Opublikowano 20 października 20168 l Zastanawiam się nad kupnem na premiere, ale cena po 239 zł najtaniej, może poczekać z tydzień, nie wiem czy jednak dam radę
Opublikowano 20 października 20168 l W Media Expert masz za 219: http://www.mediaexpert.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-battlefield-1,id-686036?utm_medium=linktxt&utm_campaign=2016.10&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=2208151
Opublikowano 20 października 20168 l Ktoś zna odpowiedź czy idzie w pudełkowej wersji kupionej w PL zmienić język na angielski ?
Opublikowano 20 października 20168 l W menu możesz ustawić wszystko: angielskie napisy, polskie napisy i angielski dubbing, polski dubbing. Ludzie, to nie są gry od Sony, żeby kombinować z językiem konsoli.
Opublikowano 21 października 20168 l A tak z ciekawości spytam, sytuacja będzie taka sama jak z Bf3 czy BF4 ? Mianowicie: gra 230 zl + sezon pass z wszystkimi DLC za 250 zł + ps plus do grania On line?
Opublikowano 21 października 20168 l No więc właśnie ... Kolejny raz to samo. Może komuś to odpowiada ja mowie stanowczo NIE zwłaszcza że Bf4 tak naprawdę nigdy nie ogarnęli jak powinni a koszty były te same.
Opublikowano 21 października 20168 l Nikt Ci nie każe kupować premiuma, ja nigdy nie kupiłem i jakoś żyję. Mnie bardziej boli że Podbój jest niegrywalny przez te spadki do 30fps:/ a na 32 czy 40 osób nie dali mam nadzieję że dodadzą w przyszłości chociaż.
Opublikowano 21 października 20168 l W betę na PS4, w EA Access na X1. Znajomi wczoraj grali w fulla na PS4 i ponoć dalej jest tragedia z frameratem.
Opublikowano 21 października 20168 l To niestety prawda, są też testy na YT i na PS4 fps mocno skacze, na starcie od kilku dni jest patch 2.5gb. Może to kwestia serwerów jeszcze [?] pamiętam w becie którejś nocy, gdy był maintance i zostaliśmy w 6 na serwerze, gra zaczęła nagle działać ultra płynnie.
Opublikowano 21 października 20168 l Grałem w EA Access na xOne i spadki są dość częste, dla mnie nie do zaakceptowania. Jak ktoś ma ochotę pograć na PC to dodajcie do znajomych na originie: Kissiel
Opublikowano 21 października 20168 l To niestety prawda, są też testy na YT i na PS4 fps mocno skacze, na starcie od kilku dni jest patch 2.5gb. Może to kwestia serwerów jeszcze [?] pamiętam w becie którejś nocy, gdy był maintance i zostaliśmy w 6 na serwerze, gra zaczęła nagle działać ultra płynnie. No właśnie w BFach fps jest mocno powiązany z jakością sieci. Jak jest lag na serwerze to i fps spada. W BF4 dało się to często zauważyć. Na premierę może być masakra.
Opublikowano 21 października 20168 l W patchach pewnie trochę to poprawią ale idealnie to chyba będzie tylko na PS4 Pro. No ja bardzo liczę na ten mały podbój, 32-40 graczy i trochę mniejsze mapki dla mnie idealne, nie ma takiego chaosu a i gra chodzi dobrze.
Opublikowano 21 października 20168 l Nikt Ci nie każe kupować premiuma, ja nigdy nie kupiłem i jakoś żyję. Mnie bardziej boli że Podbój jest niegrywalny przez te spadki do 30fps:/ a na 32 czy 40 osób nie dali mam nadzieję że dodadzą w przyszłości chociaż. Powiedzieli,ze CQ tylko bedzie na 64. I watpie,ze zmienia zdanie
Opublikowano 21 października 20168 l Nie. Boże, gra spada do 30 fpsów i niegrywalna XD Na starszych konsolach spadała poniżej 30 i grało się normalnie. Co to się dzieje z tymi graczami teraz.
Opublikowano 21 października 20168 l Ktoś chętny dzisiaj wieczorem na granie (wersja ps4) ? Mój PSN: OptimumOptimo
Opublikowano 21 października 20168 l Za(pipi)iście Czyli mamy już 3 osoby w teamie. Możliwe, że jeszcze jeden mój ziomek ogarnie gierkę to będzie nas 4
Opublikowano 21 października 20168 l Jest ! Gra gotowa do odbioru w Saturnie za 206pln z rabatem. Byle do 16...
Opublikowano 21 października 20168 l Na mnie czeka już w paczkomacie Kto chce pograć niech wyśle zaprowadzi. Psn xtomashx Edytowane 21 października 20168 l przez xtomashx