Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Kyokushinman - wrzuć swoje screeny z until Dawn które kiedyś podawałeś na forum i wszystko będzie jasne

Nie nie będzie bo tam wyszły zęby za niebieskie (powód flesz apartau szot offscreen), no ale już zwolennicy trybu gra wmawiali sobie, że na takim obrazie gram :yao:

Jak znajdę to może później wrzucę.

Edytowane przez Kyokushinman

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Horizon 3 ogrywany przez zielona uber rase, a za rogiem kolejny mesjzasz - gearsy, recki pojawia sie w czwartek na kilka dni przed premiera a to znaczy ze ms nie boi sie ocen :fsg: Czuje 91% na mc :daddy:

Poniżej 95% nie biorę, sorry. Nie mam czasu na crapy.

Opublikowano

a w plazmach panasa jak z motion flow bo teraz zglupialem i nie wiem czy odkladac na prosiaka, tv samsunga czy skorpiona by miec 60fps w gierkach

Nie wiem Paniszer czy na starych plazmowych Panasach jest upłynniacz, ale z tego co pisał Gmeru to podobno ten nowy Panas się sprawdza, jednak mimo wszystko ja mu nie wierze. 

Gmeru to, Gmeru tamto - no fajny wyznacznik - najlepszy recenzet telewizorow dla graczy - chlop szuka wszedzie takich z najnizszym input lagiem, a pozniej gra w Trybie Filmu, z wlaczonym MotionFlow, by jak Kyokushi miec 60 fpsow w kazdej gierce. 

Dwu sekundowy lag, ale Drifty plynne!

no dynia xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

motion flow 600fps a screeny robi telefonem xddd skad sie biora takie cepy

Opublikowano

widze ze tam tez ma szacunek i powazanie

Opublikowano

@easye

Gmeru nie jest moim wyznacznikiem...jednak jakieś pojecie ma, na bank większe niż 95% z Was.

Opublikowano

ale to on tych shotow nie wrzucal tylko ukanio xDDDD

no ja yebie dwa konta na gameonly zalozyc by sam z soba tam pisac i przyznawac racje xDD 

tutaj tez cos takiego przewidujesz?

Opublikowano

czy telewozory ukanio maja motion flow i naped hdr?

Opublikowano

naped warp

Opublikowano

Czy tutaj jest jakaś ukryta kamera i ktoś zaraz wyskoczy z tekstem 'mamy cie'? 

Opublikowano

nie to tylko koles z gameonly

Opublikowano

@Paniszer

Ja 

http://psnprofiles.com/Sajmon85Kyo

Kumpel

http://psnprofiles.com/Ukanio81

Wspólnie znajomi na PSN.

Myślisz, że napierdalałbym na dwa konta? Nie sądzę.

No, ale na GO ciężko zrozumieć. Nawet proponowałem im imprezę ze mną i kumplem no, ale boją.

Opublikowano

ale to on tych shotow nie wrzucal tylko ukanio xDDDD

Poczytaj sobie temat - coś tam wrzucał - już nie pamiętam. Temat ogólnie kopalnia beki.

Opublikowano

on naperdala na dwa konta na psn zeby sobie samemu robic impreze xdd

Opublikowano

a w plazmach panasa jak z motion flow bo teraz zglupialem i nie wiem czy odkladac na prosiaka, tv samsunga czy skorpiona by miec 60fps w gierkach

Nie wiem Paniszer czy na starych plazmowych Panasach jest upłynniacz, ale z tego co pisał Gmeru to podobno ten nowy Panas się sprawdza, jednak mimo wszystko ja mu nie wierze. 

Gmeru to, Gmeru tamto - no fajny wyznacznik - najlepszy recenzet telewizorow dla graczy - chlop szuka wszedzie takich z najnizszym input lagiem, a pozniej gra w Trybie Filmu, z wlaczonym MotionFlow, by jak Kyokushi miec 60 fpsow w kazdej gierce. 

Dwu sekundowy lag, ale Drifty plynne!

no dynia xDDDDDD

gmeru to chyba raczej też nie gra w gierki tylko odpala je do grafiki zobacz jego gamertagi xd

Opublikowano

On je odpala dla płynności.

Opublikowano

@Paniszer

Ja 

http://psnprofiles.com/Sajmon85Kyo

Kumpel

http://psnprofiles.com/Ukanio81

Wspólnie znajomi na PSN.

Myślisz, że napierdalałbym na dwa konta? Nie sądzę.

No, ale na GO ciężko zrozumieć. Nawet proponowałem im imprezę ze mną i kumplem no, ale boją.

to dlaczego miałes na forum pe te sam avatar z real photo jak ten ukanio na GO?

i dziwnym przypadkiem macie bardzo podobne gry odpalone xd kyokushisnzoosndwo jara sie FC 4 kolega ukanio tez wielki fan, obaj platynka w orderach

serio (pipi)a przechodziles dwa razy ordera zeby miec fejczurowe konto xDDDDDDD

Opublikowano

Bo sie sam z gravatarow zaciagnal, no chlop przez przypadek podal tego samego maila - na (pipi) drazysz temat?! xd

Opublikowano

jeden rucha roboty drugi ma wyimaginowanego przyjaciela na psn i robi z nim imprezy

co te gejonly O_o

Opublikowano

Co tu się odyebuje xdddddddddddddddd

Opublikowano

jeden rucha roboty drugi ma wyimaginowanego przyjaciela na psn i robi z nim imprezy

co te gejonly O_o

trzeci mieszka z mamą i chce bić jak obrazisz gry ubisoftu, czwarty nei ma pracy i cały dzien przerabia screeny z gier na ps4 zeby ladniej wygladały xdd

a piąty mial wyimaginowanego xboxa jeszcze

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

co te gameonly XD jeden oglada ruchanie lalek drugi ma rozdwojenie jaźni, żyła złota dla psychologów

Opublikowano

@ Be

Bo on na forum mało pisał a ja mam bana od kwietnia (za niby multi konto) i oddał mi swoje hasło (jego o dziwo nie zbanowali wtedy)

Wówczas od września pisałem z jego profilu, mówiąc też później na GO o tym fakcie.

Opublikowano

:dynia:

niech ktos zatrzyma ta karuzele smiechu !

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.