace po okolo 80-120hp bo co ture paralyze zakladal za 10 dmg :obama: Myslalem ze zwariowalem xDDD (i tak wygralem na koniec bo koles mial slaby draw i ten knurek wkoncu polegl)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja to dalej nie ogarniam dlaczego w HS nie ma turniejów.

Argumentowali to jakoś?