Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Takich bźdzochów jak ten powyżej będzie przez najbliższy rok-dwa co niemiara. Źródła będą różne: od wszechklapów z całego świata do samego Sory, które w puszczaniu brzydkich bąków jest niezrównane, że też przypomnę najsmrodliwszy z nich tj trailery Killzłoma 2 i Motorstorma z E3 w 2005 roku.

Sens jest oczywisty: nie kupujcie dzisiaj Scorpiona z 6-ma terafankami, poczekajcie do jutra, bo już jutro wydamy PS5, który będzie miał 15 (a co mi tam!) terafanków i zadepcze tego pajęczaka.

Opublikowano

Ale bede miał bekę z tych wszystkich co polecieli po prosiaki :kaz: Może jeszcze TV wymieniliscie dla pseudo 4k? Już nie mogę się doczekać aż w moim domu stanie prawdziwa B E S T I A :fsg:

BRING IT

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ale bede miał bekę z tych wszystkich co polecieli po prosiaki :kaz: Może jeszcze TV wymieniliscie dla pseudo 4k? Już nie mogę się doczekać aż w moim domu stanie prawdziwa B E A T I A :fsg:

BRING IT

B E A T I A :obama:

Opublikowano

http://screenrant.com/playstation-5-2018-release-tflops/

Moze i plotka, no ale plotka dzisiaj to nie do konca plotka, a badanie rynku i opinii klienta. Jak bedzie radosc w internetach to pewnie witamy ps5 w 2018 XD

Koncowka 2018 to idealny moment na ps5, 5 letnia generacja wystarczy, poprzednia byla zdecydowanie zbyt dluga. 

Opublikowano

Ale bede miał bekę z tych wszystkich co polecieli po prosiaki :kaz: Może jeszcze TV wymieniliscie dla pseudo 4k? Już nie mogę się doczekać aż w moim domu stanie prawdziwa B E A T I A :fsg:

BRING IT

Ja z chęcią sprzedam PRosiaka po ograniu co mnie interesuje i kupię PS5 z jakimś wy(pipi)istym TV 4K :lapka: Jestem jak najbardziej za :D Scorpio to w tej chwili jedna wielka niewiadoma. Mam nadzieję że brak zapowiedzi na XO to sygnał że całe siły skierowali na Skorpiona.

Opublikowano

Albo że skasowali :kaz:

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

BRING IT

B E A T I A :obama:

Hejwen wiedział co pisze. Dzisiaj są imieniny Beaty :kaz:

Opublikowano

10 terafankow :obama: Nie mogę się doczekać co na tym wysmaruja mistrzowie z GARILAGAMES :fsg:

Na te Święta Switch z Mario Oddysey, Zelda i poradnikiem małego majsterkowicza, a za rok PlayStation 5.

Pięknie być graczem.

Opublikowano

Zelde juz robia na blache, bedzie w full hd i 60 klatkach. 

Opublikowano

B E A T I A jako nazwa kodowa PS5, z cyrylicą na GPU :obama:

Czyli God of War, Spiderman, Days Gone, TLOU2, Detroit, gra Pana Kojimy wszystkie te gry wydadzą w ciągu 1.5 roku  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Opublikowano

B E A T I A jako nazwa kodowa PS5, z cyrylicą na GPU :obama:

Czyli God of War, Spiderman, Days Gone, TLOU2, Detroit, gra Pana Kojimy wszystkie te gry wydadzą w ciągu 1.5 roku :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oh-Wait-Your-Serious-Let-Me-Laugh-Even-H

Jak ta gra wyjdzie do 2020 roku to bedzie mozna to uwazac za sukces.

Opublikowano

Słyszałeś o takim czymś jak crossgen fanek?

Opublikowano

Beatia xd jest potencjał jak terafanki, dawngorady volfram remastery itd

Opublikowano

10terafankow to tylko 2,5-krotny wzrost wydajności względem obecnej generacji PlayStation. Nie wstyd wam?

Opublikowano

Jeśli to więcej niż ma skorupiak to wystarczy :pawel:

Opublikowano

BattleStation5

Ciekawe ile warstw będzie miała :fsg:

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie wsteczna.

Prędzej wszeteczna niż wsteczna :kaz:

Opublikowano

Czezaro kupiłeś jakieś gry na tego prosiaka czy po dashu chodzisz? Xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.