Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

mendrek dawaj w jakie gierki grales online na xboxie ze tyle razy widziales, ze ktos zamarl bez ruchu bo mu sie pad rozladowal xddd

Opublikowano

no przecież w halo grał, w końcu pisanie o tej serii artykułu bez zagrania byłoby debilizmem prawda? 

Opublikowano

w girsy bez egzekucji rowniez xD

Opublikowano

Ms dalej się nie nauczył, i zamiast mocarnych ex na Skarabeuszu, będzie wsteczna z xone... Ja (pipi)e, czy oni godności nie mają? Kolejny raz karmienie graczy, tym samym co było... No ale boty maja jak zawsze to samo wytłumaczenie.. Jak ktoś nie miał xone, to będzie najlepsza opcja. Nowa niby generacja, a gry te same.

Opublikowano

Ms dalej się nie nauczył, i zamiast mocarnych ex na Skarabeuszu, będzie wsteczna z xone... Ja (pipi)e, czy oni godności nie mają? Kolejny raz karmienie graczy, tym samym co było... No ale boty maja jak zawsze to samo wytłumaczenie.. Jak ktoś nie miał xone, to będzie najlepsza opcja. Nowa niby generacja, a gry te same.

comment_vUbTk3pGxQIidFy5em55HinkGRW0rGt8

Opublikowano

ja chcialem kupic ale jak mendrek pisze, ze tam w kazdej gierce graczom w trakcie rozgrywki rozladowuja sie pady i master chief to daun w kasku to jednak spasuje

Opublikowano

no przecież w halo grał, w końcu pisanie o tej serii artykułu bez zagrania byłoby debilizmem prawda?

Zelda.

Lol nie zauważyłem :/

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

"ms dalej się nie nauczył kuuuurrrrrrr"
"axas zrozum, ms zawsze będzie gorszy kuuuuurrrr"
"powerbank do pada"

wikipedia:

alienacja chorych w świecie własnych przeżyć sprawiła, że zaburzenie to nazwano autyzmem, od stgr. αὐτός (autós), co oznacza „sam”

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

"ms dalej się nie nauczył kuuuurrrrrrr"

"axas zrozum, ms zawsze będzie gorszy kuuuuurrrr"

"powerbank do pada"

wikipedia:

alienacja chorych w świecie własnych przeżyć sprawiła, że zaburzenie to nazwano autyzmem, od stgr. αὐτός (autós), co oznacza „sam”

Xone jako konsola do gier.. Bez gier
Opublikowano

Nie wierze, po prostu nie wierze że klapy są tak głupie by w wojence o pady jako argument dawać powerbanka. Czy wy serio chcecie by brać was za autystów ? 

Jako że ostatnio xbox zdechł to gram non stop w sztosy z początku tego roku na PS4 i fakt, że co chwilę muszę ładować to badziewie jest bardzo irytujący. Skośnedałny chyba faktycznie biorą pod uwagę opinię dajhard klapów, którym nawet największe góówno na twarz nie przeszkadza. Dzięki takim zyebeuszom będziemy mieli na PS5 baterię na 2 godziny z latarką w padzie by łatwiej było znaleźć pól metrowy kabel do ładowania.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

przecież to jest konsola do telewizji, a nie do gier
ku(pipi) ZROZUM

Opublikowano

lysy wrzeszczacy daun > rudy daun z wlocznia > daun w rurkach w czapce > daun w kasku z laserkiem

Opublikowano

Przecież to normalne, że bateria w DS4 to padaka, i w sytuacji której kabel nie wystarczy do konsoli, a mam pod ręką power, to podłącze.. Nie będę przecież czekał, aż się naladuje do końca, bo mi się śnieg skończy w DriveGoty Club.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Nie wierze, po prostu nie wierze że klapy są tak głupie by w wojence o pady jako argument dawać powerbanka. Czy wy serio chcecie by brać was za autystów ? 

Jako że ostatnio xbox zdechł to gram non stop w sztosy z początku tego roku na PS4 i fakt, że co chwilę muszę ładować to badziewie jest bardzo irytujący. Skośnedałny chyba faktycznie biorą pod uwagę opinię dajhard klapów, którym nawet największe góówno na twarz nie przeszkadza. Dzięki takim zyebeuszom będziemy mieli na PS5 baterię na 2 godziny z latarką w padzie by łatwiej było znaleźć pól metrowy kabel do ładowania.

miałeś Xboxa, ale zdechł

kupiłeś PS4, masz w co grać,

dostrzegasz, że bateria w padzie z je..biącą na cały pokój diodą to beka tysiąclecia 

wydaje mi się, że po prostu...jesteś normalny ;/

moim zdaniem lepiej jest kupić powerbanka, gdyby sony produkowało dedykowane pb to dopłaciłbym za logo PS

Opublikowano

Dobrze, że boty maja świadomość że xone jest bez gier, i kupiły konsole Sony.

Fakt, że pad od xone jest za(pipi)isty, zwłaszcza do FPS.. Super mam wspomnienia z tego okresu, ale jak się okazało że xone to nadal 3 gry, zostałem przy Sonce i DS4 plus power bank.

Opublikowano

Mam PS4 od premiery, nie jestem zyebem który tutaj walczy posiadająć tylko jedną kosnolę.

Opublikowano

No miałem xone jak i sonke, więc sobie wypraszam takie z(pipi)ane komentarze. Od halo gyros forza, coś się zmieniło? Oprócz przyspieszenia daSza i nadal z(pipi)anym sklepem z pozycji konsoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.