Opublikowano 28 października 20159 l Jest Arena. Robisz random deck z random kart i idziesz sie bic do 3 przegranych. Za wygrane dostajesz paczke kart + bonusy zaleznie od ilosci wygranych. Oczywiscie wstep na arene 150 gold'a. Paczka kart kosztuje 100 gold'a. 100 golda sie dostaje co 2 dni z questów Wklepuje wlasnie kody, widze juz ze troche brakuje (pipi)a, zeby mnei nie oszukal.....mialobyc 693 kody a sa tylko 680 Dzis wysle wam dane mojego konta i kwote do wplaty.
Opublikowano 28 października 20159 l http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/BREAKthrough_(TCG) Można już sobie obczaić karty z nowego dodatku.
Opublikowano 28 października 20159 l Sprawdze wszystkie kody jakie dostalem, bo juz np 2 nie dzialaja i bedzie reklamacja. Zobacze ile czego bedzie, zrobie liste + lista komu na czym najbardziej zalezy i podzielimy. Ile darmowych paczek dla Don Veliusa za fatyge btw? :Coolface: :cebula: Dostałem jakis secret challenge zeby w ciagu 6 dni zabic 40 pokemonów za pomoca Dark. Prawie kart nie mam z tego elementu i staram sie zabic chociaz 1 pokemona na gre i concede bo nawet sensu nie ma grac lol. Moze ktos zechce pomoc potem na versusa i sie podlozy? xD Dzialaja challenge w sparingach z kolega? Edytowane 28 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 28 października 20159 l Podziel, powiedz na czym stoimy to się odpali coś za propozycję nie do odrzucenia.
Opublikowano 28 października 20159 l Mi zalezy najbardziej na furious fists, ale wiadomo niech bedzie sprawiedliwie.
Opublikowano 28 października 20159 l Mam dwie Ex i jedną zwykłą 63 holo, która wypadła mi wczoraj. Szukam Lucario Ex albo boosterków FF. Edytowane 28 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 28 października 20159 l Hmmm chyba tez sprobuje. Szkoda ze nie moge przeniesc starych kart do online. Mam fizycznie deck na Blastoise'ach i pokemon breederach w domu. Ile ja nim turniejow wygralem....
Opublikowano 28 października 20159 l Lucario ex niestety mam w decku. Ile boosterów za nie chcesz? Jak coś to możemy się dogadać po zrzutce. A co do zrzutki to też mi bardziej pasują FF. Dlatego wg mnie powinniśmy podzielić pulę równo bez kombinacji. Zawsze ktoś będzie poszkodowany a tak będzie sprawiedliwie.
Opublikowano 28 października 20159 l A zainteresowanie spore Edytowane 28 października 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 28 października 20159 l DEAL @xtomashx 9 za dwie. Edytowane 28 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 28 października 20159 l Dostałem jakis secret challenge zeby w ciagu 6 dni zabic 40 pokemonów za pomoca Dark. Prawie kart nie mam z tego elementu i staram sie zabic chociaz 1 pokemona na gre i concede bo nawet sensu nie ma grac lol. Moze ktos zechce pomoc potem na versusa i sie podlozy? xD Dzialaja challenge w sparingach z kolega? ragus mi kiedys powiedzial ze nie mozna ustawek robic, nie wiem ile w tym prawdy. Ja mam takie
Opublikowano 28 października 20159 l Przecież macie ikonki obok tych wyzwań. Pierwsze tylko w Versusie,drugie Versus i Turniej
Opublikowano 28 października 20159 l To sa zaczarowane paczki Don Veliusa. 90% szans na EX i 20% szans na Lucario. Mowie Ci.