Opublikowano 22 czerwca 20168 l będziecie się napierdalać czy tylko ujadać przez płot? shieeet nyga już od dawna jest jako emota, chyba że chodzi wam o cały rebus?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l działaj, będzie banner CWin10 edyszyn. btw userki chcecie ankietę do bezbeków czy tylko zliczyć głosy i rozdać laurki?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l to dziś ogarnę, najpóźniej jutro będzie. chyba że komuś się chce zliczyć to zapłacę, 50 plusów. Fanek, zainteresowany? wiem że braki masz.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ciężko zaskoczyć, bo devi też się ograniczają i jadą po "bezpiecznej" stronie. Wezmy takie Days Gone. Gra w sumie zapowiada sie fajnie, ALE... znowu zombiaki??!!Rili?! Jedyna próba delikatnej zmiany to TLoU, gdzie nie ma ząbi, a ludzie zagrzybieni... gigantyczna roznica w ogole klikacze nie przypominaja zombie
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Dlatego użyłem słowa "delikatna" W ogóle to devi powinni naprawdę wziąć się do roboty i wykorzystując moce nadchodzących maszynek w końcu zaproponować coś ożywczego i jak to się mówi "brand new". Ciekaw jestem np co wymyślą RED-dzi na okoliczność Cyberpunka na przykład. Questową konstrukcję fabuły połączoną z nieliniowością doprowadzili w Wieśminie 3 do absolutnej perfekcji i jeśli zrobią dokładnie to samo, tyle tylko, że w sosie sajens fikszyn to będę bardzo rozczarowany. Czas na zupełnie nowe pomysły. To samo inkryminowane wyżej Soulsy. Np pomysł ze zbieraniem dusz po śmierci bohatera i jeżeli po drodze zginiemy to dostaniemy figę z makiem jest/był GENIALNY, ale jeszcze ile razy może być eksploatowany? Liczę też,że wśród konstruktorów poziomów w przyszłych nextgenowych strzelankach znajdą się w końcu inspektorzy BHP, którzy zwrócą uwagę, że na niemal każdych schodach, przejsciach, korytarzach, kładkach,mostach ażurowych nie nie stawia się beczek z benzyną. A nieśmiertelne rozwalające się beczki i skrzynki w erpegach fantasy lub soulslike? Paszoł wont z tym w końcu! A jak w ogóle w jakiejś grze na Scorpio/Neo o fabule będę się dowiadywał w większości ze znajdowanych po levelach notatek to zrobię to:
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Fabułe to się przedstawia tak, jak w Mesjasz Gear solid 3 lub dla koneserów jak i w 4.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l prawilnie przypominam, że guantanamera blokował KAŻDEGO kto kupił xboxa mnie też, mimo że mu w życiu niczego nie zrobiłem Słaba psycha? Niech państwo sami to ocenią.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Polygon 95 dał mesjaszowi . Skoro u nich Wiedźmin 3 miał tylko 8 to co to będzie za gra http://www.polygon.com/2016/6/22/11998068/tokyo-mirage-sessions-fe-review-nintendo-atlus-wii-u-fire-emblem-shin-megami-tensei
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Ten badziew ma powyżej 80 na MC? Trochę beka, biorąc pod uwagę że jest to średnia znana z najlepszych gier na XO.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l gdyby to byla multiplatforma nikt by na to nie splunął ale jest na martwe wiiu wiec jaranko bo sprzet sie kurzy
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Ty klapo bocie nie rozumiesz że są ludzie na świecie których jrpg interesują. Jakby było multiplatformą to i tak niektórzy by kupili. To nigdy nie będzie miało dużego targetu jak forza x czy uncharted y . Jednak patrząc na tytuły jak drago quest heroes czy tales of zeistra to ktoś te gry na nowej generacji kupuje nawet jak gry nie są najwyższych lotów. . Mnie te chińskie bajki relaksują. Głupi infantylni bohaterowie i taka sama fabuła. Miłe klikadełko na kilkanaście dni. 0 spiny czysty relaks.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Mesjasz w tym miesiącu jest tylko jeden https://www.destructoid.com/review-zero-time-dilemma-370574.phtml
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Jeśli dotrzymali kroku story Virtue's Last Reward i dopięli wszystkie wątki, to chylę fedorę.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2. Zresztą takie gry na stacjonarce
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Biorąc pod uwage że gracze w Europie są skazani na cyfre, to rownie dobrze moga sobie kupić wersje na stem.