Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

teraz to wstyd grać w takie top 20 AAA 9/10 97%

tylko andergrandowe indyki robione w piwnicy po godzinach

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W tej liscie top20 sprzedazy sa z trzy-cztery gry jakie szanuje

Opublikowano

nawet oplakiwany ze wyszedl w zlym momencie tf2 sprzedal sie lepiej i zalapal do listy niz te cudowne wielkie serie, ktore kocha komjunity xboxa XDDD

microsoft zreszta widac w jaka grupe targetuje scorpio - wlasnie w januszy co kreca sprzedaz tych gierek z top20, na chuy exy, na chuy inne gierki, na chuy roznorodnosc jak sprzedaz jest slaba - robmy konsole dla januszy by te 20 gierek z topow sprzedazy dzialalo na niej i wygladalo najlepiej i by do ich ogrywania wybierali nasz system - ich przepis na sukces

najgorsze jest to ze takich suchare czy mazzeo to odpowiada, nawet jakby branze gier ograniczyc do tytulow z tego top20 to byliby oni zachwyceni bo tylko w te gierki graja, dla mojej skromnej osoby jakby wybor gier ograniczal sie do tych dwudziestu to bym bez zastanowienia zakonczyl zabawe w gierki video

No bo targetem Sony z PS4 wcale nie są janusze. Wcale od 3 lat hasłem reklamowym Sony nie jest "najpotężniejsza konsola na świecie" no i to nie Sony wydało ostatnio upgrade PS4 żeby móc się dalej tym hasłem chwalić :P

Targetem Sony jest świadomy gracz, który stanowi tak dużą grupę docelową, że gdyby mieli na nich polegać, to by zeżarli te swoje ostatnie budynki co im w Tokio zostały ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

przelozenie exow na popularnośc konsoli jest chyba bardziej skomplikowana niz sama sprzedaż tych gierek

Opublikowano

przelozenie exow na popularnośc konsoli jest chyba bardziej skomplikowana niz sama sprzedaż tych gierek

Myślę, że masz rację. Nie raz, nie dwa widzieliśmy, że nie chodzi o to żeby w te gierki grać, tylko o to żeby o nich pisać na forach ;) 

Opublikowano

jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie dark souls 3 sprzedało się lepiej od uncharted 4

albo battlefront, który jest grą z 2015

No ta lista to jakiś gruby bullshit, na bank gra która sprzedawała się w około 9mln egzemplarzy nie trafiła na top 20. 

teraz to wstyd grać w takie top 20 AAA 9/10 97%

tylko andergrandowe indyki robione w piwnicy po godzinach

oczywiscie ze wstyd 

Opublikowano

Najciekawsze i tak były dane o średniej wieku graczy w USA. Podobno 35 lat, co pokazuje, że wychowano już całe pokolenie ludzi, dla których granie w gry jest tak oczywiste jak dla naszych rodziców oglądanie TV czy słuchanie radia.

Opublikowano

granie w gierki? beka wnusiu

a teraz szybko przełącz na barwy szczęścia bo później leci chuck norris

Opublikowano

jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie dark souls 3 sprzedało się lepiej od uncharted 4

No ta lista to jakiś gruby bullshit, na bank gra która sprzedawała się w około 9mln egzemplarzy nie trafiła na top 20.

U4 sie nie zalapal do top 20 i nagle NPD to bullshit :dynia: u4 9 mil sprzedalo na calym swiecie a to sa dane z murica
Opublikowano

granie w gierki? beka wnusiu

a teraz szybko przełącz na barwy szczęścia bo później leci chuck norris

Jaka bieda, mi rodzice w tamtych czasach kupili oddzielny TV do konsol. :lapka:

Opublikowano

chyba nie zrozumiales ale spoko

Opublikowano

U4 sie nie zalapal do top 20 i nagle NPD to bullshit :dynia: u4 9 mil sprzedalo na calym swiecie a to sa dane z murica

No tym bardziej nie ma szans, że Dks III w USA sprzedał się lepiej niż U4.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

chyba Ty

E: kalafior się wcisnął.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mario kart 8 delux 94% na metacritic, konsola ledwie ponad miesiac na rynku, a juz dwie gierki z abstrakcyjna srednia, w obwodzie splatoon2, mario odyssey i xeno2 ale scorpio was zayebie

nawet mi was nie zal

Opublikowano

mario kart 8 delux 94% na metacritic, konsola ledwie ponad miesiac na rynku, a juz dwie gierki z abstrakcyjna srednia, w obwodzie splatoon2, mario odyssey i xeno2 ale scorpio was zayebie

nawet mi was nie zal

Przestań bo się pos.ram beką z Ciebie xDDDD

Opublikowano

nawet mi was nie zal

dwie gierki z wii u, dlc do splatoona 1 i dwie nowe gierki, rzeczywiscie szał!

Opublikowano

yebac jednoplatformowcow i blubera oczywiscie

Opublikowano

prosze o podanie wszystkich gierek powyzej 90% z BC na xo

dziekuje

Opublikowano

vita odtwarza gierki z psx i psp, a po emu nawet z snesa - konsola z najlepsza srednia z gierek ever

Opublikowano

prosze o podanie wszystkich gierek powyzej 90% z BC na xo

dziekuje

HALO 1 

HALO 2 

HALO 3

TRZY GRY POWYZEJ 90+ ALE TEN SKORUPIAK ORA :OBAM:

Opublikowano

vita odtwarza gierki z psx i psp, a po emu nawet z snesa - konsola z najlepsza srednia z gierek ever

Oczywiście. 2 najlepsze gry na trupa to Final Fantasy VI i Metal Gear Solid 2.

Opublikowano

scorpio w dniu premiery 3 takie sztosy a switch 2 miesiace na rynku i ledwo dwa tytuly się uzbierały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.