Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Panowie, co wybrać na pierwszy ogień? Zastanawiam się między Mario Kart 8 a Smash Bros. Tyle, że na razie będę grał w te tytuły w singlu. Na multiplayer nadejdzie czas. Nadają się te gry do pogrania samemu? Jest tam co robić? Czy Smasha opłaca się brać z amiibo? Słyszałem, że można "trenować" swoją figurkę by miała coraz lepsze statystyki? Co polecacie? Bo nie wiem czy rzucać monetą PS. A może LEGO City Undercover? Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez Emtebe
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Z tych trzech, dla samego singla to najlepiej Lego City Undercover. Jeśli chodzi o pozostałe dwie, to mi osobiście więcej funu daje Mario Kart 8 po singlu niż smash (natomiast bardzo lubię singlowego 3DSowego smasha ). Wolę już ścigać się na trasach i zdobywać gwiazdki i części niż bezmyślnie tłuc się po mordach (od tego mam mobilną wersję). kwestia amiibo - trenowanie figurek jest spoko, ale tak naprawde.. po co? jasne, możesz ją trenować i grać sobie z nią po singlu, ale to nie jest aż tak zajmujące i wciągające jakby się mogło wydawać Ale skoro to ma być pierwsza gra na wii u to bierz Mario Karta. Dokupisz dlc za 40+ zł (16 nowych tras m. in.) i bedziesz miał grania, że ho ho. Chyba, że wolisz po mordzie się pobić to bierz smasha. Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez Rayos
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Autor Dzięki, Lego już w moich łapach. Wieczorem będzie grane Aczkolwiek prędzej czy później i tak mam zamiar zakupić Mario Kart i Smasha, bo to must have na WiiU.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Smash jest stosunkowo tani jak na hit Nintendo, używanego można dorwać za 120zł, prędzej czy później warto się nim zainteresować
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Ja bym proponował Smash na początek MK8 jest przy nim krótki a i mozliwość gry w coop kanapowym w classic mode podnosi jego wartość tam jest inna zawartość niż w singlu. MK 8 jest fenomenalny a DLC do niego po prostu zjadają podstawkę ale SSBU gniecie zawartością i jest wart kupna jak diabli a do tego wygląda świetnie.
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l Batman Arkham City czy Deus Ex? W Deusa grałem zaraz po premierze na X360, skończyłem i sprzedałem, ale chętnie wrócę. Do Batmana podchodziłem ze 3 razy na X360 i jakoś nie tak. Ale po serialu Gotham jestem napalony na universium. Minusy to te, że na WiiU ponoć port taki se, a na PS4 niedługo kolekcja z AA.
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l O kur.wa, temat "Jaką gre wybrac" w dziale konsoli gdzie jest ich łącznie 30
Opublikowano 23 kwietnia 20169 l PS4 - 7 gier z ocenami powyżej 90%, z czego trzy to remastery poprzedniej generacji, a dwie crossplatformy. XOne - ZERO gier z ocenami powyżej 90% WiiU - cztery gry powyżej 90%, zero remasterów poprzedniej generacji, zero crossplatform. Faktycznie jest się z czego nabijać lol
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Mam, jest zaskakująco tożsamy z rankingami właśnie. W każdym razie grę wybrałem, wziąłem Deus Exa. A w bonusie Mass Effect 3
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Nie masz X360/PS3, żeby na nie wziąć te gierki? No niby to są definitywne wersje DE/ME3, ale sam bym brał takie tytuły właśnie na PS3/X360 Niemniej, udanej zabawy życzę
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Nie masz X360/PS3, żeby na nie wziąć te gierki? No niby to są definitywne wersje DE/ME3, ale sam bym brał takie tytuły właśnie na PS3/X360 Niemniej, udanej zabawy życzę Past genów pozbyłem się już dawno temu. W obydwie gry grałem zaraz po ich premierze, ale przeszedłem na szybko po razie i czuję, że nie poświęciłem im odpowiednio dużo uwagi. W trylogię ME chciałem zagrać raz jeszcze, ale nie będę kupował past gena, a na kolekcję się nie zapowiada. Deusa wziąłem bo tanio (10$), no i port podobno bardzo dobry
Opublikowano 10 maja 20168 l Po ograniu Xeno X mam ochotę na kolejnego RPGa od Nintendo i nie wiem, za którego się zabrać. Z tych co są w eshopie ograłem Paper Mario i dwie części Mario & Luigi. Nie lubię motywów fantasy, więc Golden Suny odpadają. Co więc polecicie : Xenoblade Chronicles (X to dla mnie 10/10, ale w tej części nie jestem pewien settingu), Earthbound (demo w Smashu mnie zainteresowało) czy Super Mario RPG ?
Opublikowano 11 maja 20168 l Bierz że Xeno a jeżeli Ci podpasuje to Golden Suny również Ci się spodobają. Zresztą na VC jest już trochę RPG'ów.
Opublikowano 11 maja 20168 l Golden Suny na pewno mi nie podejdą bo nie lubię summonów/djinnów itp. W Xeno X bardzo podobało mi się to, że tam był klimat czystego sf. Kiedyś grałem na GBA w jedynkę i grafika wtedy zachwycała, ale klimat mi po prostu nie leżał, więc nie skończyłem