Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na jego wczorajszych zdjęciach w zakupach growych widać szur i lakier do paznokci, jak można brać go na poważnie? :yao:

To to jeszcze chuj, gość gra w call of duty i asasins creed :yao:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 716,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kobieta przed TV ogląda M jak Miłość, a blant zesłany na taboretowa banicje.

Opublikowano

W tematach o grach na PS4 postów natrzaskane, ale jak wchodzisz, to nie dowiesz się za bardzo niczego o grze, bo w pierwszej kolejności brylują tematy o tym:

1. czy grafika jest dobra czy nie,

2. czy wiatr w Horizon na Pro jest lepszy od wiatru na PS4 w Wiedźminie,

3. od jakiego laga w TV Trico zaczyna reagować na komendy,

4. czy wersja na Pro będzie lepsza niż na PS4 i dlaczego twój HDR jest gorszy od HDR balona.

Po 50 stronach ktoś wreszcie napisze wrażenia, które nie składają się ze screena albo filmiku jakiegoś gamonia z jutuba wrzucanego przez Jetiego albo Gifara, że jednak da się grać i jest fajnie.

Opublikowano

Na jego wczorajszych zdjęciach w zakupach growych widać szur i lakier do paznokci, jak można brać go na poważnie? :yao:

To to jeszcze (pipi), gość gra w call of duty i asasins creed :yao:

powiedział koneser wymień ostatnie 5 gier w jakie grałeś a ja wymienię swoje . Z tego co zauważyłem to jesteś 1000 razy większym januszem ode mnie . 

Figuś sznur to drapak dla kota którego na zdjęciu widać.  A lakier przepraszam zdjęcie robione na szybko nie układałem wszystkiego specjalnie pod zdjęcie :D

Opublikowano

Sony smaży hity a ms wciska w abonamencie gry które nikogo xd

Opublikowano

To to jeszcze (pipi), gość gra w call of duty i asasins creed :yao:

powiedział koneser wymień ostatnie 5 gier w jakie grałeś a ja wymienię swoje . Z tego co zauważyłem to jesteś 1000 razy większym januszem ode mnie . 

Figuś sznur to drapak dla kota którego na zdjęciu widać.  A lakier przepraszam zdjęcie robione na szybko nie układałem wszystkiego specjalnie pod zdjęcie :D

dobra dobra, jeszcze ta skarpeta specjalnie założona żeby nie było widać że pazury umalowane :Coolface:

Opublikowano

Czy Blant maluje paznokcie do grania?

Opublikowano

Myślicie że przed powieszeniem na sznurze zatrzymało go tylko PlayStation? Myślę że każdy bot powinien sobie kupić sznur i zrobić z niego pożytek.

Opublikowano

Czy Blant maluje paznokcie do grania?

Oczywiście jak każdy silnie heteroseksualny mężczyzna. Robię też pełny makijaż jak gram na playstation w nioha

Opublikowano

Mysle ze ze sznurka i puszek Blant robi pulapke by uslyszec kiedy zona wraca.

Opublikowano

Piszecie o jakimś sznurku, a ja cały czas myślałem, że to świeczka na stole xd

Opublikowano

Skończcie z tym sznurem . Yano może wam wyjaśni do czego służy drapak. Zetta wiem ty masz pluszowego psa więc nie wiesz niech ci na party yano wyjaśni. 

kot_na_zbyt_malym_drapaku.jpg

Opublikowano

Skończcie z tym sznurem . Yano może wam wyjaśni do czego służy drapak. Zetta wiem ty masz pluszowego psa więc nie wiesz niech ci na party yano wyjaśni. 

kot_na_zbyt_malym_drapaku.jpg

kot widać też juz ma dosc smutnego pyerdolenia blanta

powiedziales mu że bierzesz tormenta na premierę na pc?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

FLXRzmT.png

Opublikowano

Jaranie się jakimiś blacharskimi gierkami, gdy za rogiem Zelda. :yao:

Opublikowano

Ale co to ma do rzeczy? xD, czyli ze PlayStation nie miazdzy exami Xboxa dobijając różnorodnością ich?

