Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

To kupiona na premierę Yakuza 0 nie może poczekać aż skończę Yakuze 5 ? Jakieś wyścigi urządzacie kto pierwszy skończy ?

NIE MOZE

Gramy na premiere i robimy wszyscy party, capisci? :cool:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

granie w singleplayerową gierkę na party xddd

zabijcie się błagam

Opublikowano

Też z tego kwicze zawsze XDDDDDDD

Opublikowano

nie bedziesz mi mowic jak mam zyc

@Pawcio

A mam przypomniec kto non stop siedzial jak w Bloodborne'a gral? :cool:

Opublikowano

i co gracie w TLG a barman wam rozkminia kurs dolara po 3,0?

Opublikowano

i co gracie w TLG a barman wam rozkminia kurs dolara po 3,0?

>tlg

>granie

wybierz jedno

Opublikowano

Ja odpadam z party bo za dużo spoilerów tam lata. Yakuza to historia którą wole poznawać w samotności :D  Dodatkowo yakuze 5 tak jak we wcześniejsze części będę przechodził dla fabuły. Poboczne tak jak w gta czy innych grach z otwartym światem nie za bardzo mnie interesują. Już wystarczająco dużo fotek porobiłem komórką w yakuza 3 i 4. Myślę że sama fabuła to 45 -50 h a to mi styknie :)

Opublikowano

Jak grałem po raz pierwszy w grę bloodborne nigdy nie było mnie na party, pozdro warjacie

Opublikowano

Fanek i yeti beda niepocieszeni :smutas:

Opublikowano

Chciałbym być z banzajem kiedyś w party, mój bohater :kiss:

Opublikowano

Liczylem ze do tego 1080p to dobija chociaz.

Opublikowano

słodziaki <3

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Nie no już tych pedałów dawać na CW to czysta abstrakcja, ostatnio na topie te homosie są, wziąć ich do wojska czy do łopaty to bym im chyba kulasy połamali XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Bonzaj bardzo pozytywny konsolowy świr. :ogor: 

Opublikowano

No jak taka Zelda, która chyba aż tak wymagającym graficznie tytułem nie jest (cholera też wie jak duży ten świat) będzie latała tylko przez 3 godziny bez docka i to w kartoflanej wersji to troszkę lipka, ale do przewidzenia. Brak multiplatformów też nie dziwi, "duże" studia teraz walą niezły PR jak to znicz może zmienić rynek konsolek ale sami łapki nie wyciągną, dopóki się nie okaże jak to będzie żyło. Kitajec i tak kupi dla mario czy innego pokemona, a nie dla sztosa z zachodu. Brak jakichś fajnych pierdółek może oprócz tych padów, ale te ceny to masakra. Ja myślałem, że już elit kontroler dla hc graczy w halo za 600 zeta to beka totalna.

Kupiłby dla tego karta czy smasha... a nie, tego nie zapowiedzieli, no to dla tej zeldy i czegoś tam, ale nie panie za takie ceny.

może doczeka się pośmiertnego renesansu jak vita.

Opublikowano

Bonzaj bardzo pozytywny konsolowy świr. :ogor:

Zapoznajcie mnie z nim, od dawna intryguje mnie jego postawa na forum - bardzo frywolna, czupurna dusza, ale jak trzeba to potrafi wyzwolić w innych dyscyplinę i zasiać ziarno niepewności. Jest taki męski

Opublikowano

Już starczy tej beki XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Juz chyba wiem kim jestes :>

Musze tylko do admina z sasiedniego forum uderzyc zeby sie upewnic :notsure:

Opublikowano

xd dawaj dawaj

Opublikowano

Nie sądzę, byście mnie znali, a przynajmniej większość z was. Poza tym ten no, Fanek, Ficuś czy tam Figuś (sorry, nadal mi się mylicie) wie wszystko o moich profilach konsolowych, ale jest światłym człowiekiem i uszanował moją prywatność.

Dziwie się, że nie ma użytkownika o nicku Bicuś jeszcze, na spartakusie by było ,,ładne masz bicusie''. Nick jest niezarejestrowany jako własność intelektualna, ktoś może śmiało skorzystać z mego subgeniuszu

Edytowane przez musoil

Opublikowano

i ten męski glos bansaja ruchałbym <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.