Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

"wyciągnąłem ps4 z szafy, ale głośno chodzi, nie robie nic z tym niech tak działa"

no i to konsola po co ją tunningować. Ma działać a jak nie działa to nie używam :)  Konsole od zawsze miały być pudełkami zamkniętymi w których nic nie grzebiemy. Ma to byc konstrukcja w miarę bezawaryjna. Podłączamy do tv,  wkładamy płyte i gramy ....  No tak było kiedyś 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

open worldy wg japonczykow czyli wporzo gameplay w pustym swiecie bez dobrej narracji fabuly i milionem identycznych sidequestow:

mgs5 - check

ff xv - check

zelda - niebawem

dyskutujmy

Opublikowano

nom

Opublikowano

A zachodnie sandboxy? Batman, Mad max, mordor, mafia, asasyny kur.wa przecież to wszystko jedno scierwo z tymi samymi debilnymi zadaniami bez spoko gameplayu.

Opublikowano

te japonskie guwna to nie sandboxy, to japonskie guwna z duza otwarta mapa a to roznica

Opublikowano

A zachodnie sandboxy? Batman, Mad max, mordor, mafia, asasyny kur.wa przecież to wszystko jedno scierwo z tymi samymi debilnymi zadaniami bez spoko gameplayu.

Proszę mi Assasynów nie obrażać. Piękne gry. Wspaniale się w to gra. Nic tak nie odstresowuje jak wspinaczka na kościół albo wieże i spojrzenie na otaczający nas świat (tzw synchronizacja) . 

Opublikowano

Gdzie w Batmanie były same debilne zadania? Akurat w żadnym z Batmanów się nie nudziłem i z przyjemnością robiłem wszystko.

Opublikowano

Nowy Deus Ex (wiem, że nie piaskownica) to też guwno z jednym na całą grę ciekawym zadaniem pobocznym...

Jedynie Wiesław się wybił, ale w Cyberpunk będą musieli postarać się bardziej by nie zjeść własnego ogona...

Opublikowano

Gdzie w Batmanie były same debilne zadania? Akurat w żadnym z Batmanów się nie nudziłem i z przyjemnością robiłem wszystko.

Origins i arkham knight też ? :D

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

City mi się też bardzo podobało no ale fakt że asylum najlepsze . Ten moment jak jokera prowadzą i batman obok. Jak Croc się pojawia. Nie no ta gra na premierę to był niszczator. Jedyne co miała s(pipi)one to zakończenie ....

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Mendrek > kermit

Opublikowano

AC > AA.

Opublikowano

Akurat Batman tozpierdala te sandboxy na plus, lyknalem trzy części(asylum, city, Knight) i zero przesytu natomiast przy takim asassynie ledwo Black flag skończyłem i nigdy więcej.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Ostatnio patrzylem jak kumpel gra w AC: Syndicate i omalo co sie nie porzygalem.

Opublikowano

Wstyd mówić ale też kiedyś kupiłem syndicate skuszony klimatem przemysłowego londynu i po włączeniu przypomniałem sobie ze to ac i puscilem pawia. Następnego dnia już płyta wylądowała u zyda. Najgorsza seria, tfu!

Opublikowano

Arkham Knight i rozwalanie czolgiem czołgów, jakieś wyzwalanie kawalka dzielnicy, łazenie i skanownie, bicie typkow no dramat to był. Tylko Arkham Asylum.

Opublikowano

Zjedz kotleta i przestań gwiazdorzyć.

Opublikowano

pysznie sie czyta jak bluber na potrzeby plusow hejtuje te wszystkie gierki, ktore i tak ogrywa w okolicach premier z jezorem na wierzchu

Opublikowano

pysznie sie czyta jak bluber na potrzeby plusow hejtuje te wszystkie gierki, ktore i tak ogrywa w okolicach premier z jezorem na wierzchu

Pysznie się czyta jak dupa boli, że kogoś stać grę na premierę za pełną cenę a nie stalkowanie jakichś guwniaków żeby sępić gre, która hejtowało się przez ostanie dwa miesiące.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.