Opublikowano 16 marca 20169 l Co ma średnia do miodności gry? Może mieć i 100 a dla Ciebie okaże się niewypałem.... Edytowane 16 marca 20169 l przez chrno-x
Opublikowano 16 marca 20169 l Ja Pokkena na pewno kupię (chrno-x pogramy sobie kiedyś tam ), ale nie biorę gry na premierę tylko w późniejszym terminie. A i tak mam na głowie kilka innych gier, więc ten tytuł spokojnie poczeka co najmniej do kwietnia lub maja... Edytowane 16 marca 20169 l przez P-chan
Opublikowano 16 marca 20169 l To w piątek i sobotę trening w singlu, a w niedzielę sparingi online ? Edit: Oczywiście jeśli dojdą do nas na premierę Edytowane 16 marca 20169 l przez funditto
Opublikowano 17 marca 20169 l Też wziąłem, chętnie powalczę online jak system trochę ogarnę, dodawać do friendsów i leciemy!
Opublikowano 17 marca 20169 l LOVE GAME napisało mi mail, że gra już jest do odebrania Może uda mi się zagrać trochę, bo jutro mam wyjazd na cały weekend :<
Opublikowano 17 marca 20169 l Autor wnioski po chwili gry: BOŻE NIE OGARNIAM TEGO gra sprawia wrażenie bardzo technicznej, mashowanie przycisków nic nie daje chodzi płynniutko i wygląda ładnie
Opublikowano 17 marca 20169 l A dlaczego mashowanie miałoby coś dawać? Jeszcze nie grałem (odbiorę pewnie jutro i może wieczorem postreamuję), ale dwa sposoby walki (bieganie po planszy + walka w zwarciu) i różne asysty, a do tego supery, command graby, reversale... liczę, że będzie i fun, i skill .
Opublikowano 17 marca 20169 l Autor zazwyczaj w bijatykach mashowanie cos tam daje, a przynajmniej w tych w ktore grałem Póki co jest fun i wygląda spoko, jutro gramy turniej na spotkaniu nintendofagow
Opublikowano 17 marca 20169 l Gra jak dla amatora bijatyk zarąbista Póki co ogarnąłem samouczki i kilka walk single battle.Jak pisze Rayos, ale przez te podejście ciekawe, no nic trzeba jeszcze trochę lv wbić
Opublikowano 18 marca 20169 l Sory za dwa posty z rzędu ale pojawiło się demo. Każdy więc może sprawdzić czy to coś dla niego
Opublikowano 20 marca 20169 l Ograłem demo wszystkimi dostępnymi Pokami i stwierdzam że jak gra wygląda ślicznie i jest bardzo taktyczna tak za jakie grzechy jest tylko 14 Poków (w tym dwa razy Pikaszczur)? W tym przypadku nawet takie serie jak Naruto mają kilkadziesiąt postaci w swoim repertuarze a tutaj jest ich zaledwie 14. Na DLC się nie piszę bo patrząc po cenach DLC z Super Smasha stwierdzam że tutaj pewnie byłoby jeszcze drożej.... . W skrócie może kiedyś kupie bo BARDZO dużej przecenie aby była w kolekcji a obecnie jest na szarym końcu mojej zakupowej listy. Edytowane 20 marca 20169 l przez chrno-x
Opublikowano 23 marca 20169 l To co z tymi walkami online ? Ktoś chętny na sparing ? Zazwyczaj gram Lucario, a wy ?