Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry, które wydają się nam średniawe/słabe pomimo dobrych ocen recenzentów

Featured Replies

Opublikowano

God Of War 1 - Gra nie była zła ale nic ponadto okrutnie mnie wynudziła do tego stopnia, że nie miałem ochoty sięgać po kontynuacje.

Diablo 3 - Zero wyzwania jak słyszę teksty "to przełącz na poziom trudności nr 13" albo "granie w to tylko żeby przejsć kampanie raz mija się z celem" chce mi się śmiać. W starych Diablo ciągle trzeba było uważać i dbać o eliksiry. Gra może dobry odmóżdżacz do coopa na konsoli i tyle. 

Outlast - Piąta woda po kisielu, wyszła w 2013 a zastosowali sztuczki graficzne na poziomie z 99. Może jakbym zagrał w to w poprzedniej dekadzie szanowałbym bardziej.

Borderlands - Ściślej wszystko co wyszło po jedynce, o ile pierwszą częścią się jarałem tak w sequelach nie wiem co się stało, chyba znudził mnie ten cell shading, konwencja i humor.

Simsy - xd

Mass Effect/ Dragon Age - O Bioware już wielu mówiło przede mną szkoda strzęmpić.

Resident Evil 5/6 - Nie podeszła zmiana konwencji, w sumie szóstka nawet nie powinna się tu znaleść bo mega ocen nie zebrała.

• Odpowiedzi 125
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Resident Evil 4 z perspektywy lat nie zasługuje w żadnym wypadku na ocenę blisko idealnej. Ledwie dobra mechanika strzelania do wrogów w serii która jest kojarzona bardziej jako typowy survival gdzie

• Far Cry 2 - jezu jaka to była słaba gra. I z każdym człowiekiem co rozmawiałem to mówił że to balas. Średnia na MC - 85 xD 

• :pawel: