Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie widziałem tematu dotyczącego Łoniaka, dlatego pozwoliłem sobie założyć takowy.

Aktualnie na tapecie Forza Horizon 2 (kilka mistrzostw) i Halo (jedna misja) w ciągu dnia.

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 66,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Słodki dziecko Jezus, przecież XGP na PC to jest jakaś kambodża w porównaniu do wersji z konsoli. Tyle dobra za 40zł że człowiek nie wie w co ręce włożyć.  Pierwszą grą jaką ściągnąłem na nowy sprzęt

• creatinfreak
    creatinfreak

Jest hardcore

Opublikowano

dalej wciągnął mnie titanfall, halo 4 multi najbardziej mi przypasowało no i life is strange skonczylem 4 sezon i biore sie za zbieranie fotek

world of tanks najlepszym f2p jakie gralem

Opublikowano

Wiedźmin 3, tylko i wyłącznie. Później dołącze do Was bracia w multiplayerowych potyczkach ; )

Opublikowano

- GTA V ( skończyłem na x360 traz na kończę na One)

- Wolfnstein: The Old Blood

- Resident Evil HD

- i ciągle Titanfall

Opublikowano

Obecnie Batkiem śmigam, gra bardzo spoko potrafi wciagnac w rozgrywke, fabule, a jako ze mam problem z ukończeniem jakiejkolwiek gry dla mnie to cos. Dodatkowo dzień bez UT w Fifie to dzień stracony dla mnie weekend to czas BF4

Opublikowano

na razie nie gram w nic bo kasy brak xD

ale od września mgs v zapewne, w KI mogę pograć

Opublikowano

Zbieram wszystkie znajdźki w Sunset Overdrive i pogrywam w Duels Origins.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Gears + W3 + FM6 demko

wszystko wyśmienite :obama:

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Mecze MGSa, a w kolejce czeke jeszcze remaster Dishonored. Mam nadzieje ze chociaz przygody Snejka skoncze do premiery dodatku do Wieska Trzeciego...

Opublikowano

Forza motorsport 6 ;) ale dzisiaj dziewucha przylatuje do mnie, więc praca + dziewucha brak czasu na forze :( ale za 11 dni wracam do gry :D

Opublikowano

Don't Starve: GE - im dalej w las tym bardziej ta gra wciąga.

Metal Gear Solid V: TPP - kilka primary mission zaliczone, lecz ww. gra mnie odciągnęła od MGS-a <szok> :P

Dishonored DE - na 360 olałem więc na One trza zaliczyć.

w przerwach dla relaksu BF4 i BF:H

Opublikowano

To jest jakiś bug/sposób na szybkie wbicie 10k paragona?

Opublikowano

są cziterzy, którzy mają "professional russian fast sword" albo zmodyfikowany ekwipunek i np mają klejniot w broni, który daje + 9500000000000000000000000000000 expa za zabicie moba. w tym czasie, w którym ty castujesz portal do miasta zyskujesz kilka/naście/dziesiąt lvli :D

Opublikowano

I gdzie w tym zabawa :)

Opublikowano

Mój drivatar na pewno Ci w tym przeszkadza   :sorcerer:

Obecnie staram się grać w piątego MGS'a, ale prawie nie mam na to wolnego czasu, a w dodatku po sprawdzeniu jednego meczyku w GoW UE i zagraniu odrobinę kampanii w co-ope z żonką wydaje mi się, że szybko tego MGSa nie przejdę. :dog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ostatnio sporo gram w Life Is Strange - godna konkurencja dla produkcji Telltate, miejscami już ich prześcigająca. Wróciłem też do Forzy Horizon 2, żadna inna gra wyścigowa tak mnie nie pochłonęła. W najbliższym czasie planuję przejść Tomb Raidera z Golda, chociaż grę już ukończyłem wcześniej na PC. Warto jednak przypomnieć sobie fabułę i mechanikę przed wyjściem Rise of the TR ;)

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano
  • Autor

Tomb Raider z GwG. Microsoft taki dobry dał za darmo najlepsze wcielenie Lary od lat. Wcześniej już przeszedłem na 360, ale z miłą chęcią zrobię to jeszcze raz na One w FullHD z piękniejszą wersją heroiny :)