Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

A w sumie to wczoraj wieczorem to nie ma problemu znaleźć co się lubi, ostatnio chyba przed południem chciałem pograć to były kłopoty no bo gra już latka swoje ma. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Szkoda tylko, że non stop wybierają te same mapy kurwa, Suez, Achi Baba, Ballroom Blitz i tak w kółko :/

Opublikowano

Ja wczoraj chyba cały francuski dodatek grałem :) później wjechała taka górska mapka z Włoch to już odpuściłem. A i jeszcze kaiserschlacht i Amiens kuuuurwa świetne te mapki były.   Piątka BF fajny był gameplayowo ale pod wieloma względami to jedyneczka go miażdży. 

Opublikowano

no, tez w ostatnim tygodniu do jedynki wrocilem (albo raczej sie za nia troche bardziej zabralem, bo w multi gralem wczesniej moze z 1.5h. Matchmaking jest totalnie zjebany, zwlaszcza jak chce sie zagrac swoim skladem ze znajomymi- czasami z godzine prawie trzeba poswiecic na to, zeby znalezc dobry serwer, z wlasciwym trybem, nie za pusty, nie za pelny, odpowiedni. Ale jak juz sie to uda.. :D W piatek jak o 21. zaczalem grac, to skonczylem o 5. rano w sobote :D Jedna akcja przy tym naprawde zrobila mi dzien:

Zajebista czesc, az troche zaluje, ze praktycznie calkiem ja odpuscilem (przejscie z BF 4 na WW1 troche mnie odrzucilo).

Opublikowano

Ja codziennie strzelam i już kilkanaście h poszło a miałem tylko chwilę pograć xD Nawet mi się nie chce nic innego odpalać. 

Opublikowano

Żadna inna część nie ma takiego klimatu. Okrzyki i gwizdek przy atakowaniu następnego sektora w Operacjach? NO KURWA!

Opublikowano

No udźwiękowienie jest super, teraz na nowych słuchawkach dopiero doceniam bo wcześniej na ps4 grałem na takich słabszych.

ten nowy 2042 w ogóle mnie teraz nie grzeje ze względu na setting 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko te konie zjebane totalnie (i samoloty zrzucajace deszcz granatow)...

• 3 lata później...
Opublikowano

Dzisiaj rocznica premiery BF1, z tej okazji od jutra EA dodaje swój Anti-Cheat na PC.