Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na jego wczorajszych zdjęciach w zakupach growych widać szur i lakier do paznokci, jak można brać go na poważnie? :yao:

To to jeszcze chuj, gość gra w call of duty i asasins creed :yao:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kobieta przed TV ogląda M jak Miłość, a blant zesłany na taboretowa banicje.

Opublikowano

W tematach o grach na PS4 postów natrzaskane, ale jak wchodzisz, to nie dowiesz się za bardzo niczego o grze, bo w pierwszej kolejności brylują tematy o tym:

1. czy grafika jest dobra czy nie,

2. czy wiatr w Horizon na Pro jest lepszy od wiatru na PS4 w Wiedźminie,

3. od jakiego laga w TV Trico zaczyna reagować na komendy,

4. czy wersja na Pro będzie lepsza niż na PS4 i dlaczego twój HDR jest gorszy od HDR balona.

Po 50 stronach ktoś wreszcie napisze wrażenia, które nie składają się ze screena albo filmiku jakiegoś gamonia z jutuba wrzucanego przez Jetiego albo Gifara, że jednak da się grać i jest fajnie.

Opublikowano

Na jego wczorajszych zdjęciach w zakupach growych widać szur i lakier do paznokci, jak można brać go na poważnie? :yao:

To to jeszcze (pipi), gość gra w call of duty i asasins creed :yao:

powiedział koneser wymień ostatnie 5 gier w jakie grałeś a ja wymienię swoje . Z tego co zauważyłem to jesteś 1000 razy większym januszem ode mnie . 

Figuś sznur to drapak dla kota którego na zdjęciu widać.  A lakier przepraszam zdjęcie robione na szybko nie układałem wszystkiego specjalnie pod zdjęcie :D

Opublikowano

Sony smaży hity a ms wciska w abonamencie gry które nikogo xd

Opublikowano

To to jeszcze (pipi), gość gra w call of duty i asasins creed :yao:

powiedział koneser wymień ostatnie 5 gier w jakie grałeś a ja wymienię swoje . Z tego co zauważyłem to jesteś 1000 razy większym januszem ode mnie . 

Figuś sznur to drapak dla kota którego na zdjęciu widać.  A lakier przepraszam zdjęcie robione na szybko nie układałem wszystkiego specjalnie pod zdjęcie :D

dobra dobra, jeszcze ta skarpeta specjalnie założona żeby nie było widać że pazury umalowane :Coolface:

Opublikowano

Czy Blant maluje paznokcie do grania?

Opublikowano

Myślicie że przed powieszeniem na sznurze zatrzymało go tylko PlayStation? Myślę że każdy bot powinien sobie kupić sznur i zrobić z niego pożytek.

Opublikowano

Czy Blant maluje paznokcie do grania?

Oczywiście jak każdy silnie heteroseksualny mężczyzna. Robię też pełny makijaż jak gram na playstation w nioha

Opublikowano

Mysle ze ze sznurka i puszek Blant robi pulapke by uslyszec kiedy zona wraca.

Opublikowano

Piszecie o jakimś sznurku, a ja cały czas myślałem, że to świeczka na stole xd

Opublikowano

Skończcie z tym sznurem . Yano może wam wyjaśni do czego służy drapak. Zetta wiem ty masz pluszowego psa więc nie wiesz niech ci na party yano wyjaśni. 

kot_na_zbyt_malym_drapaku.jpg

Opublikowano

Skończcie z tym sznurem . Yano może wam wyjaśni do czego służy drapak. Zetta wiem ty masz pluszowego psa więc nie wiesz niech ci na party yano wyjaśni. 

kot_na_zbyt_malym_drapaku.jpg

kot widać też juz ma dosc smutnego pyerdolenia blanta

powiedziales mu że bierzesz tormenta na premierę na pc?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

FLXRzmT.png

Opublikowano

Jaranie się jakimiś blacharskimi gierkami, gdy za rogiem Zelda. :yao:

Opublikowano

Ale co to ma do rzeczy? xD, czyli ze PlayStation nie miazdzy exami Xboxa dobijając różnorodnością ich?

