Opublikowano 19 lutego 20169 l Jak chcecie wygrywać to dodawajcie, bo na razie grałem 2h tylko. Square_FPE
Opublikowano 19 lutego 20169 l Goltar - pure casual wychowany na Wejściu Smoka, zbieram łomot we wszystkich bitkach, ale mówię sobie " pier... to i się śmiej "
Opublikowano 19 lutego 20169 l YanO_O przypominam że duże litery mają znaczenie podczas wyszukiwania (co za głupota), ksywka w takiej formie bo musiało być minimum 6 znaków a nie chciałem dawać Yano__ przypominam też że będąc w menu CFN można wyszukiwać graczy po PSN ID (i można ich dodać do ulubionych) więc możecie poszukać osób wypowiadających sie w temacie sf5 które mają podany PSN ID casual - ale z kazubem pare razy wygrałem xD ps. słabo rozwiązali to szukanie graczy, zapraszanie itp, mogli dodać przynajmniej dodawanie z listy znajomych Edytowane 19 lutego 20169 l przez Yano
Opublikowano 4 marca 20169 l Autor Zapraszam też do community SFV Poland wysyłajcie requesty będę akceptował najszybciej jak się tylko da.