Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

dawaj akurat zaraz kawe pije

a o skasowanym projekcie obsidianu cos macie?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przeczytałem ostatnie strony i niezła bieda z tego tematu

Jakiś Pawcio w każdym poście lamentuje na mój temat, kiedy ja nawet nie mam pojęcia kim on jest, jakiś nowy?

Ficuś dalej pozostaje żałosnym graczem, a jak słyszałem jakie bzdury pisze w tematach Nintendo, to nawet nie będę wchodził w tamte rejony

bluber dalej bezpłciowy jednolinijkowiec, szkoda

bez kitu ten temat miał sens w 2013 roku kiedy Sony wszystkich zaskoczyło, a boty miały nadzieję, że Xbox zaraz zregeneruje siły i uderzy dwoma sierpowymi

To po wala sie tutaj produkujesz jak tacy wszyscy choojowi? A Pawcio to jest dziecko forumka potomek Kalafiora.

Opublikowano

Gierka Obsidianu podobno była na Kinecta więc Mattrick miał głowę na karku żeby to skasować. Wiedział co będzie dobre dla graczy, nie jak ten chuy Spencer.

Opublikowano

Lol, gatunek crpg, który umierał i dzięki takim studiom, a także kickstarterowi co udało im się uratować to teraz nagle gadanie o żerującej nostalgii? Żadne poważne korpo nie chciało robić tego gatunku już. Yebać graczy.

No umierał i co z tego? Mi tam szkoda nie było - gameplayowo ciężko tu rewolucyjne innowacje, a jak chcę poczytać to mam od tego dobrą książkę. Także ten.  :Coolface:

Żeby nie było - grałem w Pillarsy, Wasteland i Tyranny. Nie "pykło"  w żadnym przypadku :|

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Figaro dlaczego sprzedałeś WiiU?

Opublikowano

a o skasowanym projekcie obsidianu cos macie?

MS najzwyczajniej w swiecie nie chcial ladowac w to kasy i zwinal gierke. Tworca sie wypowiadal ze nikt nawet sie nie zajaknal w MS w obronie projektu.

Edit - gwoli uczciwosci, to nie pierwszy raz jak zerwano wspolprace z obsidianem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ta stuleja co mu dziewczyna kupuje konsole

Opublikowano

jakis random co sprzedal wii u zeby lasce sie przypodobac xddd ale przegryw

Opublikowano

Expert, no siema, powiem Ci coś, wiesz w czym tkwi Twój ból? że żyjesz grę na 7 z przed 3 lat, co roku porównujesz ją do nowej odsłony Forzy, których wyszło już 4 a Ty dalej swoje DRIVECLUB, co pokazuje tylko jedno, biednie wypada to Twoje PS4 przy ONE.

Bot co roku może pogadać o czymś nowym, A Ty jak ta zdarta płyta, jak Yeti w koło macieju to samo...niech już wyjdzie wam to obesrane Gran Turismo, bo na temat DC każdy już dawno wyłożył jaja...także daruj sobie te swoje wypociny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ta stuleja co mu dziewczyna kupuje konsole

:Coolface:  bym coś napisał chamskiego ale bym za to poleciał

Opublikowano

Lol, gatunek crpg, który umierał i dzięki takim studiom, a także kickstarterowi co udało im się uratować to teraz nagle gadanie o żerującej nostalgii? Żadne poważne korpo nie chciało robić tego gatunku już. Yebać graczy.

No umierał i co z tego? Mi tam szkoda nie było - gameplayowo ciężko tu rewolucyjne innowacje, a jak chcę poczytać to mam od tego dobrą książkę. Także ten.  :Coolface:

Żeby nie było - grałem w Pillarsy, Wasteland i Tyranny. Nie "pykło"  w żadnym przypadku :|

Dlatego nie kumam takiego gadania z zasady i to jest zwykła złośliwość skoro Ci ten gatunek nie pyknął, to po co w takim razie grałeś? Także oszczędź tego typu bzdury, bo gry w najzwyczajnym świecie odniosły sukces i ludzie tego pragnęli, tego gatunku, a powód i dowód tego wdzięczności był kickstarter.

Opublikowano

przyganiał kocioł garnkowi :gayos:

Opublikowano

przyganiał kocioł garnkowi :gayos:

nie wiem o czym mowisz

Opublikowano

ześ sam najwiekzy przegryw na tym forum a teraz co myslisz, że sie podepniesz pod hejt na figaro? ci,pko atecyjna

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Szanuję starą szkołę Baldursy i inne ale też już jak na dzisiejsze standardy to chyba jedynie starych graczy którzy z utęsknieniem patrzą w czasy przeszłe torment i ten gameplay może zainteresować. Gra nie jest warta 200 zł a historię o tym jak bardzo nasze wybory wpływają na fabułę gry już słyszałem tysiące razy i zapewne skończy się jak zwykle, a temat, że maczają w tym tytule palce ludzie odpowiedzialni za tytuły crpg z gier z lat 1998-2004 też był jest stary jak świat, to samo mówili o Mafii III, że w hangarze 13 pracują ludzie odpowiedzialni za poprzednie części a wyszło takie kupsko, że dupa boli. Jak cena będzie jak za indyka czyli około 6 dyszek pewnie zakupie dla fabuły.

