Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FlatOut 4: Total Insanity

Featured Replies

Opublikowano

Super, ze nie dali cofania czasu i poziom trudności stoi na wysokim poziomie:) Ja czekam na swoją kopię i myślę, ze mi się spodoba.

A jak Online? Sporo osób gra?

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gumiś_JaGoDa
    Gumiś_JaGoDa

Myślałem, że zaorali gre, a tu premiera za rogiem. Nice! W końcu prawdziwe wyścigi, a nie jakieś pseudo Horizony 3.

• W jedynke i dwojke zagrywałem się mocno. Super rozwałka na drodze i tryb zawodów w m.in. przeleceniu kierowcy na jak najdłuższą odległość po katapultowaniu się przez przednią szybę. Trójka widziałem,

• Prawdziwy Flatout 4 jest tylko jeden od oryginalnych developerów http://store.steampowered.com/app/228380/?l=polish

Opublikowano

coś pomiędzy dwójką oraz jedynką a trójką?

Za motorstormem nie przepadałem, a ten flatout widzę, że poszedł jednak w tą strone  :frog:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

czyli nie tylko mi bardzo przeszkadza ten model jazdy i bledy w fizyce gdzie milimetrowy kamien wybija nas w niebo

Opublikowano

osobiście uważam że wiele marudzenia w tej wideo recenzji jest na wyrost, a rzeczy o których gość mowi mocno zależą od samochodu którym sie jedzie (niektóre mają bardziej skoczne zawieszenie i rzeczywiście łatwo sie przewracają) w dodaku skupia sie głównie na wadach tak jak pisałem wczesniej o dwóch rodzajach podejścia

no ja tymczasem jade do domu i jade jeździć dalej bo póki co bawie sie dobrze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gracie Online na PS4? na X1 niestety pustki na serwerach, aren nie wyszykuje, a do wyścigu wieczorami dobiera 5 osób max. Dużo nie pograłem, ale na razie mam mieszane uczucia. Tryb Destruction dobry, ale wyścigi bardziej przypominają burnout'a z motorstormem niż starego dobrego FlatOuta z PS2. Dam grze szanse, bo mimo wszystko wyczuwam dobrą zabawę z tym racerem.

Opublikowano

Gdzie można dorwać grę najtaniej lub od ręki? Doradzicie jakiś sklep w stolicy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kierwa, nie ma kiedy tych wszystkich sztosow ogrywac :(

Panowie, jest kuresko dobrze :banderas:

Grajac w to czuje sie jak wtedy, kiedy ogrywalem downhill domination, gre ktora rowniez miala zerowy marketing, przeszla praktycznie bez echa, a jest jedna z najlepszych pozycji w swoim gatunku.

Juz widze oczami wyobrazni te forumkowe deathmatche na arenie :banderas: Jest tutaj potencjal na drugiego blura, w sensie - gra bedzie miala grupke swoich wiernych fanow  podtrzymujacych ja przy zyciu przez dlugi czas. 

cos chyba jednak nie pyklo i na oczach wyobrazni sie skonczylo xD

• 1 rok później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze na PS4? Wbiłbym te trofiki za online, bo serwery puste.