Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Sunset? jak to jest, że ta sama firma zrobiła jakieś kolorowe infantylne gunwo dla dzieci na xo a dla sony robi za(pipi)istego spidermana? Playground też już ucieka od ms i robi własną grę? Epic game też s(pipi)iło z tej tonącej łajby.

Edytowane przez simonldz

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Szymon o czym Ty (pipi)isz? 

Opublikowano

Czemu epic game nie robił gears of war 4? playground robi nową gierkę sandboxa który już nie będzie tylko na xo. Już nawet developrzy mają dosyć ms.

Opublikowano

Widzę, że Yeti dalej gra w średnią zamiast w gry, ej Yeti wiesz, że jest masa gier, które mają gorszą średnią od U4 a gameplayowo wciągają  ją nosem?

Bo kto tak powiedział, dresiarz z Radomia?

Opublikowano

czyli xboxowi wierni zostali jeszcze coalition i 343 industries :fsg: forzahalogerasy? teraz to juz tylko halogearsy 

Opublikowano

Ogólnie zauważyłem, że klapów bardziej boli line up gier na ONE niż botów...

Tak, boli, ale brzuch ze śmiechu.

Opublikowano

Czy to gearsy? Już raczej takie ułomne gearsy bo to tak jakby uncharted zrobiło inne studio od naughty dog.

Opublikowano

Widzę, że Yeti dalej gra w średnią zamiast w gry, ej Yeti wiesz, że jest masa gier, które mają gorszą średnią od U4 a gameplayowo wciągają  ją nosem?

Ludzie, fani PS4 tacy jak Zetta, Wett, Bansai? dla nich taka Yakuza taki Nioh wciąga dupą to Twoje obesrane U4 ze średnią 90+  czaisz typie? czy mam Ci to narysować? :pawel:  

Opublikowano

Czy to gearsy? Już raczej takie ułomne gearsy bo to tak jakby uncharted zrobiło inne studio od naughty dog.

szymek pokaż swoj gamercard skoro tak mocno ogrywasz te gierki na xo

Opublikowano

czyli xboxowi wierni zostali jeszcze coalition i 343 industries :fsg: forzahalogerasy? teraz to juz tylko halogearsy

a turn10 to co

Opublikowano

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound, tyle dobra growego

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound, tyle dobra

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound, tyle

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy

Xbox - Nic, tylko Halo

Xbox - Nic, tylko

Xbox - Nic

Xbox

Opublikowano

Ludzie, fani PS4 tacy jak Zetta, Wett, Bansai? dla nich taka Yakuza taki Nioh wciąga dupą to Twoje obesrane U4 ze średnią 90+  czaisz typie? czy mam Ci to narysować? :pawel:  

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

A nimby kto to ten zetta, czy bansai? Jakieś wyrocznie growe z jednym słusznym gustem? Odstaw te narkotyki typie.

Opublikowano

ok czyli nastepne Uncharted  juz na starcie jes tulomne bo nie zrobi go ND?

Opublikowano

Zetta czy Bansai zdecydowanie lepsze klapy niz Yeti.

chociaz w gierki graja

Opublikowano

Zdecydowanie, zazdroszczę, też chciałbym mieć znów 15 lat i całą dobę na gry.

Opublikowano

jak nie masz czasu na gry to xbox bedzie konsola dla ciebie

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

A nimby kto to ten zetta, czy bansai? Jakieś wyrocznie growe z jednym słusznym gustem? Odstaw te narkotyki typie.

Podałem przykłady z tego forum, normalnych graczy, rozumiem, że wet_willy to już niby ktoś jest skoro go nie wymieniłeś.

Na Twoim MC, U4 user score ma 7.9 więc jest coś na rzeczy, czy ta cyferka już Ci się nie podoba? 

Rozumiem, że dauny z growych portali to wyrocznia xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jak nie zrobi go naughty dog i nie będzie nathana albo sullyego to będzie ulomne, co więcej już dlc bez tych bohaterów będzie dla mnie słabe. Kupiłem ostatnio x i założyłem nowe konto bo do starego z 360 to już nawet hasła nie pamiętam i mam wy(pipi)ane na stare konto ale ogrywam forze 3 i slizganie się po piasku dupy nie urywa, ogram jeszcze raz trylogie mass effect i do żyda ze swierszczem, choć kusi Forza motosport bo może nie jest tak płytka jak horizon(prowadzenie auta). Gearsy ogralem na 360 a po opiniach ze 4 jest najsłabsza to nawet kijem nie dotkne bo samo strzelanie i osłony to było w 2007 i mam to teraz w mass effect. SajmonLDZ dla ciekawych na xo zresztą na psn to samo.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

kidnappa pewnie tez tylko zapomnial hasla

Opublikowano

Na Twoim MC, U4 user score ma 7.9 więc jest coś na rzeczy, czy ta cyferka już Ci się nie podoba?

:rotfl:

Opublikowano

Nie miałem tam żadnych cyfrówek a konto było zakładane w 2008 na Anglię z jakimś zmyślonym adresem bo ms traktował nas gorzej jak zwierzęta i maila do którego też już nie pamiętam hasła i na trofiki mam wy(pipi)ane. Do konta sony mam szacunek a jak scorpio będzie za(pipi)iste to zachowam i obecne konto na ms :sir:

Opublikowano

:rotfl:

Widać, że nie masz nic ciekawego do powiedzenia, zresztą o czym z Tobą można rozmawiać, jak w nic nie grasz bo nie masz czasu, żyjesz Youtubem jak Figaro, czy można upaść niżej?  :rotfl:

Opublikowano

Można, grając w dishonored 2 :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.