Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Bluber sprzedaje ps4 i gierki. Sytuacja jest poważna. :(

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jakbyś był tak mielony w tlou przez pawciokratosa to też byś sprzedał :obama:

Opublikowano

Sprzedaje konsole kiedy wkońcu zaczyna coś na nią wychodzić? Chyba potrzebuje kasy.

Opublikowano

A może kupuje prosiaka? :obama: 

Opublikowano

Bankowo kupuje prosiaka xd

Opublikowano

W tym roku sony godnie zamknie rok rozliczeniowy zrzucajac tlg na koniec roku.

A u xbąka co? Granie w girsy o ktorych juz nikt nie pamieta tak jak o quantum breaku?

Druga sprawa jest to, ze jak sony nie zapowie lineupu na nowy rok w grudniu to nintendo przejmie branże w marcu ze swoimi megatonami, do tego, przenośno-kanapowymi

:obama:

Opublikowano

fxw9r8.png

Weź ofi napisz jeszcze raz kto i o jakiej grze już nie pamięta, bo się chyba trochę pogubiłem  :reggie:

Opublikowano

Ladowarka do pada wyzej niz jedyny kraszer na koniec roku - ps4 w pigulce.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sprzedaje konsole kiedy wkońcu zaczyna coś na nią wychodzić? Chyba potrzebuje kasy.

Kiedy coś wychodzi?

Opublikowano

Kiedy coś wychodzi?

This #PS4 game is the sexiest looking game I've ever seen! yes more so than Uncharted 4.

Ja bym sie jeszcze zastanowil blubi.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A u xbąka co? Granie w girsy o ktorych juz nikt nie pamieta tak jak o quantum breaku?

Ty, ekspert 

opowiedz mi coś jeszcze, znawco xD

ale nie porównuj g.wna do twarożku

:reggie:

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Pro liga na konsolach.

11018035.gif

Opublikowano

Ja prawilnie przypominam bo dzisiaj jeszcze nikt tego nie zrobił. Kupiłem ffxv na xbox one i jutro zdam relacje po pracy z tego gówna rozmazanego w 720 p.  Mogłem kupić prosiaka dla tej gry jak niektórzy na forum , mogłem odkurzacz zwany ps4 podłączyć do prądu.  Tyle lepszych sposobów na zagranie w najlepszego jrpg tego roku (podobno ale nawet jeśli to jak to smutno brzmi -dark souls to nie jrpg)  ale wolę moją kochaną konsole. Fakt zakup po pijaku ale będę twardy i grę przejdę. Chyba że mnie znudzi. Najładniejszą grą tamtego roku obok wiedźmina było dla mnie xenoblade x a to też za ostre nie było :D

Opublikowano

Czy ktoś mógłby powiedzieć organizatorom MLG, że to komicznie wygląda, gdy zapowiadają drużynę jak na walce bokserskiej, a z za kurtyny wychodzą nołlajfy prosto z piwnicy :P

Opublikowano

Proszem Pana, ale multiplatforme kupić na One ? 

czy jesteś HD Ready ? 

Opublikowano

Proszem Pana, ale multiplatforme kupić na One ? 

czy jesteś HD Ready ? 

Mam nadzieję że tak bo gmeru nic nie mówił że mój tv jest hd ready tu zdjęcie z recenzji akurat mojego tv . Kurcze na kartonie nie ma hd ready

maxresdefault.jpg

Opublikowano

a matryca sie jeszcze trzyma ramki, czy pomalu zaczyna opadac w kierunku podlogi ?

Opublikowano

istnieje coś takiego jak HDR zamknięte w 37' calowym tv? bo do pokoju gdzie pójdzie będzie trzeba gapić się w niego z mniej niż 2 metrów, a i gry 640/720p byłoby miło na nim wciąż ogarnąć 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

do mniej niz 2 metry to spokojnie mozesz kupic 46-55.

Opublikowano

Response time... 25ms. :bizon:

Opublikowano

:notsure: tylko poważne odpowiedzi

edit: na wypadek gdyby to jednak była poważna odp. izi, miałem okazję grać w w 720p na 55' z 2 metrów i myślałem że się porzygam. te tiwiki oglądane do 2.5 metrów nadają się tylko do 1080p i więcej

Edytowane przez nobody

Opublikowano

jak gram na pufie to mam maks 1,70-80 do 46 calowego telewizora. Spokojnie moglby miec z 50.

Przy wymianie pewnie bede gral juz na kanapie/narozniku, bo mniej niz 55 cali nie wezme...

Edytowane przez easye

Opublikowano

odpalałeś na nim coś w 720p i mniej? czekaj u mnie to będzie chyba max 1,5 m :pawel:

Opublikowano

Kiedy coś wychodzi?

No przecież za chwilę TLG, a potem na początku roku same niszczatory gamingu. Nie mów, że nie zagrasz w nioha? Wiem, że zagrasz na prosiaku. :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.