Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie natknąłem się na jego posty w temacie o zeldzie, jeśli to troling to najwyższych lotów

kazdy obóz musi mieć swojego yetiego

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja bym switcha nawet brał. Niedrogie to ale po co jak gier nie ma.... Kupiłem ps4 na premierę czekałem w (pipi) czasu na bloodborne czyli pierwszą grę wartą zakupu. Tutaj warto będzie kupić w grudniu jeżeli marian i xenoblade wyjdą . Wtedy problemu z dostępnością też pewnie nie będzie i każdy kupi swojego switcha.  Gdyby wyszedł na premierę taki fire emblem to brałbym niezależnie od ilości dobra na ps4 czy pc. 

Opublikowano

mnie to mario kart jeszcze kusi, bo nie mialem wiiu, tylko ten platny online z voice chatem przez telefon :yao:

No ale poki sie nie wygrzebie na ps4 z tej lawiny dobroci, to nawet nie mysle o zakupie

Mario Kart fałszywy mesjasz, do gry ze znajomymi spoko ale dla jednego gracza to nudy i takie 7/10.
Opublikowano

Cisne z kumplami caly czas w crash team racing na ps3, to by byla mila odmiana. No i online z forumkiem.

Opublikowano

online z forumkiem w mk8 mozna juz uskuteczniac od bardzo dawna, nie trzeba do tego switcha

Opublikowano

mario kart goty w multi do singla się nie nadaje. Ile ja godzin w tym goty tytule spędziłem. Nie ma to jak zaaplikować muszelke komuś w tyłek. 

Opublikowano

lepiej wpakować czarnego bullet billa prosto w anusa

Opublikowano

switcha sobie kupie przy marianie w grudniu, teraz pchać się dla zeldy (fanem nie jestem) maria kartów (swoje ograne przy wii u) czy splatoona 2 (o ile multi będzie banglać w europie) no to średnio ;/ tylko kolekcjonerke zeldy kupie :>

Opublikowano

Widzę, że Yeti dalej gra w średnią zamiast w gry, ej Yeti wiesz, że jest masa gier, które mają gorszą średnią od U4 a gameplayowo wciągają ją nosem?

Bo kto tak powiedział, dresiarz z Radomia?

Ludzie, fani PS4 tacy jak Zetta, Wett, Bansai? dla nich taka Yakuza taki Nioh wciąga dupą to Twoje obesrane U4 ze średnią 90+ czaisz typie? czy mam Ci to narysować? :pawel:

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

A nimby kto to ten zetta, czy bansai? Jakieś wyrocznie growe z jednym słusznym gustem? Odstaw te narkotyki typie.

Podałem przykłady z tego forum, normalnych graczy, rozumiem, że wet_willy to już niby ktoś jest skoro go nie wymieniłeś.

Na Twoim MC, U4 user score ma 7.9 więc jest coś na rzeczy, czy ta cyferka już Ci się nie podoba?

Rozumiem, że dauny z growych portali to wyrocznia xD

Yeti ale w leb sie (pipi)nij z tymi twoimi kapslami dostosowanymi do twego manual'a i poziomu inteligencji.

Pomijajac manuala przy takim BB, DS czy Nioh to ty nawet kuropsa z TLG ogarnac nie potrafiles :obama:

A tak w ogole to tak ci juz na leb siadlo ze juz swoj urojony niebieski oboz atakujesz?

YETI xD

Klap Teoretyk. Jak zejdzie z berla Jaroslawa i dobrze o(pipi)i Antkowi to wchodzi na forumek konsolowy i (pipi)i jakies farmazony ktore mu slina na jezyk przyniesie z wstrzasnietego napierdalaniem mlota 100 metrow pod ziemia mozgu.

Ogolnie (pipi) nas obchodzi twoje zdanie.

btw jak tam SFV typie?

Yeti i ex4ct to jakby z jednej dupy wyszli, pisza jakies najwieksze (pipi)y, ktore czyta sie z jedna reka zakrywajaca polowe twarzy i potem uwazaja, ze odwali kawal dobrej roboty bo nikt nie jest w stanie doczytac ich zadnego posta do konca, bo kazdy jest o tym samym tylko innymi slowami.

Kazdy post yetiego to cos w stylu:

A kuurwaa zielone robactwo, ms nie istnieje tylko PLEJSTESZYYYN, TYLE GIER W KTORE NIE GRAM

a ex4cta:

Kuurwaa trzeci rok gram w drivecluba taka skillowa gra warto bylo kupic plejstejszyn bo driveclub taka dobra gra, ze juz w nic innego nie musze grac

Niektorzy to naprawde maja ciekawe cele w zyciu

Oceny niektorych recenzentow to tez czysty trolling, jak np w wypadu GTA 5 co same dychy daja. Srednia MC prawie 100, user score w okolicach 80 czyli z duzo wiekszym sensem.

Uncharted to samo ponad 90mc, user score 80.

Wiedzmin 3 mc 92, user score 92.

Takze kazda jedna gra sie zgadza.

Poblemem recenzji jest to, ze recenzuje gra zawsze osoba z redakcji, ktora jest najbardziej zajarana dana seria, a to sztucznie zawyza srednia z recenzji.

Gracze oceniaja wszyscy i to daje bardziej miarodajna ocene dla graczy, a nie maniakow danej serii, dla ktorych i tak kazda gra z ich ulubionej serii bedzie na 10. Proste

Chcesz mi powiedzieć, że GTA 5 ma największe grono trolli internetowych na świecie, bo na ponad 3tys głosów, więcej osób dało "zaniżoną" ocenę (mniejszą od uważanej przez ciebie dychy), niż wiedźmin 3, który ma 3x więcej głosów i średnią z ocen graczy o 1 oczko wyższą? Bo GTA oceniali sami ludzie, którzy go nie lubią, a Wiedźmina sami ludzie, którzy go lubią? Okej, myślę, że tyle mi wystarczy na dzisiaj.

Ex4ct no i po co te retoryczne pytania, każdy może mieć chwilowe zaćmienie umysłu, ty masz cały czas i żyjesz

Tyle dobra a plusów brak do rozdania :( limit przekroczony :/

Opublikowano

tyle minusow do rozdania, a limit przekroczony :(

Opublikowano

tyle ulungow do odstrzelenia, a amunicji brak :( 

Opublikowano

Dla mnie GTA każda część od jedynki do piątki to 10/10 i w chuju was mam :cool::lapka:

Opublikowano

Dla mnie GTA każda część od jedynki do piątki to 10/10 i w (pipi)u was mam :cool::lapka:

a my ciebie i twoje opinie

Opublikowano

A my Ciebie i Twój gust  :cool:  :lapka:

GTA IV 10/10  xD

tyle minusow do rozdania, a limit przekroczony  :(

ciebie nawet tak prosta rzecz przerasta, internety poważny biznes, trzeba dać minusa bo dupa piecze xD 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

mario kart goty w multi do singla się nie nadaje. Ile ja godzin w tym goty tytule spędziłem. Nie ma to jak zaaplikować muszelke komuś w tyłek. 

Mi 2. 100 godzin spokojnie. Zdecydowanie najlepszy racer na rynku i to bez deszczu.

Opublikowano

Dla mnie GTA każda część od jedynki do piątki to 10/10 i w (pipi)u was mam :cool::lapka:

Mówisz jak jest niebieski przyjacielu. :usmiech::lapka: 

Opublikowano

Z deszczem!

Mario%2BKart%2B8%2B-%2B%25233%2BDLC%2BCu

Opublikowano

po co ten ctr? jak mk jest lepsze i prawilne

Opublikowano

wyjaśni mi ktoś na czym polega ten fenomen CTR w Polsce? 

Opublikowano

dobra gra? duża popularność psxa w pl? xbox chuy?

Opublikowano

kazdy gral na plejstejszyn  w CTR na wypalonych TDKach bo nikogo nie bylo stac na n64 z drogimi cartridgami i goty mario kartem

Opublikowano

Ok to zrzyna z Mario Kart, ale zarazem bardzo dobra gra. Fajny model jazdy, bronie, trasy, tryb dla jednego gracza oraz splitcreen dla 4 osób.

Opublikowano

N64 był towarem ekskluzywnym przy PSXie, zreszta sam model jazdy tez był fajny, pomijam już fakt ze tryb dla 4 graczy był rzadkością.

W sumie zostało już to wszystko napisane.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.