Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ciekaw jestem czy najwięksi hejterzy Andromedy w ogóle ograli grę :p

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak spaczują to nieporozumienie - chętnie kupię - używkę

po tym co podali w EA Access aż chce się na to nie wydać pieniędzy
w sumie zero rozczarowania wśród graczy, wszyscy czekali zaledwie 5 lat
:reggie: 

Opublikowano

C-7A4FmXoAAqwfl.jpg

Just got my invite for @playstation E3 event - Monday June 12 @ 6p!

Sony was zayebie.

Opublikowano

przynajmniej mozna sie spodziewać spoko konfy

wstawac o 3 żeby zobaczyc morde spencera i phantom dust to bym nie chciał

Opublikowano

Kermit niby tak,ale skoro M$ sie wyniosl na weekend,EA tez to sony moglo by ta konfe zrobic kolo 23-24 czasu PL

Opublikowano

Myślę że Sony chuya obchodzi o której konfa w USA wypada w Polsce :reggie:

Opublikowano

na oscary tez sie wstaje w nocy, na walki goloty tez sie wstawalo w nocy wiec na konfe sony tez sie wstaje w nocy

Opublikowano

Walki Gołoty oglądało się w całości w wieczornych Wiadomościach.

Opublikowano

Bardziej mi chodzilo o czas przystepny dla calego EU :lapka:
Opublikowano

Ms ma bardziej przystępną godzinę prezentacji i dobrze bo nie chcial bym w nocy sąsiadów pobudzić głównym śmiechem.

Opublikowano

Pomyślcie jak MS musi być pewne swej konfy, skoro takie bomby jak video Phantom Dusta publikuje przed imprezą. 

Opublikowano

Bardziej mi chodzilo o czas przystepny dla calego EU :lapka:

Ale sony ma EU w garści więc starać się musi o klienta w usa. 

Opublikowano

Pomyślcie jak MS musi być pewne swej konfy, skoro takie bomby jak video Phantom Dusta publikuje przed imprezą.

Jak się ma asa w postaci portu Blinxa to mogą teraz pokazywać PD. To będzie niezła bomba zrzucona przez Spencera na E3.

MS dalej nie przestaje mnie zadziwiać. Mając do wyboru takie perełki z pierwszego Xboxa jak Ninja Gaiden, Jet Set Radio Future, Dead or Alive 3/Ultimate, Otogi, Panzer Dragon Orta, Shenmue 2, Riddic, Jade Empire, PGR2, Rallysport Challenge 2 wrzuca Voodoo Vince'a, na którego nawet bym nie splunął jakby za darmo dawali i PD, do którego nie mają oryginalnego kodu i już podczas premiery był kaleką gameplayową.

No nic, czekam na kolejną po Blinxie bombę w postaci Brute Force. Community tego zapewne pragnie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale Brute Force szanuj.

Co do Voodoo Vince, z tego co wiem to jest ulubiona gra Spencera i może dlatego dostała greenlight.

Opublikowano

Jak się ma asa w postaci portu Blinxa to mogą teraz pokazywać PD. To będzie niezła bomba zrzucona przez Spencera na E3.

MS dalej nie przestaje mnie zadziwiać. Mając do wyboru takie perełki z pierwszego Xboxa jak Ninja Gaiden, Jet Set Radio Future, Dead or Alive 3/Ultimate, Otogi, Panzer Dragon Orta, Shenmue 2, Riddic, Jade Empire, PGR2, Rallysport Challenge 2 wrzuca Voodoo Vince'a, na którego nawet bym nie splunął jakby za darmo dawali i PD, do którego nie mają oryginalnego kodu i już podczas premiery był kaleką gameplayową.

No nic, czekam na kolejną po Blinxie bombę w postaci Brute Force. Community tego zapewne pragnie.

Do większości z tych gier nie mają praw, więc trudno żeby robili ich remastery.

Opublikowano

Tak samo jak Sony nie ma praw do Crasha. A jakoś powstaje wyebisty remake trylogii. 

Opublikowano

Tak samo jak Sony nie ma praw do Crasha. A jakoś powstaje wyebisty remake trylogii. 

Którego nie robi Sony tylko właściciel IP czyli Activision, a sama gra może wylądować na innych sprzętach.

Opublikowano

No ale to niczego nie zmienia. Remake powstaje i za niecale 2 miesiace wyladuje na polkach.

Opublikowano

No ale to niczego nie zmienia. Remake powstaje i za niecale 2 miesiace wyladuje na polkach.

racja

trzeba pogratulować Activision 

Opublikowano

No jak dla Ciebie niczego nie zmienia, że to była decyzja Activision, a nie Sony, to chyba piszemy o czym innym.

Opublikowano

ten rimejk to wzór jak robić stare gry w nowej oprawie. zaczynając od stylu graficznego po rozw. gameplayowe i audio 

chyba drugi tak dobry od czasów REmake

Opublikowano

Ja bym chętnie odzyskał kasę za remake Abe'a ze skaszanionym sterowaniem.

Opublikowano

No jak dla Ciebie niczego nie zmienia, że to była decyzja Activision, a nie Sony, to chyba piszemy o czym innym.

myślę, że sony też ma w tym swój mały udział a mi to wystarczy 

Opublikowano

o jakich rozwinieciach gameplayowych mówisz? chyba nie masz na myśli usunięcie zyebanego systemu save'ów?

dla mnie wzorem remake'u pozostanie Halo:MCC

- 4 gry w cenie jednej 

- ścieżka dźwiękowa nagrana od nowa (z początku byłem do tego sceptyczny ale serio odwalili kawał dobrej roboty)

- wszystkie dźwięki podobnie

- genialne cutscenki od Blur

- 60 fpsów

-całość przepisana na nowy engine

- remake działa w locie na 2 silnikach z możliwością błyskawicznego przełączania się na starą wersje 

-wspólny multiplayer dla 4 zupełnie różnych gier (ewenement)

nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co mogłoby przebić tę edycje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.