Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no fanboje soulsow najgorsi, pisalem juz

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zgadza się tym bardziej, że wychodzi gra która obala ich największą teorię i głupie tłumaczenie czemu nie ma dekapitacji... jak widać jak się chce to można Nioh to dowód który mówi sam za siebie, no ale symulator rycerza xD

Opublikowano

Ja tam uwielbiam Soulsy i pykam w te gierki od Demon Souls ale fakt, fanboje-retardzi tej serii są jednymi z najgorszych.

Opublikowano

Może coś nowego w for honor wymyślą bo wygląda to inaczej od reszty ale czy to będzie dobre to wyjdzie w praniu.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

wow ficzer xD wchodzisz do menu wybierasz olej a potem walka to unik cios unik cios i quen 

W Krew i Wino to był spam ulepszonym aard. Na gogu pokazuje mi 190h spędzonych z tą grą. Już chyba nigdy do niej nie wrócę. Zostały mi tylko beczki na Skellige.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

for honor pokaze jak powinny wygladac soulsy, niech from sie od nich uczy

Opublikowano

Może coś nowego w for honor wymyślą bo wygląda to inaczej od reszty ale czy to będzie dobre to wyjdzie w praniu.

Patrzeć na ten system walki nie mogę a co dopiero grać.

Co do Soulsów to fakt odcinanie części ciała przydałoby się.

Opublikowano

Każdy wie, że soulsy fajne i bloodborne to goty 2015 ale zrobiło się niefajna zbiorowa masturbacja z soulsami w tle.

Opublikowano

Fanki soulsów, gierek rockstar, wiedzmina i metroid prime do zaorania.

Opublikowano

Metroid Prime?

Aaaa, pamiętam jak na Ciebie najechali w temacie. xD

Opublikowano

System walki w wieśku to jeden wielki stolec, tak samo responsywność postaci gorsza niż gówniaka z tlg. Całe szczęście gra miała inne zalety. 

Opublikowano

Może nie grałem dużo w japońskie gry ale w tych co grałem to postacie zazwyczaj poruszały się jak piórko a w produkcjach z zachodu zazwyczaj jakieś ociężałe postacie.

Opublikowano

piorko w tlg jest chyba z zelbetu

Opublikowano

To się nazywa realizm. :kaz: 

Opublikowano

Co tu sie od(pipi)alo dzisiaj :/

Wiedzmina beda obrazac, anty-polaki obesrane

Opublikowano

żydo-komuniści chcą Polskę zniszczyć od środka!

Opublikowano

Może nie grałem dużo w japońskie gry ale w tych co grałem to postacie zazwyczaj poruszały się jak piórko a w produkcjach z zachodu zazwyczaj jakieś ociężałe postacie.

Taa szczególnie w W3 hehe. Czuć jakby postać miała ze 30kg i kołek w (pipi)e.

W ogóle całe sterowanie w tej grze to porażka a szybka jazda płotką to wpisz wymaluj gwałtowne skręty jak kiedyś np. w Hugo na Polsacie.

Opublikowano

Gra roku, w którą GRANIE to mordęga. No ale niestety to co raz częstsze w tej branży.

Opublikowano

Od zawsze tylko kolor niebieski. Zostawilem Ci miejsce po tej stronie mocy wiec wiesz co robic. :ogor:

Same chorągiewki na tym forum. Idzie się porzygać :bad:

jeszcze tylko kilka tygodni do nioha

Jedna gra (Ni-oH) nie sprawi, że moje serce zmieni kolor z zielonego na niebieski.

ny9y4x.gif

Opublikowano

Kukunamuniu jest w obozie '(pipi)ac wiedzmina', tzn ze mozna ten oboz spokojnie olac :obama:

Opublikowano

Normalnie mam wy(pipi)ane na ten temat, i nikt mnie tu nie zna ale granie obecnie w wiedźmina 3 to sama radość, alternatywne poruszanie się wyeliminowało kija w (pipi)e Geralta, płotka też nie stwarza większych problemów. 

A tera coś for lulz

1483473556125.jpg

Opublikowano

Pecetowe płacze hyhy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.