Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Karwa, na vite wyszło w tym roku więcej dobrych gier niż na szrota

Idź wyliz ukanio jape

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ficuś, lista, bierz go

Ps oczywiście, że została olana, co nie znaczy, że nie ma dobrych gier, ale kłócić się z pustakiem nie ma sensu, zwłaszcza po porannej kawie

Po porannej kawie to się idzie do kibla a nie na forum wyzywać ludzi.

przecież jestem w WC (10) i sr.am na takich jak Ty :lapka:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

po co mu mam liste pisac z dobrymi gierkami na vite jak mu tylko ziarno i grafa w glowie wiec logiczne, ze poza uncharted, wipeoutem i killzonem bedzie twierdzic, ze konsola juz innych gier jemu godnych sie nie doczekala

Opublikowano

Ficuś, lista, bierz go

Ps oczywiście, że została olana, co nie znaczy, że nie ma dobrych gier, ale kłócić się z pustakiem nie ma sensu, zwłaszcza po porannej kawie

Po porannej kawie to się idzie do kibla a nie na forum wyzywać ludzi.

Powiedział koleś który pisał o 05:36 w CW :dynia:

Opublikowano

To i pewnie nie srasz dlatego masz tak nayebane w glowie :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Trzeba dodac ten filtr w tlo CW to moze ucieknie w poplochu:

mytextures-18.jpg

Opublikowano

ej, zrobilem taki ladny logiczny i sensowny pociesk a nikt n izwrocil nawet uwagi :frog: 

Opublikowano

japa atencjuszu

Opublikowano

jeszcze mojego avatara podwedzil i jawnie gardzi i obraza przez to najlepsza konsole przenosna ever, ktorej pewnie nawet w rece nie mial

Kupiłem na premierę. Uwaga z ?...... Uncharted.

Giere skończyłem 3 razy i od tamtego czasu konsola leży bo aż tak przez $ony jest doceniona i za(pipi)ista   :reggie:   :angry2:

Jak to możliwe, że psnprofiles mówi, że nie masz żadnej gry na Vitę?

Opublikowano

Ukoi ma.

Opublikowano

Coz obiektywnie rzecz biorac to photomode rzeczywiscie wyostrza obraz. Jednak czepiac sie tego gry ktora zostala ogloszona mesjaszem, najladniejsza gra generacji( min przez Forbsea), gry ktora ma (pipi)e skaly osuwajace sie ze zbocza, ktore boty moga podziwiac jak sobie na spacer na holde wegla za blokiem pojda, i tysiac innych bajerow. Nie zapominajac o tym, ze to kur.wa NAUGTY MUTHERFUCING DOGS stworzylo to cudo, to tak macie nieco racji

Opublikowano

Vita się kurzy, 3DS dawno sprzedałem, za to iPad jako konsola do gier jest doskonały. Mnóstwo point'n'clicków, gry od Telltale, strategie, rpgi, jrpgi. Plus setki innych. Kotory, Baldury, Finale, Broken Swordy, Hearthstone... A to wszystko w cenach 1-5 dolarów za gierkę, albo nawet mniej. Że o pozostałych pozytywach nie wspomnę. Do przenośnego grania tylko iPad.

Opublikowano

Boze tylko nie zaczynajmy z tabletami

Co tu sie to ja nie wiem...

Edytowane przez okens

Opublikowano

granie bez fizycznych przyciskow jest dla ulungow

Opublikowano

To i pewnie nie srasz dlatego masz tak nayebane w glowie :reggie:

g0379.png

Opublikowano

Vita się kurzy, 3DS dawno sprzedałem, za to iPad jako konsola do gier jest doskonały. Mnóstwo point'n'clicków, gry od Telltale, strategie, rpgi, jrpgi. Plus setki innych. Kotory, Baldury, Finale, Broken Swordy, Hearthstone... A to wszystko w cenach 1-5 dolarów za gierkę, albo nawet mniej. Że o pozostałych pozytywach nie wspomnę. Do przenośnego grania tylko iPad.

a coś fajnego i dedykowanego ipadowi? no ku,rwa nie sądze

Opublikowano

jeszcze mojego avatara podwedzil i jawnie gardzi i obraza przez to najlepsza konsole przenosna ever, ktorej pewnie nawet w rece nie mial

Kupiłem na premierę. Uwaga z ?...... Uncharted.

Giere skończyłem 3 razy i od tamtego czasu konsola leży bo aż tak przez $ony jest doceniona i za(pipi)ista   :reggie:   :angry2:

Jak to możliwe, że psnprofiles mówi, że nie masz żadnej gry na Vitę?

Nie podłączyłem jej jeszcze do netu :reggie:​ 

Coz obiektywnie rzecz biorac to photomode rzeczywiscie wyostrza obraz. Jednak czepiac sie tego gry ktora zostala ogloszona mesjaszem, najladniejsza gra generacji( min przez Forbsea), gry ktora ma (pipi)e skaly osuwajace sie ze zbocza, ktore boty moga podziwiac jak sobie na spacer na holde wegla za blokiem pojda, i tysiac innych bajerow. Nie zapominajac o tym, ze to kur.wa NAUGTY MUTHERFUCING DOGS stworzylo to cudo, to tak macie nieco racji

Jakim znów mesjaszem?

TLOU owszem kapitalna giera, ale U4? Gra 8/10 bez spustów, wyraźnie gorsza od U2.

Wizualnie jest dużo zdolniejszych studiów devo min. Guerilla Games, Sony Santa Monica, Kojima i jego załoga, Crytek.... ba mało tego, myślę, że z odpowiednią załogą znajomy z GO Madman jest w stanie zrobić lepszą grafe.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Kupić życię na premierę i nie korzystać z ps+, co za ulung

Opublikowano

Wracajac do naszej malej wojny, zaczynam wierzyc w to, ze jednak klapy maja prze(pipi)ane, nie maja gier i sa w tyle. Pozwolilem sobie zrobic maly diagram podsumowujacy cala sytuacje boskiego XBOXA ONE

B7fkq_G.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.