Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@kyo

<popcorn gif>

@bansai

Teraz tylko czekac na ps5 jak dodadza jeszcze jedna warstewe z gory i ilosc terafankow bedzie mozna poznac jak po ilosci slojow w drzewie  :Coolface:

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 703,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Obstawiam ze gutek jezdzi BMW i jest gruby.

Dobrze gutek?

Opublikowano

Dokładnie.

Czaicie?

D O K Ł A D N I E :D

Opublikowano

Jest gruby ale nie jeździ BMW

Dokładnie.

Czaicie?

D O K Ł A D N I E :D

nie zaczajo

Opublikowano

No siema expart xD

Opublikowano

No siema!

wybiera się ktoś na WGW? bede miał hotel na 2 noce w Wawie to można zrobić impre, pewnie dostanę zaraz bana to zapraszam chętnych na PSN.

ale jak to mówi biblia, każdy potrzebuje drugiej szansy :-)

Opublikowano

hahahahaha czyli jednak mialem racje spadochroniarz nie wytrzymal :D :D :D :D pan obiektywny xDDDD

ale od razu bylo widac ze nieogar - nie do podrobienia jestes expert 

Opublikowano

No siema!

wybiera się ktoś na WGW? bede miał hotel na 2 noce w Wawie to można zrobić impre, pewnie dostanę zaraz bana to zapraszam chętnych na PSN.

To no ale nie w ten sposób drugiej szansy, nie tak się na tym forum robi. Trzeba było się odezwać na PSN albo za pośrednictwem kogoś z pytaniem czy można na legalu wrócić z głównym kontem a nie trzepać altery jeden za drugim. Imo nie było by problemu. A tak? Papa  :whistling:

Opublikowano

Strasznie nudno na banicji, a czytałem w CW ze CW schodzi na psy, nawet były głosy odbanowania mnie, pomyslalem, ile czasu zejdzie wam na odgadniecie mnie :-)

No siema!

To no ale nie w ten sposób drugiej szansy, nie tak się na tym forum robi. Trzeba było się odezwać na PSN albo za pośrednictwem kogoś z pytaniem czy można na legalu wrócić z głównym kontem a nie trzepać altery jeden za drugim. Imo nie było by problemu. A tak? Papa  :whistling:

Pytałem parę razy, nawet Hum się za mna stawiał, a na maile "do administracji" nie było odpowiedzi, co więc miałem innego zrobić :(

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

Pierwsze słyszę :lapka:

Wracając do dyskusji - Xbox (pipi) :D ale dla forzy kupię sexkonik.gif

trzeba było nie wchodzić w dyskusję z adminem to byś miał święty spokój :)

Opublikowano

Maili do administracji wyslałem z 5, a Hum-a też mozecie zapytać ze się za mną stawiał, przecież umyślnie podjąłem dyskusję z Adminem, wiedziałem że tak się skończy, znudziło mi się tylko czytanie forumka bez beki jaką tu się odwlalało :-), rok zleciał od banicji, zalogowałem sie nawet ostatnio ponownie na eX4cTa ale ban dalej wisiał, dlatego jestem tu i pisze w takiej formie a nie innej :-)

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

Expert a on nie był kiedyś xbotem broniącym xboxa. Teraz klap. Rozdwojenie jaźni i schizofrenia jak nic:)

Opublikowano

ale z tym ze z gierek na vite najbardziej kocham killzone'a to sie nie zachowales najlepiej

Opublikowano

ps4 neostrada wygląda jeszcze gorzej od slima, można? Można.

Chyba faktycznie bida u nich z kasą i pani Zosia od sprzątania podczas przerwy narysowała projekt i poszło dalej xD

Opublikowano

ja się długo nabierałem, w sensie długo pisałeś bardziej ogarnięty niż Expert :kaz:

Opublikowano

Expert a on nie był kiedyś xbotem broniącym xboxa. Teraz klap. Rozdwojenie jaźni i schizofrenia jak nic:)

żona Cie za mocno tłucze i to chyba Ty masz rozdwojenie jaźni.

tylko PlayStation przez duże P i duze S.

ja się długo nabierałem, w sensie długo pisałeś bardziej ogarnięty niż Expert :kaz:

musiałem stwarzać pozory

Opublikowano

przecież zawsze go wychwalasz w niebiosa? popraw mnie

bo mam w multi przegrane 100h i zawsze gadalem ze w multi to przyjemna gierka 

Opublikowano

Dirta nie ogrywam bo na padzie to nie ma większego sensu, za dużo kontr dla gałki a kierownica odpada z przyczyn technicznych

pCars (pipi). shift 3 i nic więcej..... (czekam na isis aż przyjdzie z armią XD wypominać mi niestworzone rzeczy)

a dlaczego nie mam ps4? na co mi kawałek plastiku za spory hajs na którym ograłbym może 2 gry :dunno:

Sporo osob gra w Dirta na padzie, niektorzy nawet calaki zrobili, wiec kontry raczej nie przeszkadzaja.

O PC nawet nie chce mi sie dyskutowac - mam wrazenie, ze dla Ciebie wszystko co nie ma Forza w nazwie przypomina NFS'a. Takie czasy, ze nawet indyki z Kick Startera bija swoimi symulacjami takie studia jak Turn10 na glowe. Jasne - moze jakbym gral w PC na Onie w gorszej rozdzielczosci, spadkami animacji do 30 fpsow i sekundowymi freezami, z ktorymi pol roku walczyli to moze tez bym hejtowal - zwlaszcza, jakbym spedzil milion godzin wbijajac calaka xDDDDD

Co do kawalka plastiku - kwestia portfela -  jak jestes fanem gier i stac Cie na hobby, to kupisz ta konsole chocby dla jednej gry - dla mnie np. taka Ske to mogliby spokojnie z 300GB dyskiem sprzedawac...

Na (pipi) wiekszy na te 3 gry na krzyz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

o, jest i isis. ile razy mam ci pisać że ta sama ekipa zrobiła tę samą s(pipi)inę? ci sami ludzie, ten sam silnik, tylko hajs z żebry bo nawet EA się wypięło. gdyby zamiast pCars serio nazwali to Shift 3 to ludzie nawet by nie zauważyli :P skoro już wybuliłem $ na premierę to ograłem bo nie lubię marnotrawstwa.

a kasę wolę władować w inne przyjemności niż kawałek ciepłego plastiku.

panda, przyznaj się, tęskniłeś? aha, Hum do mnie pisał w twojej sprawie. nie przekazał ci żebyś przestał mu dupę zawracać bo i tak byś nic nie wskórał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.