No właśnie

Znowu beka z Ciebie 

Skoro nie kupujesz tych gier, to jaki jest sens w przypadku Twojej osoby używać tego jako argument? obecnie dla Ciebie na PS4 jest jeszcze gorsza posucha niż na ONE,   bo przez 3 lat udało Ci się kupić dwie gry na krzyż, DC i U4, więc beka z Ciebie type. 

Zresztą widzę, że już od samego rana xD

Nier 28 stron dyskusji

Yakuza 43

Nioh 82

Horizon 63

The Last Guardian 54

Halo Wars 7

No ale teraz nowa usługa weszła, więc może boty ograją za te 2-3 lata xddd

"XBOX daje nowe gry, ostatni tytuł miał premierę tydzień temu..."

VS

Normalka, niebieskie przegrywy całe życie na forum zamiast grać, 5 osób kupi później te chińskie gry i wyścig szczurów żeby szybko poszło na PT bo Seba będzie 10zł w plecy   :)

W tematach o grach na PS4 postów natrzaskane, ale jak wchodzisz, to nie dowiesz się za bardzo niczego o grze, bo w pierwszej kolejności brylują tematy o tym:

1. czy grafika jest dobra czy nie,

2. czy wiatr w Horizon na Pro jest lepszy od wiatru na PS4 w Wiedźminie,

3. od jakiego laga w TV Trico zaczyna reagować na komendy,

4. czy wersja na Pro będzie lepsza niż na PS4 i dlaczego twój HDR jest gorszy od HDR balona.

Po 50 stronach ktoś wreszcie napisze wrażenia, które nie składają się ze screena albo filmiku jakiegoś gamonia z jutuba wrzucanego przez Jetiego albo Gifara, że jednak da się grać i jest fajnie.

Z A O R A N E, dziękuje Panowie.

Opublikowano

Torment? Spoczko gierka dla poważnych, europejskich graczy będzie, a nie jakieś japońskie tańca chochole 10-letnich Azjatek z owłosionymi (nene)sk*kami na wierzchu 

wiem, że dla młodych konsolowców gra, w której nie ma elo murzynów hakerów, łapania za jajca, sikania po głowach i sprzątania psich odchodów to nie gra, ale warto chociaż sprawdzić 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

torment xd już była premiera możecie przestać o tym pisać

Opublikowano

Soul, to ze z exow ogralem DC, U4 czy Ratcheta narazie, nie zmienia faktu ze to PS4 ma więcej exow, lepszych exow, różnorodnych exow i dodatkowo ma lepsze multiplatformy.

A to ile mam ostatnio czasu na gry to już jest inna kwestia o ktorej nie rozmawiamy, tak wiec beka z Ciebie.

Opublikowano

Jak na xboksie nie ma grafiki to po co ktoś o niej miałby pisać

Opublikowano

Soul, to ze z exow ogralem DC, U4 czy Ratcheta narazie, nie zmienia faktu ze to PS4 ma więcej exow, lepszych exow, różnorodnych exow i dodatkowo ma lepsze multiplatformy.

A to ile mam ostatnio czasu na gry to już jest inna kwestia o ktorej nie rozmawiamy, tak wiec beka z Ciebie.

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Czyli przez ten cały czas Twojej nieobecności na forum poza U4 nic nowego i sensownego nie dotknąłeś? Nie czepiam się bynajmniej. Nie mówię, że każdy musi grać we wszystko nowe, co wychodzi, no ale bez jaj, szanujmy się, grać tyle czasu w DC to już się kwalifikuje na wizytę u lekarza. :cool:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

Bo lubię inny gatunek gier niż Ty a Ty jesteś wyrocznia?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.