Opublikowano

Yakuza 0 ograna, aktualnie zaczety Nioh deluxe edition, a juz dzis zamowiony Nier w steelbooku :banderas:

Co za wysyp perelek do wsparcia.

A na koniec Personka 5 i koniec w tym roku z premierowymi zakupami.

Gravity Rush 2 kupujesz ?

Opublikowano

Expert, no siema, powiem Ci coś, wiesz w czym tkwi Twój ból? że żyjesz grę na 7 z przed 3 lat, co roku porównujesz ją do nowej odsłony Forzy, których wyszło już 4 a Ty dalej swoje DRIVECLUB, co pokazuje tylko jedno, biednie wypada to Twoje PS4 przy ONE.

Bot co roku może pogadać o czymś nowym, A Ty jak ta zdarta płyta, jak Yeti w koło macieju to samo...niech już wyjdzie wam to obesrane Gran Turismo, bo na temat DC każdy już dawno wyłożył jaja...także daruj sobie te swoje wypociny.

No siema, temat DC uważam za zamknięty, nie ma nic do dodania, wbiłem platynę, do gry juz raczej bez motywacji ze strony rywalizacji z kimś innym nie wrócę.

Swoje zdanie na jej temat mam, w DC potrzebowałam tygodnia żeby wygrać Vite bo tak ważny jest skill w pokonywaniu zakrętów, na targach WGW potrzebowałem 2 godzin mierzenia się z nerdami by ustalić czas targów i wygrać konsole.

FH3 jest świetna, odprężająca gra ale nie ma w niej rywalizacji.

Zakonczmy wiec proszę temat porównywania do Forzy i powrotu do DC, więcej o nim pisać nie będę.

Zreszta i tak gracze lubiący wyścigówki są wyjątkowo rozpieszczani na tej generacji a już niedługo Dirt 4, PCars 2, czy GTSport.

Nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Szanuję starą szkołę Baldursy i inne ale też już jak na dzisiejsze standardy to chyba jedynie starych graczy

E tam, moze byc fantastyczny refresher od mainstreamu, no ale nie za pelna cene.

Opublikowano

Szanuję starą szkołę Baldursy i inne ale też już jak na dzisiejsze standardy to chyba jedynie starych graczy którzy z utęsknieniem patrzą w czasy przeszłe torment i ten gameplay może zainteresować. Gra nie jest warta 200 zł a historię o tym jak bardzo nasze wybory wpływają na fabułę gry już słyszałem tysiące razy i zapewne skończy się jak zwykle, a temat, że maczają w tym tytule palce ludzie odpowiedzialni za tytuły crpg z gier z lat 1998-2004 też był jest stary jak świat, to samo mówili o Mafii III, że w hangarze 13 pracują ludzie odpowiedzialni za poprzednie części a wyszło takie kupsko, że dupa boli. Jak cena będzie jak za indyka czyli około 6 dyszek pewnie zakupie dla fabuły.

Gra z dobrą wielowątkową historią którą można przejśc bez zabijania jest zła i warta max 60 zł jak za indyka

Yakuza zero z mechaniką i oprawą pamiętającą początki ps3 i last guardian który mechaniką pasuje do ps2 to gry warte 200 zł . 

Jeszcze pewnie ci sami ludzie kupili no man sky za 250 zł 

P.S. Yakuza zero to sztos nad sztosy ja tylko pokazuje sposób myslenia niektórych

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Yakuza 0 ograna, aktualnie zaczety Nioh deluxe edition, a juz dzis zamowiony Nier w steelbooku :banderas:

Co za wysyp perelek do wsparcia.

A na koniec Personka 5 i koniec w tym roku z premierowymi zakupami.

Gravity Rush 2 kupujesz ?

Bardzo srednio mi sie podoba gameplay, a to jest dla mnie najwazniejsze. Kiedys sie ogra uzywke.

Opublikowano

Figaro dlaczego sprzedałeś WiiU?

Ludzie zazwyczaj sprzedają coś w celu uzyskania danej sumy pieniędzy,

Opublikowano

albo im stara każe

<blancik>

Opublikowano

@blant: tam jest morze tekstu,trzeba czytać i podejmować jakieś decyzje.I to nie takie prostackie w stylu pseud-rpg od Bioware.Do tego 2d z izometrycznym rzutem. Nie dziw się,że nie wszystkim się to spodoba w czasach,gdzie większość pompuje kasę w wodotryski graficzne. Raz oglądałem jakieś trailery z Tormenta i komentarzy z płaczem podobnym do tego od simonldz było sporo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.