Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie ma to jak sobie zapodać muzykę na uszy podczas skradanej misji. Pacz Pies 2- 1/10. normalni ludzie nawet podczas masturbacji musza miec cisze.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Boze jakie to jest choojowe albo ja juz jestem taki stary i nie ogarniam Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Zetta
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Aisha ponoc lubi gry, wiec wybrała najgorszego zleceniodawce na swiecie ap propo karakan kukizowiec przyszedł Edytowane 13 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 13 czerwca 20168 l jest i kurdupel xd http://steep.ubisoft.com/game/en-US/beta/index.aspx To ponoć nowa gra.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Niedobrze mi się robi od całej otoczki tej gry i tych postaci. Wywieźć twórców tego na pustynie i zalać betonem.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Aisha ponoc lubi gry, wiec wybrała najgorszego zleceniodawce na swiecie ap propo karakan kukizowiec przyszedł wlasnie to samo napisalem XD tym razem kazal jej odejsc ze sceny zeby nie bylo kontrastu przy cudownych nogach Aishy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Aisha ponoc lubi gry, wiec wybrała najgorszego zleceniodawce na swiecie ap propo karakan kukizowiec przyszedł wlasnie to samo napisalem XD tym razem kazal jej odejsc ze sceny zeby nie bylo kontrastu przy cudownych nogach Aishy patrzysz na niego i chciałbys go bic
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie no milan wez napisz cos przesmiewczego o tych konferencjach. Ja nie mam sily od tej calej zenady. Musze zbierac sily na sony.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I kiedy myslales, ze pedal w rurkach to byl szczyt obciachu w grach...
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jedyna gra na rynku, w której może shackować zapraszamy do polski gdzie jeszcze maluchami sie poruszają, idealmny samochód do multi
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dlc 30 dni wcześniej na ps4 Co boty jak zwierzęta będziecie miesiąc czekać? xDD