No właśnie

Znowu beka z Ciebie 

Skoro nie kupujesz tych gier, to jaki jest sens w przypadku Twojej osoby używać tego jako argument? obecnie dla Ciebie na PS4 jest jeszcze gorsza posucha niż na ONE,   bo przez 3 lat udało Ci się kupić dwie gry na krzyż, DC i U4, więc beka z Ciebie type. 

Zresztą widzę, że już od samego rana xD

Nier 28 stron dyskusji

Yakuza 43

Nioh 82

Horizon 63

The Last Guardian 54

Halo Wars 7

No ale teraz nowa usługa weszła, więc może boty ograją za te 2-3 lata xddd

"XBOX daje nowe gry, ostatni tytuł miał premierę tydzień temu..."

VS

Normalka, niebieskie przegrywy całe życie na forum zamiast grać, 5 osób kupi później te chińskie gry i wyścig szczurów żeby szybko poszło na PT bo Seba będzie 10zł w plecy   :)

W tematach o grach na PS4 postów natrzaskane, ale jak wchodzisz, to nie dowiesz się za bardzo niczego o grze, bo w pierwszej kolejności brylują tematy o tym:

1. czy grafika jest dobra czy nie,

2. czy wiatr w Horizon na Pro jest lepszy od wiatru na PS4 w Wiedźminie,

3. od jakiego laga w TV Trico zaczyna reagować na komendy,

4. czy wersja na Pro będzie lepsza niż na PS4 i dlaczego twój HDR jest gorszy od HDR balona.

Po 50 stronach ktoś wreszcie napisze wrażenia, które nie składają się ze screena albo filmiku jakiegoś gamonia z jutuba wrzucanego przez Jetiego albo Gifara, że jednak da się grać i jest fajnie.

Z A O R A N E, dziękuje Panowie.

Opublikowano

Torment? Spoczko gierka dla poważnych, europejskich graczy będzie, a nie jakieś japońskie tańca chochole 10-letnich Azjatek z owłosionymi (nene)sk*kami na wierzchu 

wiem, że dla młodych konsolowców gra, w której nie ma elo murzynów hakerów, łapania za jajca, sikania po głowach i sprzątania psich odchodów to nie gra, ale warto chociaż sprawdzić 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

torment xd już była premiera możecie przestać o tym pisać

Opublikowano

Soul, to ze z exow ogralem DC, U4 czy Ratcheta narazie, nie zmienia faktu ze to PS4 ma więcej exow, lepszych exow, różnorodnych exow i dodatkowo ma lepsze multiplatformy.

A to ile mam ostatnio czasu na gry to już jest inna kwestia o ktorej nie rozmawiamy, tak wiec beka z Ciebie.

Opublikowano

Jak na xboksie nie ma grafiki to po co ktoś o niej miałby pisać

Opublikowano

Soul, to ze z exow ogralem DC, U4 czy Ratcheta narazie, nie zmienia faktu ze to PS4 ma więcej exow, lepszych exow, różnorodnych exow i dodatkowo ma lepsze multiplatformy.

A to ile mam ostatnio czasu na gry to już jest inna kwestia o ktorej nie rozmawiamy, tak wiec beka z Ciebie.

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Czyli przez ten cały czas Twojej nieobecności na forum poza U4 nic nowego i sensownego nie dotknąłeś? Nie czepiam się bynajmniej. Nie mówię, że każdy musi grać we wszystko nowe, co wychodzi, no ale bez jaj, szanujmy się, grać tyle czasu w DC to już się kwalifikuje na wizytę u lekarza. :cool:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że na podstawie twojego gamercarda można bez żadnych wątpliwości stwierdzić, że grasz w guw.no.

Bo lubię inny gatunek gier niż Ty a Ty jesteś wyrocznia?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.