Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

I ma racje

po prostu chcialbym poczuc te przyjemnosc wybrania opcji "ODRZUĆ" :fsg:

Dwa razy nie przyjalem bo nie moglem znalezc tej sznurowki. :frog:
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Figaro jak tam ps4? Odezwij sie na party

widziałem że mnie ktoś wczoraj zapraszał, ale dziewczyna spała obok :P jutro chętnie wpadnę

DZIĘKI ZA INFO STARY

W sensie nie mogłem więc gadać na mikrofonie.

A ciebie blantman nie rozumiem. Ale Ty mówisz we własnym języku.

Opublikowano

Ja liczę na występ czarnoskórego rapera i udawane prezentacje Kinecta.

ja liczę że Figaro upadnie i sobie głupi ryj rozwali

Jesteś taki niemiły i wulgarny. Może właśnie to mnie w Tobie pociąga?

łobuz kocha najbardziej

Opublikowano

Spider-man w tym roku na ps4 :banderas:

A wyszła choć jedna dobra gra z tego uniwersum , żebym mógł zacząć się jarać?

Dwójka na ps2 i te od neversoftu ale wez już zamknij dupe

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć że wyjdzie w tym roku. 2017 ty (pipi)a gnoju!

Opublikowano

Zresztą tą grę robi Insomniac więc lol.

twórcy świetnych gier

Opublikowano

Taki Sunsecik tylko z bujaniem się na linach? O jeszcze jak.

Opublikowano

Insomniac zrobil gierke z najlepszym systemem przemieszczania sie po miescie jaki kiedykolwiek powstal, wystarczy ze choc w polowie przeniosa go do Spider-Mana i juz bedzie wy(pipi) giereczka.

Opublikowano

Po tym trailerze juz widać, że będzie wykur,w. Scena jak pająk skacze po stołach i to wszystko robisz manualnie? A można jak najbardziej jeszcze jak. 

Opublikowano

Byłoby super, ale szczerze wątpię w ten 2017. Gość z Marvela jednak tej gry nie robi, a developing rządzi się swoimi prawami.

Opublikowano

od sunseta minelo już prawie 3 lata, ratcheta robił pewnie mniejszy team, myślę, że daliby rade ale cosik cicho o samej grze więc wątpie

Opublikowano

Akcje Nintendo są największe od 20 lat. Ale coś tu nie pasuje, przecież forumek zapowiadał przejście na third party w ciągu roku i porażkę Switcha.

Nintendo's trading value, the product of share price and trading volume, jumped fourfold in fiscal 2016 to 17.6 trillion yen ($157 billion), rising to the top of Nikkei's charts for the first time since data became available 20 years ago. It beat typical high flyers such as Toyota Motor, which came in second at 13.9 trillion yen, and Mitsubishi UFJ Financial Group, which placed third at 13.2 trillion yen.

"Pokemon Go" jump-started the buying. On July 20, just before the game launched in Japan but two weeks after its U.S. debut, the Kyoto-based company's trading value hit 732.3 billion yen, the highest one-day total ever for a Tokyo stock. The fever continued later in the fiscal year as sales of the company's new console, the Switch, beat expectations. Nintendo shares closed this month at 25,835 yen, up roughly 60% in a year.

Institutional investors looking to outperform stock indexes also joined in. Those without Nintendo in their portfolio "would lose to the market average," said Hiroshi Kato, chief of investment at Chibagin Asset Management.

As for fiscal 2017, virtual-reality stocks will be ones to watch, according to Masamitsu Oki at Fivestar Asset Management. "If [VR's] use keeps expanding beyond video games, companies developing the technology -- such as Sony -- will be the focus of attention," he said.

Opublikowano

No są najwyższe bo sukces odniosły gry wydawane na telefony i tablety, więc forumek miał rację.

Opublikowano

tvtvtvtvtvttvtvtvtvtvtvtvtvvtvtvtvtvtvtvtvvtvtvtvtvtvvvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvvt

Opublikowano

No są najwyższe bo sukces odniosły gry wydawane na telefony i tablety, więc forumek miał rację.

Plus sukces Switcha.

Opublikowano

Start miał dobry, zobaczymy co bedzie dalej.

Opublikowano

Będzie tylko lepiej. Jeżeli w marcu sprzedają wszystko co produkują, to prognozy są jak najlepsze, a pierwsze święta będą bombowe. A potem to już wiadomo, Pokemony, Animal Crossingi i tak dalej. 

Opublikowano

Dalej Splatoon 2 w lato i Marian na jesieni.

W Xenoblade w 2017 nie wierze.

Wazne ze bedzie Splatoon 2. Jedyneczke przeszedlem przy jednym posiedzeniu w dniu w ktorym przyszla konsola od Pana Ragusa. :obama:

Opublikowano

No splatoon 2 to już w ogóle, japonia będzie się zabijała o switche. 

W Stanach podobno wszystko wyprzedane, w Japonii też, bo amerykańce nazamawiały z Japonii xd. Tylko Polska wspaniale zaopatrzona, w Media Markt można się potykać o pudełka. A tak na serio, to 26 osób na liście znajomych na Switchu pokazuje, że ktoś tam jednak u nas kupił.

Opublikowano

Wii U rowniez mial bardzo podobny start i rowniez swietne prognozy, ktore potem musieli ucinac o jakies 70% co rok.

Ogolnie kibicuje Switchowi mocno, ale dopoki nie zobacze powrotu developerow 3rd party i wysypu exow na E3 to pozostane sceptyczny.

Opublikowano

WiiU wyszło miesiąc przed gwiazdką to raz, a dwa, że nigdy nie było problemów z dostępnością konsoli. Także nie widzę podobieństw.

Opublikowano
The game system, released Nov. 18, was "effectively sold out at retail" last week, says Nintendo of America President Reggie Fils-Aime. As soon as stores replenished the shelves, units were snapped up and gone, he says "The demand is quite strong out in the marketplace."

https://www.usatoday.com/story/tech/gaming/2012/11/26/nintendo-wii-u-sales/1727191/

Switch moze i nie wyszedl miesiac przed gwiazdka, ale za to wyszedl z prawdziwym system sellerem w przeciwienstwie do Wii U.

Opublikowano

No splatoon 2 to już w ogóle, japonia będzie się zabijała o switche. 

W Stanach podobno wszystko wyprzedane, w Japonii też, bo amerykańce nazamawiały z Japonii xd. Tylko Polska wspaniale zaopatrzona, w Media Markt można się potykać o pudełka. A tak na serio, to 26 osób na liście znajomych na Switchu pokazuje, że ktoś tam jednak u nas kupił.

W jukej rownież braki :/ niby w piątek 7/4 ma być nowy rzut

mi tak szczerze to na multiplatformach nie zależy, wolałbym za to żeby większość indyków wychodziła na switcha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.