Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

sklep na win10 jest tak dobry a gry tak zoptymalizowane na athlona ze w zyciu isis by nie pomyslal o kupnie xbona

oh wait

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wiecie co mam Athlona w pracy jeszcze, moze znajde gdzies GTXa specjalnie wam chyba nagram filmiki jak te gry dzialaja - bo jak widac, problem z nimi maja goscie, ktorzy pod biurkiem trzymaja Pentiuma 4.

Haven - nie wiem jak mozna hejtowac sklep, ktory otworzylo sie na 30 sec by zrobic zdjecie. Dla mnie obydwa projekty maja tak samo z(pipi)any design - i ten na Onie i ten na w Windowsie, ale trzeba miec lekkiego dalna by pisac, ze jeden nie dziala, a 2 jest goty, z wyszukiwarka, ktora freezuje konsole.

(post przed Twoja edycja byl zabawniejszy)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Uzywalem wyszukiwarki na Xboxie 2 minuty i nigdy nie sfreezowala mi konsoli wiec nie wiem jak mozna hejtowac cos co dziala, nie moja wina isis ze zyjesz w alternatywnej rzeczywistosci gdzie rzeki splywaja mocarzem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

acha i pewnie u Ciebie jako jedynego dziala ultra plynnie i na wyniki w ogole sie nie czeka.

W zasadzie (pipi)ac - napisz moze po prostu co Ci w tym Windows Store nie dzialalo, ze caly PC gaming nie ma sensu i miejmy ta dyskusje za soba.

Opublikowano

No yebac PC gaming, mam nadzieje ze pomoglem xD.

Opublikowano

no tak z reguly pisza Ci ktorych na PC gaming nie stac - dostalbys sprzet ktory wyswietlilby Horizon w 60 fpsach z grafa lepsza niz na konsoli to bys sie zesral z radosci.

Opublikowano

A potem gra by mu się scrashowała raz, drugi, trzeci. Klateczki by spadały bo optymalizacja zwalona więc grzebanie w opcjach i ustawianie suwaczków, wchodzenie pod pulpit, googlowanie jak naprawić wyskakujące errory. :reggie: 

Opublikowano

Tak, tak, spytaj maciomaniaka co się odwalało z quantum break na pc. xD

Ba, ostatnio chciałem sobie ponownie ograć The Saboteur, miałem na originie, ściągam, odpalam i nic się nie dzieje. Gra na chwiłę pokazuje się w menadżerze i znika. Okazało się, że gra używa Securoma, który jest wyłączony przez MS w nowszych systemach. Trzeba było wgrywać cracka do oryginału aby grę odpalić. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

granie na blaszce takie wspaniale ze izi xboxa musial trzeci raz kupić xddd

Opublikowano

Easye - ale to PC gaming niszczy Gry. Patche Steamy czy wymuszona gonitwa za 4k . Powiedz mi, że to nie jest paranoja. Przez PC gry stały się ułomniejsze , prostsze idiotyczne. Straciły wartość,  są niedokończone i rzadko dopieszczone( no chyba że robią  ją jacyś zapaleńcy albo fani zmodują). Mimo ,że nie ma już używanych gier to ceny PC nie zmalały.

Ach no tak czekaj na wyprzedaż steama czy humbla i  nałykaj się szmelcu którego nie ograsz

Przez Steama fani są bardziej  Master Slave niż konsolowcy sorki , ale PC niszczy nagranie w imie" bo tak wygodniej czy to graczowi czy bardziej Wydawcy/ developerowi"

I Sorki ale granie w 60 w każdym gatunki mnie nie obchodzi. I ogłupianie rozgrywki w imię "bo musi być  ładne"  nie jest dla mnie.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Suteq - ale takie wyjatki zawsze beda sie zdarzac, o niczym to nie swiadczy.  Na konsolach optymalizacja tez lezy, albo rozdzielczosci z przed 8 lat, albo 20 fpsow na krzyz. Obecnie jakbym mial do wyboru tylko 1 urzadzenie do grania to bez zastanowienia wzialbym i5/i7 i GTXa 1070. Smieszne - bo jeszcze rok temu brzmialem jak Wy.

Heviro - w ogole sie z Twoja opinia nie zgadzam, a juz argument, ze to na PC jest gonitwa za 4k jest w ogole od czapy.

Smutna zabo wzialem 3 raz konsole, bo na PC w Horizon 2 i Halo nie zagram...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis Pc gaming taki super bo Windows Store działał przez dwie minuty, to by wyjasnilo czemu Deusa kupil na ps4.

Opublikowano

wziął deusa na ps4 bo na pc w horizon 2 i halo nie zagra

Opublikowano

a nie da sie z chlopami rozmawiac. 

W sumie nie pomyslalem o 2 rzeczach - cheaterach (przeciez na PC w FIFE, Rainbowa i inne gierki czlowiek normalnie nie pogra) i milionie oddzielnych profili - do gier UBi, Origin, Steam, GOG - nie znosze tego tak bardzo, ze w sumie zawsze bede musial miec konsole...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Balbym sie tego dotknac z obaw o wgniecenia

Bez_tytu_u.png

Opublikowano

A ja ze bym sie pobrudzil

Opublikowano

Pc gaming psuje gry xDDDDDDDDD

Trzeba miec niezla paranoje zeby cos takiego pisac. Wasze korporacje z roku na rok widza ze coraz wieksza czesc konsolowych graczy to niedzielniaki kupujacy wszystko co jest dobrze zareklamowane dlatego dymanie intensifies. Najwieksza bzdura natomiast jest obwinianie PC o uproszczenie gier. Az sprawdziłem dla pewnosci jeszcze raz czy autorem tego posta nie był Mendrek.

Opublikowano

Bez_tytu_u.png

Piękna :yao:

Całe szczęście ze jest Microsoft i Xbox One S

Opublikowano

No piszac ze gry pc sa uproszczone i przez to wlasnie konsole tak maja to bzdura.

Od dawien dawna takie gry jak Baldurs Gate pokazywaly jakie sa uproszczone? A teraz to gaming idzie biorac duzo z pc'tow np Witcher 3 bo nam sie duzo firm robiacych gry konsolowe wypalilo szczegolnie chodzi tu o Japonie.

Piszac prosciej jest choojnia z grzybnia jak te male biale grzybki wygladajace jak wytarty plastik na pro konsolce.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Bez_tytu_u.png

Jeszcze trochę i zbudują piramidę.

Opublikowano

Jak widzę jak ta konsola jest wykonana to mam wrażenie, że skrót PS4 Pro jest od PS4 ProSze zabijcie mnie

Opublikowano

Chyba najgorszy design konsoli ever, dodatkowo by wzmocnić efekt Sony zafundowało również najgorszą jakość wykonania. Boże jak to syfnie się prezentuje.

Opublikowano

Boże jak te pro wygląda jak  Kupa gówna..Mogliby się postarać...

I Tak wiem ,że "nasze" korporacje też dymają nas coraz bardziej , ale trzeba się zastanowić kiedy to się zaczeło.

Opublikowano

Od czasu PS3 i PSP rewi.zje konsol robione przez Sony są słabej bądź tragicznej jakości + cięcie ficzerów i funkcjonalności. Wiadomo, wszystko to #4theplayers ;)

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.