Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Figuś jakie try hardy, najpierw gify przestały błyszczeć, teraz wypowiedz, które starają się coś ugrać leć nie dają rady, wypaliłeś się chłopie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Moim zdaniem gość jest na fali

Opublikowano

Latem wychodzi Yasztos Kiwami

Poza tym to triggered XD

Yakuza? Ah to ta gra dla 13letnich stulejarzy. :kaz: 

Opublikowano

Latem wychodzi Yasztos Kiwami

Poza tym to triggered XD

Yakuza? Ah to ta gra dla 13letnich stulejarzy. :kaz:

O Ty Qurwo, nic Ci więcej nie pożyczę  :rayos:

Ai Uehara ma fajne portfolio aktorskie :dynia: poletzam :pawel:

Opublikowano

Zara Horizon I Nier Automata, następnie Persona 5, potem Prey w najlepszej konsolowej jakości, na lato Yakuza Kiwi i Crash Trylogi, pewnie jeszcze zalapie się Remaster Wipeouta I nowa gra Housemarque :fsg: To wszystko przeplatane beka z Xboxa, prezentacja Skorpiona i gamepleyami z alfy piratów :dynia:

Piękne jest życie klapa :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sutek widzę że resztki xboxowego bezguścia jeszcze utrzymują się w twoim mózgu :kaz:

Opublikowano

dzisiaj w console wars: "forza jest ch,ujowa i łatwa bo nie umiem sobie wyłączyć asyst i podnieść poziomu trudności, wybieram też bardziej arcade'owe wydanie i narzekam, że jest arcade'owe"

dobrze się dzień zaczyna, nie spuszczajcie z tempa

Opublikowano

Sutek widzę że resztki xboxowego bezguścia jeszcze utrzymują się w twoim mózgu :kaz:

to jest czysta brudna prawda :problem: 

Opublikowano

za chwile halo wars 2, potem w sobote alpha sea of thieves 0.11 nastepnie niesamowita konferencja a na koniec roku 4k i crackdown 3.

to bedzie piekny zielony rok

Opublikowano

Zara Horizon I Nier Automata, następnie Persona 5, potem Prey w najlepszej konsolowej jakości, na lato Yakuza Kiwi i Crash Trylogi, pewnie jeszcze zalapie się Remaster Wipeouta I nowa gra Housemarque :fsg: To wszystko przeplatane beka z Xboxa, prezentacja Skorpiona i gamepleyami z alfy piratów :dynia:

Piękne jest życie klapa :banderas:

Może i życie klapa jest piękne za to chorągiewki żałosne. :daddy:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chyba lepiej byc chorągiewką i pójść tam gdzie sa gierki i bardzo dobrze sie bawić, niz nadal siedzieć po uszy w gównie i oszukiwać sie ze to Wedel.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

I przy tym być hipokrytą? 

Ja zawsze jestem tam gdzie są dobre gry, ale, żeby zaraz tak wielbić konkurencję? bo po trzech latach wreszcie wyszły jakieś gry? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To nie chorągiewa tylko zbłądzona owca przy odnalezionym źródle życia, nie to co Casual Experience w stanie eutanazji, bo na horyzoncie nowa konsola.

Opublikowano

lepiej grac w halo wars 2 ale pozostac z honorem w oczach soula

Opublikowano

Lepiej grać we wszystko na wszystkim, a nie popadać ze skrajności w skrajność.

Opublikowano

Grać w RTS-a na padzie to trochę jak uprawianie sexu z nałożoną prezerwatywą, niby jest wszystko jak być powinno ale nie ma w tym żadnej radości.

Opublikowano

Jeżeli jest dobrze zrobione to czemu nie? to samo jest ze strzelankami i wyścigami.

Opublikowano

Lepiej grać we wszystko na wszystkim, a nie popadać ze skrajności w skrajność.

2017 niektorzy nadal nie czaja tego tematu

Opublikowano

Trochę szkoda że nie ogram tego wszystkiego na xboxie pod postacią Halo Wars 2 i piratów 0.11.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Trudno mi coś więcej napisać, bo nie grałem w HW2 na padzie, ale oglądając gameplaye nie wygląda to sprawnie, pamiętam jak się śmiali z Diablo 3 na konsolach a jak dla mnie sterowanie na padzie wyszło lepiej niż na PC.

Opublikowano

Skonczcie lepiej z tymi gierkami. Wyjdzcie na dwor, za cyca zlapcie. Ja wam dobrze radze.

Opublikowano

Jakbym miał ciągle PS3 to bym nie wyszedl na dwór ale się powiesił.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Skonczcie lepiej z tymi gierkami. Wyjdzcie na dwor, za cyca zlapcie. Ja wam dobrze radze.

za to grozi ban kolego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.