Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

będziecie się napierdalać czy tylko ujadać przez płot?

shieeet nyga już od dawna jest jako emota, chyba że chodzi wam o cały rebus?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

działaj, będzie banner CWin10 edyszyn.

btw userki chcecie ankietę do bezbeków czy tylko zliczyć głosy i rozdać laurki?

Opublikowano

to dziś ogarnę, najpóźniej jutro będzie. chyba że komuś się chce zliczyć to zapłacę, 50 plusów. Fanek, zainteresowany? wiem że braki masz.

Opublikowano

Ciężko zaskoczyć, bo devi też się ograniczają i jadą po "bezpiecznej" stronie. Wezmy takie Days Gone. Gra w sumie zapowiada sie fajnie, ALE... znowu zombiaki??!!Rili?! :taknieco:  Jedyna próba delikatnej zmiany to TLoU, gdzie nie ma ząbi, a ludzie zagrzybieni...

gigantyczna roznica :pawel:

w ogole klikacze nie przypominaja zombie :pawel:

Opublikowano

Dlatego użyłem słowa "delikatna" :)

W ogóle to devi powinni naprawdę wziąć się do roboty i wykorzystując moce nadchodzących maszynek w końcu zaproponować coś ożywczego i jak to się mówi "brand new".

Ciekaw jestem np co wymyślą RED-dzi na okoliczność Cyberpunka na przykład. Questową konstrukcję fabuły połączoną z nieliniowością doprowadzili w Wieśminie 3 do absolutnej perfekcji i jeśli zrobią dokładnie to samo, tyle tylko, że w sosie sajens fikszyn to będę bardzo rozczarowany. Czas na zupełnie nowe pomysły.

To samo inkryminowane wyżej Soulsy. Np pomysł ze zbieraniem dusz po śmierci bohatera i jeżeli po drodze zginiemy to dostaniemy figę z makiem jest/był GENIALNY, ale jeszcze ile razy może być eksploatowany? :smutas:

Liczę też,że wśród konstruktorów poziomów w przyszłych nextgenowych strzelankach znajdą się w końcu inspektorzy BHP, którzy zwrócą uwagę, że na niemal każdych schodach, przejsciach, korytarzach, kładkach,mostach ażurowych nie nie stawia się beczek z benzyną. A nieśmiertelne rozwalające się beczki i skrzynki w erpegach fantasy lub soulslike? Paszoł wont z tym w końcu! :shotgun:

A jak w ogóle w jakiejś grze na Scorpio/Neo o fabule będę się dowiadywał w większości ze znajdowanych po levelach notatek to zrobię to:

2qvwn4z.gif

Opublikowano

Fabułe to się przedstawia tak, jak w Mesjasz Gear solid 3 lub dla koneserów jak i w 4.

Opublikowano

prawilnie przypominam, że guantanamera blokował KAŻDEGO kto kupił xboxa

mnie też, mimo że mu w życiu niczego nie zrobiłem  :pawel:

Słaba psycha? Niech państwo sami to ocenią.

Opublikowano

polygon - "od grubych lesbijek dla grubych lesbijek"

Opublikowano

Ten badziew ma powyżej 80 na MC? Trochę beka, biorąc pod uwagę że jest to średnia znana z najlepszych gier na XO.

Opublikowano

gdyby to byla multiplatforma nikt by na to nie splunął ale jest na martwe wiiu wiec jaranko bo sprzet sie kurzy

Opublikowano

Ty klapo bocie nie rozumiesz że są ludzie na świecie których jrpg interesują. Jakby było multiplatformą to i tak niektórzy by kupili. To nigdy nie będzie miało dużego targetu jak forza x czy uncharted y . Jednak patrząc na tytuły jak drago quest heroes czy tales of zeistra to ktoś te gry na nowej generacji kupuje nawet jak gry nie są najwyższych lotów. .

Mnie te chińskie bajki relaksują. Głupi infantylni bohaterowie i taka sama fabuła. Miłe klikadełko na kilkanaście dni. 0 spiny czysty relaks.

Opublikowano

no zrobi wrazenie w betoniarni

iksde

Opublikowano

Jeśli dotrzymali kroku story Virtue's Last Reward i dopięli wszystkie wątki, to chylę fedorę.

Opublikowano

Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2.

Zresztą takie gry na stacjonarce :yao:

Opublikowano

Biorąc pod uwage że gracze w Europie są skazani na cyfre, to rownie dobrze moga sobie kupić wersje na stem.